Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 4.869 kr.
Banner-2-3
Andet

Juleferie i Østrig: All inclusive-skiferie på charmerende 3* hotel fra kun 4.869 kr. p.p. inkl. liftkort til Ski Amadé

Andet |

Juleferie i Østrig: All inclusive-skiferie på charmerende 3* hotel fra kun 4.869 kr. p.p. inkl. liftkort til Ski Amadé

At holde jul i Danmark er rart. Pebernødder, gløgg og julepynt er alt sammen med til at gøre julen hyggelig. Men hvis du derimod er en af dem, som længes efter kridhvid sne og skieventyr, så har jeg en god nyhed! Du kan nemlig komme på skiferie i julen i Østrig og komme ned og stå på ski i dejlige bjerge og få en juleferie, som du næppe vil glemme.

Jeg har nemlig fundet et ægte jule-tilbud med all inclusive i skiområdet Mühlbach am Hochkönig i Østrig. Her finder du et vinterparadis, for både store og små, hvor du har ski-, vandre- og kælkemuligheder. Du har mere end 10 km skipister og 6 km kælkepister i det tætliggende område. Derudover har du også fri benyttelse til at boltre dig på over 750 kilometer pister med dit Ski Amadé-liftkort.

Juleferie i Østrig

december – marts

4.869 kr.

Juleferie i Østrig

4.869 kr.

Skiferie i julen (kør-selv)

Jeg er faldet over et uimodståeligt skitilbud fra Sunweb. Turen går til Mühlbach am Hochkönig i Østrig med mulighed for at stå på ski i hele Ski Amadé-området.

Mühlbach am Hochkönig ligger en lille times kørsel syd for Salzburg, og her kan du finde det charmerende overnatningssted Hotel Heinrichshof (4 ud af 5 på Tripadvisor).

Hotel Heinrichshof byder på rustikke og indbydende omgivelser og er efter deres renovation i 2016 blevet et flot og charmerende hotel. Hotelopholdet er endda med all inclusive, så forplejning skal du ikke bekymre dig om. Hvis du alligevel har lyst til at prøve lokale restauranter, har du også mulighed for det.

Hotellet består i øvrigt af 25 værelser med plads til henholdsvis 2,3 eller 4 personer.

Hotel Heinrichshof ligger omkring en kilometer væk fra skiliften. Der kører busser 50 meter fra hotellet hen til skiliften, som er gratis ved henvisning af billet. Turen hjem fra pisterne kunne ikke blive nemmere. Pisten løber hele vejen til hotellet, og du har mulighed for at stoppe 20 meter fra hotellet. Nemmere bliver det altså ikke!

Du får med andre ord den perfekte base for en hyggelig og aktiv juleferie i det østrigske, uanset om du er mest til ski, snowboard, langrend, vandring eller at kælke.

Skiferie i julen – priser og bestilling

Jeg har fundet tilbuddet på sunweb.dk. Selvom jeg i denne artikel har taget udgangspunkt i en rejse hen over jul, er der fri mulighed for at komme afsted i resten af skisæsonen.

Og du kan også snildt tilpasse tilbuddet i forhold til antal rejsende, rejselængde og rejseperiode.

Ovenfor har jeg taget udgangspunkt i rejsen fra mandag den 19. december til mandag den 26. december. På disse datoer koster rejsen kun 4.869 kr. pr. person ved en rejse for to. Og hvis man f.eks. er en familie på 4, der gerne vil afsted, bliver rejsen ikke meget dyrere.

Prisen inkluderer mad og forplejning i en hel uge samt liftkort til Ski Amadé, som altså tilbyder 750 kilometer pister og 270 lifte!

Frapriser i andre rejseperioder

  • December: 4.869 kr.
  • Januar: 5.129 kr.
  • Februar: 6.259 kr.
  • Marts: 4329 kr.

OBS: Priserne er pr. person ved en rejse for 2 personer som inkluderer en uges ophold med all-inclusive og 6 dages liftkort.

Skiferie i julen – billeder

Skiferie i julen

Skiferie i julen

Skiferie i julen

Juleferie i Østrig: All inclusive-skiferie på charmerende 3* hotel fra kun 4.869 kr. p.p. inkl. liftkort til Ski Amadé

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Juleferie i Østrig: All inclusive-skiferie på charmerende 3* hotel fra kun 4.869 kr. p.p. inkl. liftkort til Ski AmadéJuleferie i Østrig: All inclusive-skiferie på charmerende 3* hotel fra kun 4.869 kr. p.p. inkl. liftkort til Ski Amadé

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud