Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud

Spar 51% 🔥 148 kr.
Rejsefotobog: Gem dine dyrbare rejseminder i en personlig rejsefotobog fra kun 148 kr.
Andet

Rejsefotobog: Gem dine dyrbare rejseminder i en personlig rejsefotobog fra kun 148 kr.

Andet |

Rejsefotobog: Gem dine dyrbare rejseminder i en personlig rejsefotobog fra kun 148 kr.

Kan du nikke genkendende til følgende scenarie? Du er ude på dit livs rejse. Du oplever ting, som du aldrig havde turde drømme om. Du er omgivet af mennesker, som du holder af. I det hele taget har du bare the time of your life. Du tænker, at du vil forevige øjeblikket og trækker din telefon eller dit kamera op af lommen. Du tilføjer et par billeder til din allerede propfyldte kamerarulle, og du tænker: “de her billeder kommer jeg helt sikkert til at se igennem, når jeg kommer hjem!”. Hvis det her er dig, så kan du nok også nikke genkendende til, at ovenstående scenarie bare aldrig helt er tilfældet. Alle dine dyrbare rejsefotos går i glemmebogen, og de optager efterhånden bare plads på din telefon eller på dit kamera. Men bare rolig, jeg har fundet løsningen til dig! Du kan nemlig samle alle dine dyrbare rejseminder og rejsebilleder i en personlig rejsefotobog

Personlig rejsefotobog

148 kr.

Personlig rejsefotobog

Rejsefotobog – bring de gode minder frem igen og igen

Hos Daily’s kan du lige nu købe en rejsefotobog, som du kan bruge til at forevige alle dine gode ferieminder. Måske den endda også kan gives som gave til venner, familie eller din bedste rejsemakker.

Du vælger helt selv, hvilke billeder du vil have i feriefotobogen, og du har mulighed for at skræddersy fotobogen, så den bliver, lige som du gerne vil have den.

Er du i dit kreative hjørne, kan du også designe rejsefotobogen med de skabeloner, du finder på fotosjov.dk. Du kan også indsætte tekst, så du har altså også mulighed for at inkludere sjove detaljer, citater og minder fra din rejse, så de ikke går i glemmebogen.

Ovenstående priseksempel gælder for én fotobog på 40 sider og koster 148 kr. Har du svært ved at begrænse dig, kan du dog også vælge at tilkøbe flere sider til bogen. Dette kan tilvælges, når du lægger produktet i kurven.

OBS: Når du først har købt værdibeviset, har du helt ind til februar 2025 til at kreere din helt egen personlige rejsefotobog. 

rejsefotobog

rejsefotobog

rejsefotobog

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Rejsefotobog: Gem dine dyrbare rejseminder i en personlig rejsefotobog fra kun 148 kr.Rejsefotobog: Gem dine dyrbare rejseminder i en personlig rejsefotobog fra kun 148 kr.

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar