• 14 aug 2017

  Smukke Zakynthos: 1 uge på et dejligt lejlighedshotel til kun 2.646 kr. inkl. fly

  Så er jeg faldet over et super lækkert last-minute tilbud til en af Grækenlands smukkeste øer! Zakynthos er den sydligste af de Ioniske øer og er ikke uden grund manges yndlings destination når der skal være sol, lækre strande og god stemning. Zakynthos byder på fantastiske aktiviteter såsom dykning, snorkling, svømme med havskildpadder, besøge de smukke Anafonitria-kloster, gå en tur op af Zakynthos højeste bjerg Skopos og nyde den hyggelige havnegade Strada Marina.

  1 uge på Zakynthos
  august - start september
  2.646 kr.
  København
  Zakynthos
  Liris Studios
  1.748 kr.
  Billig fly til Zakynthos
  inkl. håndbagage
  898 kr.
  Andre datoer: 16.08. - 23.08., 30.08. - 06.09.
  Hotel
  1.748 kr.
  Fly
  898 kr.
  Total (pr.person)
  2.646 kr.

  Hotel

  booking.com har jeg fundet det fine og simple Liris Studios, hvor du kun har 9 minutters gang til stranden. Ved lejlighedshotellet kan du slappe af ved den skønne udendørs poolområde og i lejlighederne finder du et lille tekøkken. En studiolejlighed i 7 nætter koster 3.495 kr., dvs. 1.748 kr. pr. person ved en rejse for 2.

  Der findes mange skønne hoteller på øen – om du er til fine lejlighedshoteller eller gerne vil booke et all-inclusive ophold, så finder du det hele her (husk at indtaste dine rejsedatoer – d. 23.08. – 33.08.).

   

  Fly

  momondo.dk kan du lige nu finde super billige afgange til Zakynthos – du rejser fra København d. 23.08. – 30.08. til kun 898 kr. inkl. håndbagage – du kan også rejse endnu tidligere, hvis du er klar til at drøne afsted mod sol og varme. Så er der en afgang d. 16.08. – 23.08. til kun 598 kr. inkl. håndbagage – se flybilletten her. Hvis du ønsker at rejse lidt senere, så findes der også en afgang d. 30.08. – 06.09. til 1.398 kr. – se den her.

   

  Transport fra/til lufthavnen

  Hotellet ligger kun 6 km. fra lufthavnen, så det nemmeste og hurtigste ville være at tage en taxi. Hvis du har tænkt dig at leje bil under dit ophold, så kan du selvfølgelig også køre selv.

   

  Lejebil

  Hvis du ønsker at opleve lidt af øen på egen hånd, så kunne løsningen være at leje en bil – måske hele ugen, eller bare i noget af perioden. På rentalcars.com kan du se et stort udvalg af lejebiler. Husk, at de fleste biludlejningsfirmaer generelt i udlandet kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

   

  Rejsetip

  Hvis du er en adrenalinjunkie, så skal du helt klart se videoen nedenfor! Her kan du virkelig få action få alle pengene med “Rope Jump” over Navagio strand – så det er bare med at springe ud i det, hvis du tør ..

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  se fly se hotel