• 07 Feb 2023

  Roadtrip i Europa: 10-nætters kør-selv-ferie fra kun 3.556 kr. p.p. for alle hoteller

  Hver sommer pakker mange danskere bilen og kører sydpå. Og et roadtrip i Europa kan altså et eller andet! Man sparer en masse penge på flybilletter, og hvis bilen er fyldt med venner eller familie, er man jo i godt selskab hele vejen! At planlægge et roadtrip kræver dog både omtanke og overblik – der skal jo en del hotelreservationer til. Men DTF travel – som blev grundlagt i Danmark – har udviklet et genialt redskab til kør-selv-folket! Faktisk kan du planlægge hele din kør-selv-ferie fra start til slut i én booking! 🚗☀️

  Roadtrip i Europa
  fra3.556 kr.
  Roadtrip i Europa
  inkl. 10 nætter på hoteller
  3.556 kr.

  Roadtrip i Europa

  Det gode ved roadtrips er, at du selv bestemmer, hvor du vil hen. Og mulighederne er jo nærmest uendelige. Du kan med andre ord skræddersy din kør-selv-ferie, præcis som du vil.

   

  Selvom jeg længere nede præsenterer dig for en rute, så er det faktisk selve planlægningsredskabet, der fortjener mest opmærksomhed – for det er virkelig smart!

   

  Og derfor starter jeg lige med en kort guide til, hvordan du bruger det 😉

   

  OBS: Nedenfor præsenterer jeg dig for redskabet, som det ser ud på en computer. Så hvis du sidder med en mobil i hånden, vil det naturligvis se anderledes ud.

   

   

  Det perfekte alt-i-ét-redskab

  Inde på DTF travels hjemmeside bliver du mødt af et søgefelt. Og det er her, dit roadtrip starter!

   

   

  Jeg tænkte, at jeg ville vise dig et eksempel på et Europa-roadtrip i juli. Så jeg startede med at indtaste Hamborg, valgte datoerne 2. til 3. juli og trykkede på søg.

   

  Så snart din første destination er indtastet, kan du ude til højre vælge og vrage mellem diverse hoteller. Du har endda også mulighed for at filtrere mellem de mest populære eller billigste hoteller.

   

   

  Når du så har valgt et hotel til dit første stop, kan du nu fortsætte med at tilføje destinationer en ad gangen.

   

   

  I takt med at du tilføjer flere destinationer til din rundrejse, kan du ude til venstre holde overblikket over dine valgte destinationer og antallet af nætter.

   

   

  Og ude til højre kan du se priserne på dine valgte hoteller, og hvor langt der er mellem de enkelte stop. Det er virkelig smart!

   

   

  Øverst til højre kan du løbende holde øje med, hvor mange nætter du i alt er oppe på, og hvad den samlede pris lyder på.

   

   

  Og når du til sidst er helt færdig, kan du booke alle hotellerne i én og samme booking. Det er da smart!

   

  Samtidig har du også mulighed for at sende hele ruten – med alle hotellerne – til dine rejsepartnere via et link.

   

   

  Roadtrip i Europa – ruten

  Nu hvor du ved, hvordan systemet fungerer, vil jeg ganske kort løfte sløret for den rundrejse, jeg har sammensat. Og som sagt er der kun tale om et eksempel. Så prøv endelig selv at sammensætte en kør-selv-ferie efter dine egne ønsker 😉

   

  Mit roadtrip starter i Hamborg (1 nat).

   

  Den nordtyske storby er en fantastisk start på et roadtrip, da det er en forrygende by, der ikke ligger så langt fra Danmark – og de fleste skal jo alligevel den vej.

   

  I Hamborg har jeg fundet det anmelderroste SUPER 8 by Wyndham til kun 334 kr. pr. person (667 kr. i alt) fra 2. til 3. juli.

   

  Roadtrip i Europa

   

  Fra Hamborg sætter vi kursen videre mod en anden tysk storby – nærmere bestemt München (1 nat) i det sydlige Tyskland.

   

  Selvom Tyskland har mange fortræffelige rejsemål, vil de fleste nok gerne lidt længere sydpå. Men hvis ikke du orker at køre hele vejen derned i ét stræk, vil det være oplagt med et stop i Sydtyskland. Og der fungerer München og omegn fint.

   

  I München har jeg fundet det billige Hotel Rivoli til kun 346 kr. pr. person (692 kr. i alt) fra 3. til 4. juli.

   

  Roadtrip i Europa

   

  Efter bayerske oplevelser i München går turen videre mod mægtige Milano (2 nætter)!

   

  Den norditalienske storby er en mondæn storby, der byder på forrygende arkitektur (domkirken er et must), skønne barer og caféer, ægte storbyshopping og historiske seværdigheder.

   

  I Milano har jeg fundet det budgetvenlige ibis Milano Ca Granda til kun 543 kr. pr. person (1.086 kr. i alt) fra 4. til 6. juli.

   

   

  Efter tre stop med storbyer på programmet er det blevet tid til strandferie! 🏖

   

  Og fra Milano skal du ikke køre langt, før du begynder at kunne dufte Middelhavet og mærke den friske havbrise!

   

  I dette rejseeksempel har jeg valgt at sætte kursen mod franske Nice (3 nætter) på Côte d’Azur.

   

  Her får du sydfransk stemning på den fortryllende middelhavsriviera. Foruden en lang, lækker strandpromenade med krystalklart vand leverer Nice også varen ift. sightseeing og shopping.

   

  Herudover skal man heller igge glemme, at du fra Nice ikke har langt til en række andre kystbyer som Monaco, Cannes og Saint-Tropez m.fl. Også naturattraktionen Verdonkløften ligger en kort tur væk!

   

  I Nice har jeg fundet det anmelderroste Relais Acropolis til kun 1.383 kr. pr. person (2.765 kr. i alt) fra 6. til 9. juli.

   

  Roadtrip i Europa

   

  Fra Nice går turen videre til en anden fransk perle – Lyon (1 nat). (Det er i øvrigt nu, at rejsen begynder sin “hjemrejse” mod nord).

   

  Lyon er i mine øjne en meget overset destination. For det er bare en fantastisk hyggelig by, der har så meget kørende for sig!

   

  Byen er hverken for stor eller lille. Samtidig er der fantastisk arkitektur, moderne shopping og et hyggeligt, historiske centrum med alverdens caféer og restauranter.

   

  I Lyon har jeg fundet det budgetvenlige B&B Hotel Lyon Centre Gambetta til kun 283 kr. pr. person (565 kr. i alt) fra 9. til 10. juli.

   

  Roadtrip i Europa

   

  Som sagt er vi nu i gang med “hjemrejsen”. Og hvor mange stop, du har brug for, er helt op til dig selv.

   

  Jeg har i dette eksempel valgt at inkludere en lidt alternativ destination i form af Luxembourg (1 nat).

   

  Landet fylder ikke meget. Kun hhv. 82 km og 57 km på det længste og bredeste punkt. Men Luxembourg har sin helt egen charme med flot natur, kulinariske oplevelser og shopping. Og så ligger det geografisk godt ift. hjemturen.

   

  I Luxembourg har jeg fundet det billige ibis Esch Belval til kun 331 kr. pr. person (662 kr. i alt) fra 10. til 11. juli.

   

  Roadtrip i Europa

   

  Som sidste stop på dette roadtrip har jeg valgt Bremen (1 nat).

   

  Bremen er en charmerende tysk by, og den ligger i behagelig køreafstand fra Danmark, så du kan nå hjem den sidste dag uden at skulle køre alt for langt.

   

  I Bremen har jeg fundet det budgetvenlige ibis Bremen City til kun 322 kr. pr. person (643 kr. i alt) fra 11. til 12. juli.

   

  Roadtrip i Europa

   

  Hermed er rundrejsen ved vejs ende. Du kan som sagt skræddersy en rute helt efter dine egne ønsker.

   

  Det samme gælder i øvrigt hotellerne. Jeg er bevidst gået efter hoteller i den prisvenlige afdeling. På den måde kan du få en idé om, hvor billigt det faktisk kan gøres. Men du kan også sagtens skrue op for hotelstandarden, hvis du ønsker det.

   

  Totalprisen for alle hotellerne undervejs ender på 7.112 kr. for to personer – dvs. kun 3.556 kr. pr. person.

   

  Herudover skal du være opmærksom på, at du på et roadtrip også kommer til at betale for bl.a. parkering, brændstof/opladning, miljømærkning af din bil og evt. vejafgifter.

   

  I sidste ende er der dog ikke tvivl om, at du kan få en rigtig billig (sommer)ferie! Så giv endelig det nye, smarte roadtrip-redskab en chance 😉

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se tilbud her