• 04 mar 2019

  Solferie på Fuerteventura: 1 uge på et lækkert 4* hotel til kun 2.799 kr. inkl. fly

  Trænger du til et skud sol og varme? Så skal du tage til skønne Fuerteventura. Denne charmerende ø er den næststørste af De Kanariske Øer og er bedst kendt for sine fantastiske strande. Faktisk har øen hele 152 forskellige slags – det er da perfekt til en solferie! Lige nu lover vejrudsigten 20-24 grader og masser af solskin – så pak svømmetøjet og solcremen og begynd at glæde dig til en uge med fyldt sol og strand.

  Ferie på dejlige Fuerteventura
  02.04. - 09.04.
  2.799 kr.
  København
  Fuerteventura
  Solferie på Fuerteventura
  inkl. 4* hotel og fly
  2.799 kr.
  Totalprisen er 5.598 kr., dvs. 2.799 kr. pr. person ved en rejse for 2

  Pakkerejse til Fuerteventura

  I dag har jeg fundet en superlækker pakkerejse til Fuerteventura. Du rejser med Spies og kommer til at bo på det 4* smartline Playa Park (4 ud af 5 på TripAdvisor og “Certificate of Excellence“). Hotellet ligger i området ved Corralejo – en hyggelig by med skønne restauranter, lokale markeder, butikker og små charmerende strande.

   

  Det 4* hotel ligger både tæt på centrum af Corralejo og ved stranden og er lige blevet renoveret forud for vinteren 2018/2019 – så det er altså et hotel i topform, der er klar til at byde dig velkommen. Smartline Playa Park har det skønneste poolområde med hele 2 pools, børnepool, vandrutsjebane og poolbar. Der er også et fitnessrum, tennisbane og en spa-afdeling. Til børnene er der en international børneklub og legeplads.

   

  Jeg har kun fundet en afgang d. 02.04. – 09.04. – til gengæld er prisen superskarp. 1 uge med hotel og fly til kun 2.799 kr. inkl. håndbagage! Vil du have mere bagage med, så koster det (15 kg) 145 kr. tur/retur.

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Fra lufthavnen til hotellet er der lige omkring 40 km. Hvis du vil leje en bil, så kan du sagtens køre selv. Ellers kan du booke transfer gennem Spies når du booker din rejse – det koster 440 kr. tur/retur for 2 personer.

   

  Vil du hellere med offentlig transport, så kan det også lade sig gøre. Her skal du tage en bus fra lufthavnen til “Puerto del Rosario” og derfra skal du med en ny bus (nr. 6) til “Corralejo”. Herfra har du 200 meter til hotellet.

   

  Lejebil på Fuerteventura

  Fuerteventura ligger op til eventyr – så hvis du har lyst til at udforske lidt af øen på egen hånd, så kan du leje en bil. Du kan f.eks. leje en bil i hele perioden til kun 214 kr. pr. person ved en booking for 2.

   

  Bilen nedenfor får en 10 ud af 10-rating på skyscanner og kommer med fri kilometer. Herudover har den også forsikring (dog med selvrisiko – så tjek om din rejseforsikring dækker den). Husk at de fleste biludlejningsfirmaer i Spanien (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

  Billeje på Fuerteventura

  Smartline Playa Park

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se tilbud her