Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

Jule- og nytårsrejser ⛷ fra 4.231 kr.
Banner-skiartikel
Andet

Skiferie over jul og nytår: Skirejser fra 4.231 kr. p.p. for 7 nætter inkl. liftkort

Andet |

Skiferie over jul og nytår: Skirejser fra 4.231 kr. p.p. for 7 nætter inkl. liftkort

Nu er efteråret for alvor over os, og året er så småt ved at gå på hæld. Det betyder heldigvis også, at der ikke er så længe til jul. Vi kan også begynde at se frem til et nyt år – new year, new me, right? Og lige netop jul og nytår kunne vi da godt peppe lidt op! For hvor skønt kunne det ikke være med en hvid jul – eller måske en nytårsaften uden regn? Forestil dig at suse ned ad perfekt nypræparerede pister juleaftens- eller nytårsaftensdag? Kombinationen af fart og spænding på ski og velsmagende julemad eller en fortrinlig nytårsmenu er da lige til at overkomme! Derfor har jeg samlet en række iskolde snetilbud, så du kan finde din næste skiferie over jul og nytår. Så kan du også starte 2024 med manér! 

Skiferie over jul og nytår

fra

4.231 kr.

Danmark ✈ Trysil, Sälen, Avoriaz, Tignes m.fl.

Skiferie over jul og nytår

Jul og nytår er en oplagt tid at holde en god og velfortjent ferie. Der er mange helligdage, som det gør det muligt at få ferien til at strække lidt længere uden at bruge mange af de hårdt optjente feriedage (dem kan du bruge til sommer i stedet 😉 ).

Derfor har jeg også taget udgangspunkt i rejser af 7 nætters varighed. Alle rejserne er som udgangspunkt uden transport. Så har du nemlig helt selv valget, om du ønsker at køre selv, snuppe en bus, en flyver, julemandens kane eller noget helt fjerde. Derudover har jeg taget udgangspunkt i rejser for fire personer i delt lejlighed/hytte/værelse, da dette ofte gøres på denne måde i skirejsebranchen.

Alle tilbuddene nedenfor er desuden inklusive liftkort og hotel. Så bliver det hele lidt mere let og ligetil. For lad os være ærlige – december er i forvejen en stressende måned, og det sidste du orker at stresse over, det må da være din ferie.

Skiferie over jul og nytår – Norge

Lad os starte med en tur nordpå til fantastiske Norge. Drømmer du om at suse ned ad de iskolde pister i de norske fjelde, er Trysil et tossegodt bud!

Trysil er Norges største skidestination, og her er pister for alle – både nybegyndere og eksperter. Her kan du på kort rejsetid komme til et sandt snemekka!

Skiferie i Trysil

5.419 kr.

Skiferie i Trysil

5.750 kr.

Skiferie over jul og nytår – Sverige

Også vores svenske naboer kan noget, når det kommer til skiferie. Eksempelvis kan du tage til Åre, som ligger i hjertet af Sverige. Åre er en topdestination for skiløbere og snowboardere, der søger et et skandinavisk vinterparadis.

Skiferie i Åre

4.231 kr.

Skal det være endnu større, kan du også vælge Sälen, som er Nordeuropas største alpine skiområde. Herunder har jeg fundet et skønt hotel, som ligger i Hundfjället centralt i Sälen. Her er både grønne, blå, røde og sorte pister – med en lille overvægt af grøn og rød. Derfor er der noget for hele familien, både børn og voksne samt nybegyndere og øvede.

Skiferie i Sälen

6.298 kr.


Skiferie over jul og nytår – Østrig

Lad os nu bevæge os lidt længere sydpå og dermed også ned i et (lidt) varmere klima. Men bare rolig, selvom temperaturerne stiger, befinder vi os stadig i kolde temperaturer, og du skal nok få sne til den helt store guldmedalje!

Østrig er nemlig et sandt mekka, hvis man er til skiløb og snowboarding. Der findes rigtig mange gode (og dyre) skisportssteder i Østrig. Derfor har jeg her fundet nogle gode steder, hvor prisen også er god, uden at gå på kompromis med den gode sne selvfølgelig.

Her skal vi en tur forbi Flachau, som ligger i hjertet af Salzburger Land. Her kan du stå på ski i lækre, solrige omgivelser i et sandt vintersportsparadis. Flachau er ovenikøbet også vært for verdensmesterskaberne for alpin skisport, så hvis det ikke er en indikation på et lækkert skiområde, ved jeg ikke, hvad der er.

Skiferie ved Flachau

4.335 kr.

Skiferie over jul og nytår – Frankrig

Lad os blive syd for Danmark men bevæge os lidt vestpå – nemlig til Frankrig. Her kan du også tilbringe jul eller nytår, og så endda også med et par ski eller et snowboard under fødderne!

Først og fremmest skal vi til Châtel, som er en del af Portes du Soleil, der er et af verdens største skiområder. I den charmerende by og på pisterne emmer stemningen af liv og idyl. Måske noget af det skyldes den smukke udsigt, som du kan nyde fra pisten eller fra en af de mange barer og spisesteder, hvor du kan tage et hvil.

Skiferie i Châtel

4.780 kr.

Ikke langt fra byen Châtel ligger skønne Avoriaz. Og kan du bare ikke få ski nok, så er Avoriaz lige stedet for dig! I Avoriaz er bilkørsel nemlig ikke tilladt inde i byen, og sneen pryder således gaderne. Derfor kan du også blot klikke skiene på og transportere dig fra hotellet til pisten, nemt og sjovt, synes du ikke?

Skiferie i Avoriaz

5.347 kr.

Det sidste iskolde tilbud for denne gang går til Tignes. Her er der faktisk både mulighed for skiløb om sommeren og vinteren. Grunden til dette er gletsjeren Grand Motte, som sikrer gode skiforhold med en smuk udsigt!

Skiferie i Tignes

5.883 kr.

Jeg håber, at du fandt lidt inspiration til din skiferie over jul og nytår. Nu er der vist ikke så meget andet at sige end: “god jul og godt nytår!

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Skiferie over jul og nytår: Skirejser fra 4.231 kr. p.p. for 7 nætter inkl. liftkort

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud