• 08 nov 2019

  Vintersol på Fuerteventura: 1 uge på et lækkert 4* hotel fra kun 2.074 kr. inkl. fly

  Det begynder for alvor at blive koldt herhjemme – så hvis du trænger til et skud sol og varme, kan jeg virkelig godt forstå dig! Jeg kender til et sted, du kan flygte til, og det er skønne Fuerteventura. Denne charmerende ø er den næststørste af De Kanariske Øer og er bedst kendt for sine fantastiske strande. Faktisk har øen hele 152 forskellige slags – det er da perfekt til en solferie! Lige nu lover vejrudsigten 20-24 grader og masser af solskin – så pak svømmetøjet og solcremen og begynd at glæde dig til en uge med fyldt sol og strand.

  Ferie på dejlige Fuerteventura
  december - april
  fra2.074 kr.
  København og Billund
  Fuerteventura
  Solferie på Fuerteventura
  inkl. 4* hotel og fly
  2.074 kr.

  Pakkerejse til Fuerteventura

  I dag har jeg fundet en superlækker pakkerejse til Fuerteventura. Du rejser med Spies og kommer til at bo på det 4* smartline Playa Park (4 ud af 5 på TripAdvisor og “Certificate og Exellence”). Hotellet ligger i området ved Corralejo – en hyggelig by med skønne restauranter, lokale markeder, butikker og små charmerende strande.

   

  Det 4* hotel ligger både tæt på centrum af Corralejo og ved stranden, og er lige blevet renoveret forud for vinteren 2018/2019 – så det er altså et hotel i topform, der er klar til at byde dig velkommen. Smartline Playa Park har det skønneste poolområde med hele 2 pools, børnepool, vandrutsjebane og poolbar. Og bare vent til du ser poolrområdet – det ser simpelthen så lækkert ud! Der er også et fitnessrum, tennisbane og en spa-afdeling. Til børnene er der en international børneklub og legeplads.

   

  Tidligere gæster (danskere) har særligt rost hotellet for beliggenheden, det venlige og hjælpsomme personale, poolområdet og hygiejnen.

   

  I eksemplet har jeg fundet 1 uge på Fuerteventura fra København fra tirsdag den 3. december til tirsdag den 10. december til kun 2.074 kr. inkl. håndbagage. Dét er virkelig et godt tilbud! Vil du have mere bagage med, koster det (15 kg) 145 kr. tur/retur. Du kan også komme afsted fra tirsdag den 10. december til tirsdag den 17. december til 2.699 kr. Dét er altså også en rigtig god pris for en hel uges solferie.

   

  Det er også muligt at flyve fra Billund, og her kan du finde en rejse fra mandag den 9. december til mandag den 16. december til 3.324 kr. inkl. all inclusive. Så er du mere til en ferie, hvor der er sørget for alt, kan du finde nogle gode tilbud fra Billund.

   

  Prisniveau

  Fra København

  • December: fra 2.074 kr.
  • Januar: fra 3.699 kr.
  • Februar: fra 4.549 kr.
  • Marts: fra 4.299 kr.
  • April: fra 5.349 kr.

   

  Fra Billund

  • December: fra 3.324 kr. (inkl. all inclusive)
  • Januar: fra 4.399 kr. (inkl. all inclusive)
  • Februar: fra 3.449 kr.
  • Marts: fra 4.199 kr.
  • April: fra 6.999 kr. (inkl. all inclusive)

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Fra lufthavnen til hotellet er der lige omkring 40 km. Hvis du vil leje en bil, så kan du sagtens køre selv. Ellers kan du booke transfer gennem Spies når du booker din rejse – det koster 440 kr. tur/retur for 2 personer. Ved en rejse for 2 bliver prisen derfor kun 220 kr. pr. person.

   

  Vil du hellere med offentlig transport, så kan det også lade sig gøre. Her skal du tage en bus fra lufthavnen til “Puerto del Rosario”, og derfra skal du med en ny bus (nr. 6) til “Corralejo”. Herfra har du 200 meter til hotellet.

   

   

  Lejebil på Fuerteventura

  Fuerteventura ligger op til eventyr – så hvis du har lyst til at udforske lidt af øen på egen hånd, så kan du leje en bil. Du kan f.eks. leje en bil i hele perioden til kun 126 kr. pr. person ved en booking for 2.

   

  Bilen kommer med fri kilometer, fair brændstofpolitik og der er afhentning i lufthavnen. Herudover har den også forsikring (dog med selvrisiko – så tjek om din rejseforsikring dækker den). Husk at de fleste biludlejningsfirmaer i Spanien (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

  Billeje på Fuerteventura

  Smartline Playa Park

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se tilbud her