04 maj 2016

Rhodos: 1 uge på et dejligt 3* lejlighedshotel til kun 1.381 kr. inkl. fly

rsz_sunrise-447199_1280

Er du på udkig efter en billig ferie til sommer, så har jeg fundet et rigtig godt bud i juni og turen går til det græske lille vidunder Rhodos.

Rhodos er den største og mest frodige af de Dodekanesiske Øer, og i flere årtier har den været Grækenlands mest populære ferieø. Rhodos er en af de mest solbeskinnede pletter på det europæiske landkort, men den friske brise fra vest bevirker, at temperaturen som regel føles behagelig. I forhold til sin størrelse, byder Rhodos på en meget varieret natur. Det mest kendte naturområde på Rhodos er Sommerfugledalen, hvor der i sommermånederne er mulighed for at opleve flere tusinde sommerfugle.

 

Hotel

Hotels.com har jeg fundet det lækre 3* lejlighedshotel Filoxenia Apartments (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og "Travellers Choice Award 2016") til kun 983 kr. pr. person ved en rejse for 2 i en uge. Filoxenia Hotel Apartments ligger i feribyen Tholos, midt i en olivenlund, så du får en fornemmelse af at komme tilbage til naturen. Den nærmeste strand ligger ca. 500 meter fra hotellet. Theologos, eller Tholos som det også kaldes, ligger på den nordvestlige side af Rhodes og har et udvalg af butikker, barer, restauranter og tavernaer fordelt ud over hovedgaden. Komplekset har to swimmingpools og en børnepool. Poolområdet er omgivet af en terrasse med gratis solsenge. Derudover går bussen til Rhodos By lige udenfor hotellet. Tidligere gæster roser især stedet for den fantastiske gæstfrihed på stedet og det dejlige område og de gode faciliteter.

Læs mere om hotellet her.

rsz_hotelrhodos

SE HOTEL-TILBUD HER

Husk, priserne inde på trivago og deres partnere er pr. værelse

Rejser du alene, kan du få et værelse i en uge for 1.966 kr.

 

Hvis du selv vil kigge lidt efter hoteller på Mallorca kan du kigge herinde.

HOTELLER PÅ RHODOS

 

Fly

StarTour.dk kan du lige nu få rigtig billige billetter til Rhodos, især i juni. F.eks. fra Billund fra d. 18. til d. 25. juni til kun 398 kr.

flyrhodos

SE FLY-TILBUD HER

Alternative datoer

Der findes også andre billige afgange fra både Billund og København som du kan se her:

rsz_1flyrhodos1

FLY TIL RHODOS

 

 

Hotel

983 kr.

Fly

398 kr.

TOTAL (pr. person)

1.381 kr.

 

  • Rejsedato: 18. – 26. juni 2016 (eller andre i juni)
  • Fra: Billund
  • Flyselskab: TUIfly
  • Til: Tholos, Rhodos, Grækenland
  • Hotel: 3* Filoxenia Hotel Apartments
  • Måltider: Selvforplejning

 

Transport til hotellet

Hotellet ligger kun ca. 6 km fra Rhodos lufthavnen og en taxa tur til hotellet koster kun ca. 10 Euro (75 kr.).

 

Lejebil

Har du brug for en lejebil, anbefaler jeg at kigge forbi Holidaycars.com, hvor du kan får en lejebil for hele ugen til kun 799 kr.

 

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk, at du altid kan efterspørge dine helt egne rejseønsker i ”Rejsebureau 2.0” inde på hjemmesiden.

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *