• 23 jan 2020

  Kun i dag! SnowTrex Crazy Booking Night: f.eks. 1 uges skiferie under forårssolen inkl. 3* hotel og liftkort fra kun 604 kr.

  Vil du gerne have skiferien i hus, så har jeg fundet et tilbud, du vil elske! I aften har SnowTrex nemlig en af deres Crazy Booking Nights, hvor du kan få nogle megagode deals på skiferier i Frankrig og Østrig! Som det ser ud lige nu, så bliver foråret utrolig koldt, så skiforholdene bliver helt perfekte!

   

  Det er bare med at finde skitøjet frem og få pakket kufferten – skiferien venter på dig!

  Crazy Booking Night - KUN I DAG!
  marts
  fra604 kr.
  SnowTrex Booking Night
  fra 604 kr.

  Skiferie med SnowTrex

  Et af de skarpe tilbud, du kan finde hos SnowTrex er f.eks. 1 uge på det dejlige 3* La Créte du Berger til kun 604 kr. inkl. 6-dages liftkort til La Joue du Loup! Hotellet ligger mellem 200 og 500 meter fra pisterne og byder på veludstyrede lejligheder. Derudover ligger hotellet blot et stenkast fra centrum. En såkaldt perfekt beliggenhed!

   

  Men det er kun ét ud af mange tilbud. Der findes tilbud til både Frankrig og Østrig – og ved dem alle er der liftkort med prisen!

   

  Det er et superfedt tilbud, SnowTrex kommer med, når man tænker på, at liftkort alene normalt koster 1.346 kr.! Tilbuddet gælder kun i dag d. 23.01. fra kl. 18 til 24.


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  La Crête du Berger

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  7 kommentarer til Kun i dag! SnowTrex Crazy Booking Night: f.eks. 1 uges skiferie under forårssolen inkl. 3* hotel og liftkort fra kun 604 kr.

  1. Kira says:

   Er der nogen af destinationer der er tæt på flixbus el. Lign?

  2. Hanne Faulkner says:

   Godt tilbud til 2 personer?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Hanne 🙂

    Tilbuddet her var tidsbegrænset, og det er desværre udløbet :/

    Men du skal altid være velkommen til at se, hvad Snowtrex ellers har af tilbud. Det plejer altid at være en god side at starte med, når du skal på skiferie 🙂

  3. lars says:

   Når man så går ind for at booke tilbud på hjemmeside som der er link til, så koster det 7-800kr pr. Person??

  4. Troels says:

   Ups ser nu at man skal være minimum 4 for at opnå den rabat de reklamerer med. Vi er desværre kun 2 🙂

  5. Troels says:

   Hej Spejder, tak for en fed side! Ville høre dig om du i sammenhæng med denne skirejse har et fif til billig skileje? Netop skileje kan jo også hurtigt løbe op i 1500 kr før man får set sig  om 😉

   Mvh Troels

  Se tilbud her