• 17 jun 2017

  Smukke Kreta: 1 uge i sommerferien på et skønt 3* hotel til kun 2.111 kr. inkl. morgenmad og fly

  Så er det lykkes mig at finde en super lækker og ikke mindst billig rejse i sommerferien til skønne Kreta. Kreta er en smuk græsk ø, der udover den græske charme og fantastiske mad også byder på dejlige strande, krystalklart vand og 33 grader! Find solhatten og yndlingsbogen frem, pak tasken og rejs mod en uge i afslapningens tegn.

   

  Hotel

  Hotellet jeg har fundet til dig i dag er det 3* Stork hotel (4 ud af 5 på TripAdvisor og ”Certificate of Excellence”). Du har kun 350 meter til dine fødder er begravet i sand på den nærmeste strand og hotellet har et skønt poolområde med rig mulighed for at slappe af. Et dobbeltværelse i 7 nætter koster 2.224 kr., dvs. 1.112 kr. inkl. morgenmad pr. person ved en rejse for 2. Hvis du er på udkig efter hoteller med enkeltværelser, så kan du se mere her.

  SE HOTEL-TILBUD HER

  trivago.dk finder du en hel oversigt over hoteller på dejlige Kreta – så kan du selv danne dig et overblik over dem, og finde præcis det hotel, der bedst matcher dine ønsker og behov.

  HOTELLER PÅ KRETA

   

  Fly

  Jeg har fundet en billig afgang til Kreta i sommerferien på spies.dk. Her rejser du fra København d. 29.06. – 06.07. til kun 999 kr. inkl. håndbagage (hvis du vil have ekstra bagage med så koster det 250 kr. t/r).

  Obs! Prisen vises for 2 personer

  SE FLY-TILBUD HER

   

  Hotel 1.112 kr.
  Fly 999 kr.
  TOTAL (per person) 2.111 kr.

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Der er ca. 12 km. fra lufthavnen til hotellet. Hvis du vil med offentlig transport, så kan du tage bus nr. 6 til ”Skafidaras” og derfra har du kun 150 meter til hotellet. Turen tager ca. 37 min. og koster mellem 10-15 kr. Hvis du ikke lejer en bil, så kan du også vælge at tage en taxa eller booke transfer på f.eks. skyscanner.dk – her kan du blive kørt til døren til 86 kr. t/r.

   

  Lejebil

  Hvis du vil ud at opleve noget af øen på egen hånd, så kan du kigge forbi rentalcars.com, hvis du gerne vil leje en bil – måske hele ugen eller bare noget af perioden, det er helt op til dig.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  6 kommentarer til Smukke Kreta: 1 uge i sommerferien på et skønt 3* hotel til kun 2.111 kr. inkl. morgenmad og fly

  1. Anika says:

    Vil du evt. Være sød at holde øje med uge 28 ? Eller midt uge 28 ? 3 voksne og en baby

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Anika,

    Du kan tro, at jeg nok skal holde øje – jeg holder øje med juli-tilbud hver dag nu og opdatere bloggen løbende, så det er bare med at holde øje 🙂

  2. Mette says:

   Hej vi er 5 voksne og et barn på 7 mdr. Med morgenmad i uge 30 hvad koster det på Kreta. Fra Aalborg eller Billund 

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Mette,

    Dette tilbud er med afgang fra København d. 29.06. – 06.07. – jeg har ikke fundet et lignende tilbud i uge 30, men du kan tro, at jeg nok skal holde godt øje med alle de gode juli-tilbud og opdatere bloggen løbende 🙂

  3. Jeannie says:

   Er det muligt med all-inklusiv og afrejse d. 30/6 eller 1/7 fra Billund?

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Jeannie,

    Det skal jeg nok holde øje med og holde bloggen opdateret løbende 🙂