Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud

SAS-kampagne: Ekstra lave priser på børnebilletter
Fly

SAS-kampagne: Ekstra lave priser på børnebilletter

Fly |

SAS-kampagne: Ekstra lave priser på børnebilletter

Har I endnu ikke booket sommeren eller efterårets familieferie, så spids ører! Resten af sommeren og godt ind i efteråret kører SAS nemlig en kampagne, hvor du kan booke børnenes flybilletter til en ekstra lav pris – faktisk betaler du kun for skatter og afgifter på børnebilletterne! Og når der bliver sparet på fly-fronten, så må der jo næsten blive plads i budgettet til lidt ekstra spas på ferien ⛱

Tag billigere på familieferie

Så er der dømt kvalitetstid med familien af den allerbedste slags – nu kan I nemlig komme endnu billigere på familieferie!

Lige nu kører SAS kører nemlig en kampagne, hvor du får børnenes flybilletter til en ekstra lav pris – som sagt betaler du faktisk kun for skatter og afgifter!

Tilbuddet gælder for børn mellem 2 og 11 år, som rejser sammen med en voksen, og kan bruges til både indenrigsflyvninger og flyvninger i Skandinavien og Europa.

Frem t.o.m. den 27. juni kan du booke flyrejser, der ligger mellem den 11. juli til den 11. oktober, til kampagnepris. Der er gratis afbestilling inden for 24 timer efter booking.

Så drømmer I om at tage på solrig badeferie eller en spændende storbyrejse henover sommeren eller i efteråret, så kan I altså spare penge på flybilletterne lige nu.

Der er et begrænset antal billetter, så det er med at være hurtig, hvis du vil nå at benytte dig af tilbuddet

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

SAS-kampagne: Ekstra lave priser på børnebilletterSAS-kampagne: Ekstra lave priser på børnebilletter

Denne artikel er ikke længere ny. Priser og tilgængelighed kan have ændret sig, siden artiklen blev offentliggjort.

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar