• 13 jun 2017

  Rhodos i skolernes sommerferie: 1 uge på et lækkert 3* hotel til kun 1.998 kr. inkl. fly og bagage

  Sol, strand og afslapning – i dag går turen til dejlige Rhodos. Rhodos er en græsk ø, hvor der er noget for enhver smag. Om du er til total afslapning ved stranden, fest og farver eller gerne vil ud og se noget, så er du sikker på at finde det på Rhodos. Øen er grøn med kuperet terræn, hvor du blandt andet kan finde citrusplantager og olivenlunde og i juni og juli der er en gennemsnitstemperatur på 25 grader!

  bravotours.dk har jeg fundet et virkelig billigt tilbud til Rhodos. Du bor på det skønne 3* Ilyssion Holidays Apartments and Studios (4 ud af 5 på TripAdvisor), der ligger tæt på Rhodos by, og både har et skønt pool-område med børnepool og restaurant og derudover ligger hotellet også dejligt tæt på stranden. Lige nu kan du bo på dette skønne hotel en uge inkl. fly og bagage for kun 1.998 kr. pr. person ved en rejse for 2. Denne rejse er med afgang fra Klarup d. 27.06. – 04.07. Vil du rejse i juli, så findes der rejser til omkring 3.000 kr. på samme hotel.

  SE REJSETILBUD HER

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Du kan vælge at booke transfer igennem Bravotours til 180 kr. pr. person tur/retur. Du kan også vælge at booke transfer via skyscanner.dk – her kan du blive kørt lige til døren til 71 kr. t/r.

   

  Lejebil

  Hvis du er interesseret i at opleve noget af øen på egen hånd, så kan du finde lejebil på rentalcars.com. Husk, at de fleste biludlejningsfirmaer i udlandet kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

   

  Hotel-indtryk

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Rhodos i skolernes sommerferie: 1 uge på et lækkert 3* hotel til kun 1.998 kr. inkl. fly og bagage

  1. Frederik says:

   Hejsa, når jeg trykker på "se tilbud" kommer jeg ind på bravotours, men der står cph lufthavn, og jeg kan ikke vælge en adgang fra Karup d. 27/6. Kan du hjælpe mig? 

   • Rejsespejder_CS says:

    Hej Frederik,
    Hvis du følger det link jeg har lavet og så går ned i bunden så skulle der gerne allerede stå 27.06. fra Karup – du skal ikke kigge på den grå bjælke øverst 🙂 Jeg har lige prøvet at klikke mig ind og det virker stadig