• 02 sep 2019

  Solskinsferie i Tyrkiet: 1 uge på et skønt 4* resort lige ved stranden fra kun 2.043 kr. inkl. fly

  Nu varer det ikke længe, før det danske sommervejr forsvinder, og man for alvor begynder at mærke, at vi går efteråret i møde. Men frygt ej! Jeg har i dag fundet en superlækker pakkerejse til Tyrkiet på et skønt 4* resort, hvor du kan læne dig tilbage og nyde, at du stadig har mulighed for at få tanken op på d-vitamin-kontoen. Du kan nemlig se frem til masser af sol og helt op til 25-28 grader! Så hvis du gerne vil forlænge din sommer med 1-2 uger, så er denne pakkerejse helt perfekt til dig.

  Ferie på Alanyakysten
  september - oktober
  fra2.043 kr.
  København (Billund, Aalborg, Hamborg)
  Alanya
  1 uge på det 4* hotel Family Life Pascha Bay
  inkl. fly
  sortér efter 4* hoteller for at hurtigere finde frem til det

  Charterrejse til Tyrkiet

  Jeg har fundet en dejlig pakkerejse til Tyrkiet, hvor du kan få en hel uge på det familievenlige 4* Family Life Pascha Bay, der ligger på Alanyakysten. Hotellet ligger direkte ved stranden udenfor Alanya, og foruden den lækre strand har hotellet et gigantisk poolområde med vandrutsjebaner. Der er i hvert fald rig mulighed for at slippe den indre vandhund løs! På hotellet er der også mulighed for at træne i fitnesslokalet med havudsigt eller nyde massage i førsteklasses-spaen. Der er altså aktiviteter for hele familien. Herudover bliver I indlogeret på pæne og rummelige værelser, der er udstyret med aircondition, wi-fi og balkon eller terrasse.

   

  Du kan rejse i september og oktober, og det er muligt at flyve fra både København, Billund, Aalborg og Hamborg. De billigste rejser finder du dog med afgang fra København. Fra de tre andre lufthavne er priserne væsentlig dyrere. Jeg har i dette eksempel fundet en afgang fra København fra torsdag d. 19. september til torsdag d. 26. september til kun 2.043 kr. Det er altså virkelig et lækkert tilbud, når det inkluderer fly og 4* hotel! Og der findes faktisk en del datoer til omkring 2.000 – 2.600 kr. i september og oktober.

   

  OBS! Hvis du gerne vil ændre antallet af rejsende, kan du gøre det under “Tilpas & bestil”. Som udgangspunkt viser siden nok kun tilbud for 2 personer. Hvis du gerne vil bestille et større værelse, skal du først ændre antallet af rejsende.

   

   

  Frapriser

  • September: 2.043 kr.
  • Oktober: 2.643 kr.

   

   

  Family Life Pascha Bay

   

  Oplevelser i Alanya

  Skulle du blive træt af afslapning ved stranden eller poolen, og har du en trang til at komme ud at se, hvad Alanya ellers har at byde på, kan du følge linket nedenfor. Her får du et godt overblik over meget af det, du kan opleve i Alanya.

  Ture og aktiviteter

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se tilbud her