• 10 dec 2016

  Skiferie hen over jul og nytår: 7 dage på et dejligt 4* hotel til 1.449 kr. inkl. liftkort

  rsz_mountain-863713_1280

  Leder du efter en skiferie hen over jul eller nytår, så har jeg fundet et meget godt tilbud.

  Sunweb.dk har jeg fundet et lækkert tilbud på et 4-stjernet hotel Residence L'Oree des Pistes (3,5 ud af 5 på TripAdvisor). Hotellet ligger i centrum af ​​skisportsstedet Superdévoluy i de franske alper. Lejlighederne er bygget i chaletstil fuldt udstyret med køkken og opholdsstue. Selve hotellet byder på smukke omgivelser, indendørspool og sauna. Residence L'Oree des Pistes ligger direkte ved skipisten og 200 meter fra den nærmeste skilift.

  Der findes forskellige størrelser lejligheder og det er billigst at rejse i en gruppe af 6 personer, hvor du kan få 7 dage hen over jul til kun 1.449 kr. pr. person inkl. liftkort. Priserne hen over nytår er næsten de samme.

  skaermbillede-2016-12-09-kl-13-42-22SE TILBUD HER

  Der findes ophold fra slutningen af december til begyndelsen af marts. Priserne er lavest i december, januar og marts.

   

  Transport

  Du kan komme til skiområdet på flere måder. Enten kan du vælge at køre i bil, som tager omkring 14-15 timer fra den danske grænse. Alternativt kan du flyve til Geneve, for eksempel kan du finde fly på momondo.dk fra København til kun 800 kr. Fra Billund findes der fly til Lyon til omkring 1.100 kr. Fra Geneve er der omkring 2,5 time til Superdévoluy, hvor du for eksempel kan leje en bil til ca. 1.300 kr. Alternativt kan du tage bussen med busselskabet Flixbus til Chambéry og derfra med toget til Superdévoluy.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Skiferie hen over jul og nytår: 7 dage på et dejligt 4* hotel til 1.449 kr. inkl. liftkort

  1. Katrine says:

   Siden findes ikke med tilbuddet?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Katrine 🙂

    Denne artikel og dette tilbud er fra december i 2016, så tilbuddet er desværre ikke aktuelt længere. Men jeg kan forsikre dig om, at jeg holder godt øje med rejser henover jul og nytår. Og hvis jeg finder noget godt, skriver jeg om det på bloggen 😉