• 05 dec 2019

  Kun i dag! SnowTrex Crazy Booking Night: f.eks. 1 uges skiferie under forårssolen inkl. 3* hotel og liftkort fra kun 757 kr.

  Vil du gerne have skiferien i hus, så har jeg fundet et tilbud, du vil elske! I aften har SnowTrex nemlig en af deres Crazy Booking Nights, hvor du kan få nogle megagode deals på skiferier i Frankrig og Østrig! Som det ser ud lige nu, så bliver foråret utrolig koldt, så skiforholdene bliver helt perfekte!

   

  Det er bare med at finde skitøjet frem og få pakket kufferten – skiferien venter på dig!

  Crazy Booking Night - KUN I DAG!
  marts
  fra757 kr.
  SnowTrex Booking Night
  fra 757 kr.

  Skiferie med SnowTrex

  Et af de skarpe tilbud, du kan finde hos SnowTrex er f.eks. 1 uge på det dejlige 3* Les Villages du Bachat til kun 757 kr. inkl. 6-dages liftkort til Chamrousse! Hotellet ligger mellem 50 og 600 meter fra pisterne og byder på veludstyrede lejligheder. Der er endda en opvarmet udendørsswimmingpool, whirlpool, sauna og et fitnessrum, som kan benyttes gratis! Dét er altså nogle fede faciliteter efter en dejlig lang dag på pisterne!

   

  Men det er kun et af mange tilbud. Der findes tilbud til både Frankrig og østrig og ved dem alle er der liftkort med prisen!

   

   

  Det er et superfedt tilbud, SnowTrex kommer med, når man tænker på, at liftkort alene normalt koster 1.346 kr.! Tilbuddet gælder kun i dag d. 05.12. fra kl. 18 til 24.

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

  Les Villages du Bachat

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  7 kommentarer til Kun i dag! SnowTrex Crazy Booking Night: f.eks. 1 uges skiferie under forårssolen inkl. 3* hotel og liftkort fra kun 757 kr.

  1. Kira says:

   Er der nogen af destinationer der er tæt på flixbus el. Lign?

  2. Hanne Faulkner says:

   Godt tilbud til 2 personer?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Hanne 🙂

    Tilbuddet her var tidsbegrænset, og det er desværre udløbet :/

    Men du skal altid være velkommen til at se, hvad Snowtrex ellers har af tilbud. Det plejer altid at være en god side at starte med, når du skal på skiferie 🙂

  3. lars says:

   Når man så går ind for at booke tilbud på hjemmeside som der er link til, så koster det 7-800kr pr. Person??

  4. Troels says:

   Ups ser nu at man skal være minimum 4 for at opnå den rabat de reklamerer med. Vi er desværre kun 2 🙂

  5. Troels says:

   Hej Spejder, tak for en fed side! Ville høre dig om du i sammenhæng med denne skirejse har et fif til billig skileje? Netop skileje kan jo også hurtigt løbe op i 1500 kr før man får set sig  om 😉

   Mvh Troels

  Se tilbud her