• 01 feb 2018

  Skånes største spa-oplevelse: 2 dage på det 4* Hotell Mossbylund til kun 720 kr. inkl. spa-adgang, morgenmad og middag

  Er det ikke ved at være på tide med lidt luksuriøs selvforkælelse? (svaret er selvfølgelig ja!). Jeg har i dag fundet et herligt wellness-tilbud, hvor du i den grad kan glæde dig til et afslappende 2-dages ophold på den svenske sydkyst. Du får alletiders mulighed for at sætte tempoet helt ned – du skal nemlig tilbringe de to dage på det lækre Hotell Mossbylund, der netop har forbedret deres i forvejen fantasiske spa-oplevelse ved at tilføje to splinternye opvarmede udendørspools!

  Wellness i Skåne
  februar - marts
  720 kr.
  Skånes største wellness-oplevelse
  inkl. spa-adgang, morgenmad, middag, kaffe, the, vand og frugt
  720 kr.

  takeoffer har jeg i dag fundet tilbuddet til dig, der går og længes efter et behageligt og afslappende wellness-ophold i køreafstand fra Danmark! Du kan nemlig få et lækkert, afslappende ophold på det 4* Hotell Mossbylund (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og en “Travellers Choice Award“).

  Når man ser Hotell Mossbylund, forstår man med det samme, hvorfor wellness-ophold er blevet så populære – for det ser bare lækkert ud! Hotellet har netop udvidet deres wellness-afdeling, så den nu også omfatter to helt nye opvarmede udendørspools! Disse pools kan du sagtens bade i selv i februar/marts, da de er opvarmet til en dejlig temperatur. Du kan derfor nyde de smukke naturomgivelser, mens krop og sjæl bliver forkælet i det varme vand!

  Udover fri adgang til wellness-afdelingen inkluderer tilbuddet også en dejlig middag, morgenbuffet og vand, the, kaffe og frugt under hele opholdet. Du får samtidig også lov til at låne badekåbe og tøfler.

  Prisen for et 2-dages ophold (dvs. 1 nat) er 1.440 kr. Ved en rejse for 2 bliver prisen derfor kun 720 kr. Og det er vel at mærke inklusive fri spa-adgang, morgenmad, middag osv. Du kan benytte tilbuddet fra 01.02. til den 31.03. Du skal dog være opmærksom på, at tilbuddet her er tidsbegrænset og slutter om 5 dage (den 06.02.).

   

  Tilbuddet inkluderer

  • En overnatning i dobbeltværelse
  • Fri adgang til hotellets lækre spa-afdeling
  • Skøn morgenbuffet
  • Dejlig middag bestående af 1 hovedret
  • Badekåbe og tøfler til låns under opholdet
  • Kaffe, te, vand og frugt i spaet under hele opholdet
  • Gratis Wi-Fi på hotellet
  • Gratis parkering på hotellet
  • Ophold er muligt med ankomst søndag-torsdag i perioden: 1. februar – 31. marts 2018.

   

  Transport til/fra hotellet

  Fra København kan du tage toget direkte til Ystad. Det er billigst at booke gennem den svenske jernbanes hjemmeside sj.se, hvor du kan få billetter til kun 172 svenske kroner (134 kr.) hver vej. Turen tager lidt over en time. Fra Ystad kan du tage bus 190 videre til hotellet for ca. 16 kr.

  Hvis du har en bil, kan du køre fra København til Ystad på en times tid. Det koster 360 kr. at køre over Øresundsbroen, og 161 kr. hvis du har BroPas.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *