Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 14.495 kr.
Design-uden-navn-68
Andet

Rejsespejder lancerer ny rejsetype: Tag på den ultimative tidsrejse fra KUN 14.495 kr.

Andet |

Rejsespejder lancerer ny rejsetype: Tag på den ultimative tidsrejse fra KUN 14.495 kr.

Vi lever i en tid, hvor der sker begivenheder, som mange af os nok helst vil spole forbi. Eller også ville vi ønske, at vi havde mulighed for at rejse tilbage i tiden, før begivenheden skete. Jeg kan nævne eksempler som krigen i Ukraine, coronapandemien og klimakrisen. Men hvad nu hvis jeg fortalte dig, at muligheden for at rejse i tid rent faktisk er inden for rækkevidde? Det er svært at tro på, men jeg har simpelthen fundet en ny rejsetype, der gør det muligt at rejse enten tilbage eller frem i tiden 😲

Det nye samarbejde byder således på en tidsrejse, som faktisk kan bookes for en virkelig skarp pris! Så har du altid drømt om at opleve, hvordan dine tipoldeforældre levede eller at se, hvordan verden ser ud om 200-300 år, så har jeg altså fundet det perfekte tilbud til netop dig! 😀

Den ultimative tidsrejse

Fra august 2025

fra

14.495 kr.

København ✈ Fortiden & fremtiden

Tidsrejse til frem- eller fortiden

Praktisk info om den ultimative tidsrejse

Det er rejseselskabet Time Travels, der arrangerer de episke tidsrejser, som jeg netop har indgået et samarbejde med. Udvalget af tidsrejser er bredt, men du kan blandt andet vælge mellem disse rejser:

  • “Skiferie i istiden” fra 14.495 kr. per person
  • “Oplev din egen fødsel” fra 19.995 kr. per person
  • “Tropisk badeferie på Antarktis” fra 16.995 kr. per person
  • “Tag tilbage til tiden før corona” fra 17.495 kr. per person
  • “Lær at tæmme en dinosaur” fra 34.995 kr. per person (The T-Rex Experience kan tilkøbes)
  • “Oplev Big Bang” fra 59.995 kr. per person

Rejserne tager udgangspunkt i Danmark, hvor du flyver fra København til din valgte destination. Vær opmærksom på, at der benyttes den nyudviklede og særlige flytype af mærket futuroX6715 til denne rejse.

Når du ankommer til din destination, vil en lokal repræsentant fra den pågældende tidsalder tage imod dig. Det kan eksempelvis være din tipoldemor, Elvis Presley, Harald Blåtand eller Margrethe III.

Og nu kommer det bedste! Hele turen kan nu bookes fra 14.495 kr. Det skal dog nævnes, at der ikke indgår morgenmad i den billige pris. Morgenmad kan til gengæld tilkøbes, men der tages højde for, at serveringen kan variere afhængig af, hvilken tidsalder du rejser til.

Hvis du føler dig fristet til at booke en af rejserne, skal du være opmærksom på, at den første rejse gennemføres d. 30. februar 2023. Men jeg vil anbefale dig at få booket din tidsrejse allerede nu, hvis du gerne vil have fingrene i en af de eftertragtede tidsrejser. For du kan roligt regne med, at rejserne hurtigt bliver udsolgt!

Og så må I alle sammen have en skøn 1. april 2022! 😉

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Rejsespejder lancerer ny rejsetype: Tag på den ultimative tidsrejse fra KUN 14.495 kr.Rejsespejder lancerer ny rejsetype: Tag på den ultimative tidsrejse fra KUN 14.495 kr.

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud