• 20 maj 2019

  Solferie på Mallorca: 5 nætter på et skønt 4* hotel fra kun 1.975 kr. inkl. fly

  Er du klar til at indtage fantastiske Mallorca? Denne spanske ø kan så meget! Her er den smukkeste natur, de lækreste strande, krystalklart vand, charmerende landsbyer, hyggelige spisesteder og meget mere. I dag har jeg fundet et supergodt pakketilbud, hvor du kommer til at bo på et skønt 4* hotel. Her er du både er tæt på strand og by – og så er der et kanonlækkert poolområde, så du kan nyde godt af de spanske solstråler.

  Ferie på dejlige Mallorca
  maj - oktober
  fra1.975 kr.
  Billund, Aalborg, København og Hamborg
  Mallorca
  Pakkerejse til Mallorca
  inkl. 4* hotel og fly
  fra1.975 kr.

  Pakkerejse til Mallorca

  Hvis du trænger til solskin og sommer, så er Mallorca lige stedet for dig. I dag har jeg fundet en skøn pakkerejse, hvor du kommer til at bo på det dejlige 4* Blue Sea Club Martha’s. Hotellet ligger ved Cala d’Or. Cala d’Or er supersmuk og byder på et hyggeligt byliv, skønne restauranter og de fineste sandstrande. Og hvis du er til strand, så bliver du glad for hotellets placering. Du har nemlig kun en kort gåtur til du kan begrave fødderne i det fine hvide sand.

   

  Men bare rolig, der er også masser at lave på hotellet. Her finder du blandt andet et virkelig dejligt poolområde, tennisbaner, indendørspool, fitnessfaciliteter og bordtennis. Du kommer til at bo i en lys ferielejlighed. Her er der blandt andet altan/terrasse og et tekøkken.

   

  Med denne pakkerejse kan du rejse fra både Billund, Aalborg, København og Hamborg. Du kan f.eks. rejse fra Billund d. 10.06. – 14.06. til kun 1.975 kr. pr. person ved en rejse for 2. Du kan også booke din rejse med all inclusive – dette koster kun 329 kr. ekstra pr. person. Der findes supermange afgange fra maj – oktober og du finder rejsen med forskellige rejselængder – f.eks. 4, 5, 6, 7 og 8 dage. Alt efter hvor lang din rejse er og hvor rejsen er fra varierer prisen en smule.

   

  Fra Billund og Hamborg flyver du med Ryanair, hvor der er en lille håndbagage inkluderet. Lige nu kan du kun booke bagage (20 kg) gennem TripX. Dette koster mellem 380 – 540 kr. tur/retur. Flyver du fra København eller Aalborg, rejser du med Norwegian, hvor håndbagage er inkluderet. Hvis du vil have ekstra bagage med, så koster dette (20 kg) 114 kr. pr. vej.

   

  Prisniveau

  • Hamborg: fra 1.759 kr.
  • Billund: fra 1.975 kr.
  • Aalborg: fra 2.165 kr.
  • København: fra 2.145 kr.

   

  Som sagt så finder du rigtig mange datoer. Når du kommer ind på bookingsiden, kan du vælge “andre datoer”. Her kan du sortere efter pris og så får du en oversigt over alle datoer.

   

  Transport til/fra lufthavn

  Blue Sea Club Martha’s ligger som sagt i byen Cala D’or – og fra lufthavnen til der har du 58 km. Hvis du har planer om at leje en bil, så er det bare at sætte kursen mod hotellet. Ellers kan du også tage en taxa.

   

  Vil du med offentlig transport, så kan du tage en bus (L1) fra lufthavnen til “Gabriel Alomar 39”. Så skal du med en ny bus (501) fra Porta des Camp til “Av. sa Marina”, hvorfra du har 350 meter til hotellet. Turen tager omkring 3 timer og den sidste bus kører kun 4 gange dagligt. Da du skal rejse tidligt hjem med denne rejse jeg har fundet, så ville jeg personligt enten køre selv, tage en taxa eller booke transfer. Transfer kan du booke her.

   

  Lejebil på Mallorca

  En lejebil giver bare lidt større frihed. Hvis du er ude efter at opleve lidt mere af øen og bedst selv kan lide at sætte dagsordenen og tempoet, så er lejebil da svaret for dig. Og det er heldigvis super billigt! Nedenfor kan du se et eksempel på dette, hvor en lejebil koster 97 kr. for hele rejseperioden. Hvis I er 2 personer, så er det kun 49 kr. pr. person! Prisen i sommerferien for lejebil er lidt højere, men stadig meget billigt. F.eks. kan du i juli finder lejebil fra 300 kr. og i august fra 450 kr. i samme rejselængde.

   

  Husk at de fleste biludlejningsfirmaer i Spanien og generelt i udlandet kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

  Billeje på Mallorca
  kr.

  Blue Sea Club Martha’s

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  4 kommentarer til Solferie på Mallorca: 5 nætter på et skønt 4* hotel fra kun 1.975 kr. inkl. fly

  1. Kurt B. Andersen says:

   Ved billeje vil jeg gøre opmærksom på, at Goldcar typisk står som billigste selskab. Lad være med at leje hos dem. Når I skal have udleveret bilen vil I blive nødt til at tegne ekstra forsikringer – uanset at I har tegnet alle forsikringer i forvejen. Har været i TV (kontant tror jeg det var) med deres metoder. Kender selv en som i efteråret blev snydt af dem, og hvis man læser anmeldelser af dem, så fortsætter de bare igen og igen. https://dk.trustpilot.com/review/goldcar.es

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Kurt 🙂

    Tak for din kommentar.

    Det er desværre ikke kun Goldcar, som er meget ihærdige i deres forsøg på at sælge diverse ekstra forsikringer. Det gælder mange af udlejningsfirmaerne. Min egen erfaring er, at man skal gøre det meget klart, at man ikke ønsker deres forsikring. Jeg har selv flere gange lejet biler, hvor udlejningsfirmaet meget gerne ville sælge en masse ekstra ydelser (jeg har faktisk også engang lejet en bil hos netop Goldcar på Mallorca). Mine bedste råd er at være meget udtrykkelig i sit svar, når de forsøger at sælge ekstra forsikringer. Herudover er det også altid en god idé at optage en video af lejebilen, før man kører afsted. 🙂

  2. Mona says:

   Hvis man trykker ja tak til Priority, gælder det så alle passagerer? Vi er to der skal af sted, men man kan ikke skrive antal på Priority…

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Mona 🙂

    Hvis I har valgt 2 billetter og tilvælger priority, skulle der gerne komme et pop-up-vindue, der spørger, om du ønsker priority for begge passagerer. Hvis du så trykker “ja, jeg ønsker det samme for alle”, bliver begge billetter reserveret med priority. Hvis du i stedet trykker “nej tak”, kan du efterfølgende vælge bagage for passager 2 🙂

    Du kan se et billede af pop-up-vinduet her: https://ibb.co/GRQ1J9y

  Se tilbud her