• 22 jul 2021

  Nordeuropas bedste hotel: Luksusophold på det 5* Skt. Petri fra kun 825 kr. p.p. inkl. 10-retters delemiddag, morgenbuffet m.m.

  Hvis du er en vaskeægte feinschmecker og har sans for kvalitet – eller blot gerne vil prøve at leve i 5-stjernet sus og dus – så har jeg fundet det helt rette tilbud til dig! Lige nu kan du nemlig booke et luksusophold på det femstjernede Skt. Petri Hotel i hjertet af København. Hotellet blev sidste år udpeget som Nordeuropas bedste hotel 2020 – kåret af verdens største rejsemagasin Condé Nast Traveler. Så pak tasken, og gør dig klar til en luksuriøs hovedstadsgetaway!

  Hotelophold på det 5-stjernede Skt. Petri Hotel
  kan indløses frem til 31. marts 2022
  fra825 kr.
  Tilbud på hotelophold på Skt. Petri Hotel
  inkl. 1-2 nætter, 10-retters delemiddag, morgenmad m.m.
  fra825 kr.

  Ophold på Skt. Petri Hotel

  Skt. Petri Hotel er definitionen af kvalitet og luksus! Det afspejler sig også på TripAdvisor, hvor hotellet imponerer med en 4,5 ud af 5-score og en Travellers’ Choice 2021.

   

  Hotellet ligger i en velbevaret funkisbygning fra 1928 designet af Vilhelm Lauritzen. Beliggenheden er ikke til at sætte en finger på, da du kun befinder dig få hundrede meter fra den pulserende Nørreport Station og kun få minutters gang fra Strøget.

   

  Det moderne designhotel omfatter 288 luksuriøst indrettede værelser, den stilfulde mellemøstlige Restaurant DADA og en lækker bar, der serverer kulinariske bidder og drinks, så englene synger.

   

  Værelserne på Skt. Petri Hotel er både smukke og rummelige – og lever til fulde op til standarderne for et femstjernet hotel. Indretningsstilen er gennemført nordisk med et internationalt touch. Værelserne har alle aircondition, fladskærms-tv og parketgulv – og en fantastisk udsigt over Københavns historiske tage i det gamle latinerkvarter.

   

  På den gastronomiske front har du også en masse at glæde dig til. Tilbuddet indeholder nemlig en 10-retters delemiddag på restaurant Dada. Og morgenen efter kan du se frem til en luksuriøs morgenbuffet med et fornemt udvalg inden for både kontinental, amerikansk, vegetarisk og vegansk morgenmad.

   

  Som nævnt har Skt. Petri udmærket sig som Nordeuropas bedste hotel. Du kan derfor virkelig se frem til et ekstraordinært hotelophold, der har fået verdensomspændende opmærksomhed. Som Skt. Petri selv beskriver det, tilbyder de laidback luksus, hvor komfort og hyggelige omgivelser er i centrum. Det er også en af grundene til, at du både har fitness og sauna til rådighed under dit ophold. Det skal være behageligt at bo på Skt. Petri.

   

   

  Priser og bestilling

  Tilbuddet ovenfor har jeg fundet på duglemmerdetaldrig.dk, der lige nu kører en særlig pris på Skt. Petri Hotel.

   

  Tilbuddet inkluderer et hotelophold på 1 eller 2 overnatninger inkl. 10-retters delemiddag, morgenmad og adgang til sauna og fitness. Opholdet kan indløses helt frem til den 31. marts 2022.

   

  Prisen for et topersoners ophold med én overnatning er i alt 1.650 kr. – dvs. kun 825 kr. pr. person. Foretrækker du et tonætters ophold, bliver prisen i alt 2.600 kr. (dvs. 1.300 kr. pr. person).

   

  OBS: Tilbuddet gælder kun til og med mandag den 2. august!

   

   

  Tilbuddet inkluderer

  • Én eller to overnatninger i superior-dobbeltværelse
  • 10-retters delemiddag for 2 personer indeholdende Mezze | Havet | Grønt | Grill | Sødt i restaurant Dada
  • Luksuriøs morgenmadsbuffet
  • Adgang til sauna og fitness

   

   

  Billeder fra Skt. Petri Hotel

  Skt. Petri Hotel

  Skt. Petri Hotel

  Skt. Petri Hotel

  Skt. Petri Hotel

  Skt. Petri Hotel

  Skt. Petri Hotel

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se tilbud her