• 10 jul 2017

  Sommerferie på Rhodos: 1 uge på et skønt 3* hotel til kun 4.362 kr. inkl. all-inclusive og fly – op til 2 børn gratis på hotellet

  Hvad med sommerferie på Rhodos? Her får du smukke strande, lækker græsk mad og altid god stemning på denne skønne ferie-ø. Rhodos er den største af de Dodekanesiske øer og en super populær destination, hvilket er helt forståeligt, for om du er til fuld afslapning, aktiv ferie eller fest og farver, så kan du få det på Rhodos. Med dette rejse-tilbud, så slipper du helt for at tænke på, hvor du skal spise i løbet af ferien, da du nyder godt af et all-inclusive ophold og fik jeg nævnt, at du bliver mødt af høj solskin og 30-32 grader?

  ** TILBUDDET ER UDSOLGT ** Man kan stadig booke hotellet – dog uden all-inclusive – så tilbuddet er ikke længere lige så god.

  Sommerferie på Rhodos
  slut juli - august
  4.362 kr.
  Hamborg
  Rhodos
  3* Olive Garden
  inkl. all-inclusive
  3.124 kr.
  Billige fly
  inkl. håndbagage
  1.238 kr.
  Hotel
  3.124 kr.
  Fly
  1.238 kr.
  Total (pr.person)
  4.362 kr.

  Hotel

  trivago.dk har jeg fundet et godt tilbud på det dejlige 3* Olive Garden (4 ud af 5 på TripAdvisor). Hotellet ligger kun 350 meter fra stranden og du kan slappe af ved hotellets smukke poolområde. Desuden har hotellet også spa, tennisbane, fitness, børnepool og legeplads – så du kommer ikke til at kede dig. Et familieværelse i 7 nætter med all-inclusive koster 6.247 kr., dvs. 3.124 kr. pr. person ved en rejse for 2. Med dette hoteltilbud er det muligt at tage op til 2 børn (op til 17 år) gratis med – du skal blot ændre søgningen til 2 voksne og 2 børn og så angive børnenes aldre.

  Dette betyder, at du kan tage afsted med en familie på 4 til kun 2.800 kr. pr. person inkl. all-inclusive og fly! OBS: Når du ændrer søgningen til at inkludere børn, så skriver bookingsiden, at stedet kun er for voksne – men du kan sagtens booke til 2 voksne og 2 børn og værelset hedder endda også “familieværelser” og hotellet tilbyder også faciliteter for børn, så jeg tror det er en fejl fra booking.coms side. Men for en sikkerheds skyld vil jeg anbefale dig at kontakte hotellet efter du har booket for at sikre dig, at alt er som det skal være. Bemærk, at der ved dette eksempel er gratis afbestilling af hotellet indtil d. 18.07.

  Der findes rigtig mange dejlige hoteller på Rhodos – du kan se det store udvalg her og hvis du er mere interesseret i enkeltværelser, så kan du se mulighederne for dette her.

   

  Fly

  Jeg har fundet billige flybilletter på momondo.dk – der er mange afgange indenfor skolernes sommerferie og et par stykker udenfor. Du kan f.eks. rejse fra Hamborg d. 01.08. – 08.08. til 1.238 kr. inkl. håndbagage. Priserne ligger mellem 807 – 1.905 kr.

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra Hamborg d. 01.08. – 08.08. – her er nogle andre billige afgange (husk hotelpriserne kan stige eller falde en smule alt afhængig af datoerne).

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 25.07. – 01.08.
  • 27.07. – 03.08.
  • 30.07. – 06.08.
  • 03.08. – 10.08.
  • 08.08. – 15.08.
  • 10.08. – 17.08.
  • og flere

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Hotellet ligger nær Lardos, og fra lufthavnen har du ca. 54 km til hotellet. Du kan enten vælge at køre selv, men det er også muligt at tage bussen eller booke transfer. Hvis du tager bussen skal du være forberedt på en tur, der i alt tager lidt under 4 timer og koster ca. 65 – 90 kr. – du skal med bussen fra lufthavnen til “Rhodes” og derfra med en ny bus til “Lardos”, hvorfra du har 2 km til hotellet. Du kan også vælge at booke transfer på f.eks. skyscanner.dk – dette koster 188 kr. t/r.

   

  Lejebil

  Hvis du ønsker at opleve lidt af øen på egen hånd, så kunne løsningen være at leje en bil – måske hele ugen, eller bare i noget af perioden. På rentalcars.com kan du se et stort udvalg af lejebiler. Husk, at de fleste biludlejningsfirmaer generelt i udlandet kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  5 kommentarer til Sommerferie på Rhodos: 1 uge på et skønt 3* hotel til kun 4.362 kr. inkl. all-inclusive og fly – op til 2 børn gratis på hotellet

  1. Karline says:

   Tjek ud

  2. Mikael Nehen Olsen says:

   Hej har i noget fra den 15/7-30/7 2 voksen og 2 børn 10-7 år. Max 12000,-

   • Rejsespejder_CS says:

    Hej Mikael, Jeg vil anbefale dig at holde øje her på hjemmesiden under afbudsrejser , men kunne godt være i tvivl om at i kan komme 4 personer afsted for 12.000 da mange rejser ligger til 4-5.000 i den her periode pga. sommerferien 🙂

  3. Lisbeth says:

   jeg kan ikke helt greje om man også kan overnatte på det sted der hedder Elpida og stadig være tæt på den samme lufthavn som der henvises til

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Lisbeth,
    Nu ved jeg ikke helt, hvor stedet “Elpida” ligger – men du kan sagtens selv booke overnatning, der hvor du helst vil bo 🙂

  se fly se hotel