• 10 sep 2017

  All-inclusive skiferie i Nordtyskland til kun 595 kr. inkl. overnatning, all-inclusive, entré og leje af skiudstyr – børnepris 365 kr.

  Kunne du tænke dig at få en ski-oplevelse uden at skulle rejse alt for langt væk? Så har du muligheden nu – og du kan da endda tage af sted lige når det passer dig, også i f.eks. efterårs- og vinterferien! Skiferie i Nordtyskland er det overhovedet muligt? Ja da, 2,5 times kørsel fra grænsen ligger Europas største indendørs skipark Alpincenter Hamburg-Wittenburg, hvor du kan slå dig løs på ski og snowboard ved en indendørs skipark på 30.000 m2 med bl.a. begynderbakke, en hovedpist og et børneområde. Psst .. Fik jeg fortalt dig, at opholdet er med all-inclusive? Det eneste du skal tænke på er at pakke lidt varmere tøj og måske en hue til at holde ørene varme og så er du good to go!

  All-inclusive skiferie
  september - september 2018
  595 kr.
  Mini ski-tur
  inkl. all-inclusive og skileje
  595 kr.

  takeoffer.dk har jeg fundet et super fedt tilbud. Du skal bo på det 3* Van der Valk Hotel Hamburg-Wittenburg og du kan bo her med 1 eller 2 overnatninger. I opholdet er der bl.a. inkluderet en dagsbillet til skihallen, hvor der også er fri leje af ski-udstyr, mad, fri adgang til fitness og børneaktiviteter og så er der både gratis WiFi og parkering. Opholdet (m. 1 overnatning) koster 595 kr. pr. person ved et ophold på 2 personer og børn fra 0-3 år er gratis (hvis de sover i forældrenes seng) og børn over 4 år koster kun 365 kr. pr. barn. Du kan benytte opholdet indtil d. 05.09. 2018, hvilket giver mulighed for skiferie i kalenderårets ferier, f.eks. efterårsferien eller vinterferien!

  Opholdet indeholder (ved 1 overnatning)

  • Ankomst alle ugens dage frem til d. 05. september 2018
  • Ophold i dobbeltværelse på det 3-stjernede Van der Valk Hotel Hamburg-Wittenburg
  • dags-skibillet til skihallen og fri brug af skilift
  • Fri leje af ski-udstyr (ski, poles, sko, snowboard og sko)
  • overdådig morgenbuffet
  • all-day buffet fra 11.30 – 21.00 i All Inclusive-restaurant
  • All Inclusive i drikkevarer
  • Fri adgang til fitness
  • Fri adgang til børneaktiviteter- og områder
  • Gratis parkering
  • Gratis WiFi i hotellets lobby og på værelset

   

  Godt at vide

  • Opholdet kan bruges alle ugens dage frem til d. 05.09. 2018
  • Dog er det fra d. 01.10. – 31.03. ikke muligt at ankomme på fredage og lørdage ved et ophold på 1 nat og alpincenteret holder lukket d. 22.12 – 03.01.
  • Et ophold med 2 overnatninger koster 825 kr. pr. person og 517 kr. for børn over 4 år – den eneste forskel ved de 2 opholdstyper er, at du ved de 2 overnatninger får 2 x morgenmad

   

  Hotel-indtryk

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  13 kommentarer til All-inclusive skiferie i Nordtyskland til kun 595 kr. inkl. overnatning, all-inclusive, entré og leje af skiudstyr – børnepris 365 kr.

  1. Connie Tilmar Drachmann says:

   Har i et godt tilbud til uge 7 2020
   1 voksen, barn 12 år+ barn 11år, eller 2 voksne og 1 barn gerne 2 overnatninger med. All-inklusive

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Connie 🙂

    Jeg holder skarpt øje med vinterferien 😉 Og hvis jeg finder noget billigt, skriver jeg om det på bloggen 🙂

    Hvis du gerne vil have konkret hjælp til at finde et rejseforslag, prøver jeg nu som noget nyt at tilbyde en “find-min-rejse”-service. Den service kan du læse mere om her:

    https://rejsespejder.dk/find-min-rejse/

  2. jacob says:

   Er tilbuddet udløbet??

  3. Jim Uldahl says:

   Hej,
   Vi er en loge på 9 personer der godt kunne tænke os at komme derned og stå på ski! Det skal være fra Fredag d.25/2-18 til søndag d.27/2-18! Er godt klar over det bliver lidt dyrer med en ekstra overnatning, men lad mig endelige høre fra jer!
   På forhånd tak

  4. Sabrina says:

   Hej.
   Er det ikke muligt at købe 2 overnatninger for en enkelt person?

  5. Camilla says:

   Hvis man er 2 voksne og 2 børn over 4 år hvordan fungerer det så. Så vidt jeg kan se kan der kun væee 2 v og 1 b pr værelse?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Camilla
    Det er muligt at bestille til 4 personer ved at vælge 3 voksne og 1 barn. Det virker derfor lidt mærkeligt, at man ikke kan vælge 2 voksne + 2 børn. Jeg vil anbefale dig at forhøre dig hos takeoffer.
    Worst case scenario er, at du må booke 3 voksne og 1 barn …

    • Palle P says:

     Har snakket med Takeoffer og der SKAL være 2 voksne på hvert værelse så man kan ikke købe billetter til 2 voksne og 2 børn. De har kun dobbeltværelser så eneste løsning er at købe 2*2 voksne. Det er muligt at købe et familie værelse direkte, men så er prisen over 3500,- for 2 overnatninger.

  6. Brian ravn says:

   Hej hvis jeg køber den med to overnatninger hvor mange ski dage er der med i det ??
   Vh Brian

  7. Palle p says:

   Kan det passe at man ved 2 overnatninger stadig kun har 1 dag på sne?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Palle
    Ja, takeoffer.dk skriver under “betingelser + praktisk info”, at en booking med 2 overnatninger kun indbefatter 1 x all-inclusive billet til alpincenteret og restauranten.

  Se tilbud her