• 04 mar 2020

  Solferie på Rhodos: 1 uge på et lækkert 5* luksushotel fra kun 4.419 kr. inkl. fly og morgenmad

  Hvad siger du til 5* havudsigt, 4 udendørs pools, indendørs pool, fitnesscenter, 8 restauranter, privat strand og meget, meget mere – alt sammen samlet på ét lækkert luksusresort på den skønne græske ø Rhodos? Det eneste, jeg kan tænke, er i hvert fald “JA TAK!”. I forvejen er Rhodos en superdejlig og solrig ø fyldt med græsk charme og gode muligheder for både afslapning og sightseeing. Men med det hotel, jeg har fundet i dag, topper det lige hele ferien. Så er du klar til at flade ud på et af Rhodos’ nyeste luksushoteller, kan du godt begynde at pakke kufferten!

  5* solferie på Rhodos
  maj - september
  fra4.419 kr.
  København og Billund
  Rhodos
  1 uge på Rhodos
  inkl. 5* hotel, fly og morgenmad
  fra4.419 kr.

  Pakkerejse til Rhodos

  Er du vimmer for et lækkert hotel, jeg er faldet over i dag. Og så endda i en pakkerejse – nemmere bliver det ikke. Hotellet, jeg taler om, er det nyopførte 5* Hotel Gennadi Grand Resort (4,5 ud af 5 på TripAdvisor), som åbnede så sent som i 2018 på sydøstkysten i den lille by Gennadi. Hotellet er moderne og mildt sagt proppet til randen med lækre faciliteter. Der er bl.a. flere lækre poolområder, fitnesscenter, privat strand med gratis liggestole og parasoller, gratis adgang på wellnesshold som pilates og yoga, 8 restauranter og 2 barer.

   

  I rejseeksemplet ovenfor kommer du til at bo på et almindeligt dobbeltværelse med enten terrasse eller balkon. Herudover har værelset også fladskærms-tv, aircondition, gratis wi-fi og gratis safetybox. Kunne du tænke dig at opgradere dit værelse og gå all in på luksusoplevelsen, kan du evt. booke et værelse med egen swimmingpool. Selvfølgelig til en højere pris, men muligheden er der. Ligesom muligheden også er der for at tilkøbe halvpension eller ultra all inclusive.

   

  Rejsen findes fra maj til september, hvor du kan finde afgange fra både København og Billund. Da det er en pakkerejse, er prisen selvfølgelig inkl. både hotelophold, fly og i dette tilfælde også morgenmad. Den billigste rejse finder du i øjeblikket i maj til kun 4.419 kr. pr. person – uanset hvilken lufthavn du rejser fra. Her rejser du fredag den 15. maj til fredag den 22. maj.

   

  I juni kan du komme afsted fra 5.029 kr. pr. person. I skolernes sommerferie i juli stiger prisniveauet, og her kan du finde priser fra 7.379 kr. pr. person. Herefter falder de igen, og fra slutningen af august kan du komme afsted fra 5.599 kr. pr. person, mens du i september kan finde rejsen fra 5.369 kr. pr. person.

   

  OBS! Hvis du gerne vil ændre antallet af rejsende, kan du gøre det under “Priser & bestilling”. Som udgangspunkt viser siden nok kun tilbud for 2 personer. Hvis du gerne vil bestille et større værelse, skal du først ændre antallet af rejsende.

   

   

  Prisniveau (frapriser pr. person)

  Priserne gælder både fra København og Billund

  • Maj: 4.419 kr.
  • Juni: 5.029 kr.
  • Juli: 7.379 kr.
  • August: 5.599 kr.
  • September: 5.369 kr.

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Hotel Gennadi Grand Resort

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se hotel-tilbud her