Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

Skyline Balcony-værelse fra 1.099 kr.
Banner-41
Andet

Luksus-ophold i København: 5* hotelophold på Skt. Petri fra kun 1.099 kr. p.p. inkl. overnatning og morgenmad

Andet |

Luksus-ophold i København: 5* hotelophold på Skt. Petri fra kun 1.099 kr. p.p. inkl. overnatning og morgenmad

Hvis du er en vaskeægte feinschmecker og har sans for kvalitet – eller blot gerne vil prøve at leve i femstjernet sus og dus – så har jeg fundet det helt rette tilbud til dig! Lige nu kan du nemlig booke et luksusophold på det femstjernede Skt. Petri Hotel i hjertet af København. Så pak tasken, og gør dig klar til en luksuriøs hovedstadsgetaway! ✨

Hotelophold på det 5-stjernede Skt. Petri Hotel

fra

1.099 kr.

Hotelophold på Skt. Petri Hotel

Ophold på Skt. Petri Hotel

Skt. Petri Hotel er definitionen af kvalitet og luksus! Det afspejler sig også på Tripadvisor, hvor hotellet imponerer med en 4,5 ud af 5-score og en Travellers’ Choice 2022.

Hotellet ligger i en velbevaret funkisbygning fra 1928 designet af Vilhelm Lauritzen. Og beliggenheden er ikke til at sætte en finger på, da du befinder dig få hundrede meter fra den pulserende Nørreport Station og et stenkast fra Rundetårn og Strøget.

Det moderne designhotel omfatter 288 luksuriøst indrettede værelser, den stilfulde mellemøstlige Restaurant DADA og en lækker bar, der serverer kulinariske bidder og drinks, så englene synger.

Værelserne på Skt. Petri Hotel er både smukke og rummelige – og lever til fulde op til standarderne for et femstjernet hotel. Indretningsstilen er gennemført nordisk med et internationalt touch. Værelserne har alle aircondition, fladskærms-tv og parketgulv – og en fantastisk udsigt over Københavns historiske tage i det gamle latinerkvarter.

Du kan virkelig se frem til et ekstraordinært hotelophold, der har fået verdensomspændende opmærksomhed. Som Skt. Petri selv beskriver det, tilbyder de laidback luksus, hvor komfort og hyggelige omgivelser er i centrum. Det er også en af grundene til, at du både har fitness og sauna til rådighed under dit ophold. Det skal være behageligt at bo på Skt. Petri.

Priser og bestilling

Jeg har fundet tilbuddet ovenfor på Risskov Bilferie.

Der kan du booke et ophold på Skt. Petri Hotel fra kun 1.099 kr. pr. person.

Opholdet kan bookes frem til marts 2024.

Tilbuddet inkluderer

  • 1 overnatning m. morgenmad
  • Opgradering til Courtyard King-værelse
  • 1 x Snacks
  • 1 x Kaffe, te og vand på værelset
  • 1 flaske vin pr. værelse

Billeder fra Skt. Petri Hotel

Skt. Petri Hotel

Skt. Petri Hotel

Skt. Petri Hotel

Skt. Petri Hotel

Skt. Petri Hotel

Skt. Petri Hotel

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Luksus-ophold i København: 5* hotelophold på Skt. Petri fra kun 1.099 kr. p.p. inkl. overnatning og morgenmadLuksus-ophold i København: 5* hotelophold på Skt. Petri fra kun 1.099 kr. p.p. inkl. overnatning og morgenmad

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud