Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 555 kr.
hollandrsz_shutterstock_709143934
Andet

Roadtrip til dejlige Holland: 4 dage til kun 555 kr. inkl. fly og lejebil

Andet |

Roadtrip til dejlige Holland: 4 dage til kun 555 kr. inkl. fly og lejebil

Hvad siger du til en tur til skønne Holland? I dag har jeg nemlig fundet billige flybilletter og lejebil i august, september og oktober og kombineret det til et road trip i dette dejlige land. Men er der overhovedet noget spændende at opleve i Holland? Ork ja, du kommer ikke til at kede dig! Holland er på størrelse med Danmark, hvilket gør det ideelt til en mini-bilferie. Landskabet er fladt, men det bliver det ikke mindre smukt af – du kan både se kanaler, gamle vindmøller, grønne marker, en smuk kyststrækning, træbroer og hyggelige små huse. Længere nede i artiklen kan du finde inspiration til en rute, hvor du blandt andet kommer forbi Hollands fede storbyer som Amsterdam og Rotterdam og også besøger småbyer, hvor der er mulighed for sightseeing, skønne madoplevelser med blandt andet friskfanget fisk og skaldyr, besøg i national park og botaniske haver og du kan endda også besøge et sælreservat. Men det er dig, der sidder bag rattet, så det er bare frem med kortet og ud på eventyr.

Bilferie i Holland

slut august – oktober

555 kr.

København ✈ Eindhoven

Billige fly til Eindhoven

inkl. 10 kg håndbagage

284 kr.

Billeje

271 kr.

Fly

284 kr.

Andet

271 kr.

Total (pr. person):

555 kr.

Fly

skyscanner.dk har jeg fundet billige billetter til Eindhoven – en by 1,5 times kørsel fra Amsterdam. Du rejser fra København og finder billetter mellem 280-550 kr. i slutningen af august, september og oktober. Jeg har f.eks. fundet en afgang, så du kan tage af sted i en forlænget weekend d. 27.09. – 30.09. til kun 284 kr. inkl. 10 kg håndbagage. Hvis du vil rejse i skolernes sommerferie, så skal du regne med priser fra 800-1.200 kr.

Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra København d. 27.09. – 30.09. – her er nogle andre billige afgange.

Eksempler på billige rejsedatoer

  • 20.08. – 27.08.
  • 24.08. – 27.08.
  • 07.09. – 10.09.
  • 13.09. – 17.09.
  • 05.10. – 08.10.
  • 15.10. – 18.10.
  • 26.10. – 29.10.
  • Og flere

Lejebil

Du kan finde et stort udvalg af lejebiler på skyscanner.dk – her kan du f.eks. leje en bil i hele perioden til kun 541 kr., dvs. 271 kr. pr. person ved leje for 2 personer. Bilen kan afhentes ved lufthavnsterminalen, har ubegrænset kilometer og kommer med fair brændstofpolitik. Herudover har den også forsikring (dog med selvrisiko – så tjek om din rejseforsikring dækker den).

Du skal være opmærksom på, at de fleste biludlejningsfirmaer i Holland (og mange andre lande) kun tager imod kreditkort og ikke dankort. Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

Hoteller

Der er selvfølgelig brug for overnatning på sådan et road trip. Der er rigtig mange, der foretrækker at booke hoteller eller bed & breakfasts løbende på rejsen – dette giver helt klart mere fleksibilitet og gør det muligt for dig at planlægge din rejse lidt mere løst. Hvis du skulle have lyst til at booke på forhånd, hvilket måske er meget rart den første nat, så kan du på skyscanner.dk søge efter lige præcis de hoteller du har brug for på din rejse.

Rundrejse-inspiration

Jeg har prøvet at sammensætte en rute, hvor du kommer rundt til Hollands fedeste byer og seværdigheder – men dette er kun et eksempel og det er helt op til dig, hvad du har lyst til at se og opleve på din tur. Ruten jeg foreslår tager dig fra Eindhoven til Groningen, videre til Amsterdam, så til Rotterdam, hvorefter du ender bilferien i Eindhoven. På vejen rundt i landet er det selvfølgelig muligt at tage et par afstikkere til f.eks. Utrecht, Gouda eller Leiden – alt sammen nærmest lige på ruten.

Eindhoven

Eindhoven er Hollands 5. største by – byen er skøn med plads til både moderne arkitektur, fantastiske museer så som Van Abbemusuem, gågader med cafeer, restauranter, shopping og hyggelige pladser og områder, hvor du kan slappe af og nyde bylivet drive forbi.

Groningen

Roadtrip til dejlige Holland: 4 dage til kun 555 kr. inkl. fly og lejebil

Groningen er både en by og et område – området ligger tæt på Vadehavet, hvor du kan få nogle skønne naturoplevelser. Du kan også besøge et sælreservat (Pieterburen Seal Sanctuary) eller tage til Bourtange – en lille times kørsel fra selve Groningen by. Et helt unikt syn af en befæstet landsby.

Amsterdam

Roadtrip til dejlige Holland: 4 dage til kun 555 kr. inkl. fly og lejebil

Man kan vist ikke tage til Holland uden at besøge Amsterdam. Denne skønne storby byder på et væld af hyggelige fortovscafeer, shopping og sightseeing. Og de smukke gader, broer og kanaler kalder på at blive oplevet – enten på gåben eller på cykel.

Rotterdam

Roadtrip til dejlige Holland: 4 dage til kun 555 kr. inkl. fly og lejebil

Rotterdam er for alle – her er der noget til dig, der elsker kunst og arkitektur, dig der bare gerne vil fylde kufferten med indkøb fra diverse tøjbutikker eller til dig, der elsker en god fest. Byen byder på spændende bygninger, fantastisk mad og hyggelige steder så som Katendrecht, hvor du kan finde mad- og loppemarkeder.

Roadtrip til dejlige Holland: 4 dage til kun 555 kr. inkl. fly og lejebil

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Roadtrip til dejlige Holland: 4 dage til kun 555 kr. inkl. fly og lejebilRoadtrip til dejlige Holland: 4 dage til kun 555 kr. inkl. fly og lejebil

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud