Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 1.391 kr.
Tallinn-Estland-banner-1280-x-1280-1080x1080
Storbyferie

Forlænget weekend i Tallinn – Baltikums “danske” perle

4 dage på superlækkert, centralt 4* spahotel inkl. fly

Storbyferie |

Forlænget weekend i Tallinn – Baltikums “danske” perle

Er du klar på en rejse til Tallinn? Den baltiske storby siger dig måske ikke så meget, men efter selv at have været der kan jeg kun anbefale Estlands charmerende hovedstad! Byen vil helt sikkert overraske dig med sin uimodståelige blanding af middelaldercharme og moderne storbykant. Især Tallins gamle, historiske bydel, som er på UNESCO’s verdensarvsliste, er et sandt eventyr at udforske med alle sine brostensbelagte gader, historiske bygninger og hyggelige caféer! Og så har Tallinn jo en stærk forbindelse til Danmark. Men mere om det lidt senere 😉

Hvorom alting er, så skal du helt klart give Tallinn en chance, hvis du leder efter en billig – og luksuriøs – storby-getaway til sommerferien! ☀️🛍️

Opdag autentiske Tallinn

juni – oktober

fra

1.391 kr.

✈️ Fra Billund og København

Moderne firstjernet spahotel i centrum

💦 Gratis adgang til pool

Hotel i Tallinn

1.013 kr.

Fly til Tallinn

378 kr.

Hotel

1.013 kr.

Fly

378 kr.

Total (pr. person):

1.391 kr.

Rejse til Tallinn – hotel

Du skal altså glæde dig til Tallinn.

Og det første, du skal glæde dig til i byen, er faktisk at tjekke ind på hotellet. For jeg har fundet et ret så lækkert et!

Det drejer sig om det firstjernede Metropol Spa Hotel (4,5 ud af 5 på Tripadvisor og Travellers’ Choice 2024).

Og der er altså rigtig mange gode ting at sige om dette hotel.

Først og fremmest beliggenheden. Hotellet ligger nemlig helt centralt i Tallinn – små 600 meter fra Viru Gate, der markerer “indgangen” til den gamle by.

Samtidig ligger hotellet i det nye, moderne og meget populære Rottermani-kvarter. Her har du det store Rottermann-shoppingcenter lige ved siden af og adskillige hippe barer, caféer og restauranter lige i nabolaget. Så beliggenheden er 10 ud af 10, hvis du spørger mig!

Herudover får du på Metropol Spa Hotel et nyt og flot hotel af en rigtig god standard. Og at hotellet ovenikøbet er indehaver af et lækkert spaområde og tilbyder gratis adgang til swimmingpoolen, er jo kun med til at gøre opholdet så meget desto bedre ✨

I tilbudsboksen ovenfor har jeg taget udgangspunkt i en rejse fra fredag den 12. juli til mandag den 15. juli. På disse datoer koster et topersoners ophold i alt 2.026 kr. Ved en rejse for to personer bliver prisen således kun 1.013 kr. pr. person.

Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Tallinn, skal du naturligvis være velkommen til det.

Rejse til Tallinn, Estland

Rejse til Tallinn, Estland

Rejse til Tallinn, Estland

Rejse til Tallinn, Estland

Rejse til Tallinn, Estland

Rejse til Tallinn, Estland

Rejse til Tallinn – fly

Vil du gerne en tur til Tallinn, kan du flyve direkte fra både Billund og København.

Fra Billund betjener Ryanair og airBaltic direkte ruter. Ryanair er typisk billigst (ca. 350 – 800 kr.), og de flyver alle mandage og fredage (t.o.m. oktober).

Lettiske airBaltic flyver alle torsdage og søndage og er typisk lidt dyrere, men de inkluderer til gengæld stor håndbagage i deres billetter.

Fra København kan du flyve direkte med airBaltic og SAS på alle ugens dage. Herfra ligger priserne typisk omkring 1.000 til 1.4000 kr. tur/retur.

I flyboksen ovenfor har jeg taget udgangspunkt i flybilletter fra Billund fra fredag den 12. juli til mandag den 15. juli. På disse datoer koster flybilletter kun 378 kr. hos Ryanair.

Eksempler på billige fly

Fra Billund

  • Juni – oktober: Torsdage & søndage (airBaltic) + fredage & mandage (Ryanair)

Fra København

  • Alle ugens dage (SAS + airBaltic)

Rejse til Tallinn – oplevelser

Tallinns ubetinget største attraktion er byens gamle, historiske centrum. Hele bykernen er faktisk optaget på UNESCO’s verdensarvsliste, så du skal glæde dig til at trave rundt i de gamle, brostensbelagte gader.

Samtidig har Tallinn stærke forbindelser til Danmark. Vikingerne var i sin tid forbi byen, og navnet Tallinn betyder faktisk noget i retning af “danskernes by”.

Samtidig var det i Estland, at vores kære Dannebrog efter sigende faldt ned fra himlen i et slag i starten af 1200-tallet. I Tallinn finder du også et mindesmærke for netop denne begivenhed.

Vil du gerne inspireres yderligere, kan du smutte forbi GetYourGuide, der har alt muligt spændende – bl.a. middelaldervandreture, byvandringer, pubcrawls, dagscruises til Finland (esternes broderfolk) og udflugter til Lahemaa Nationalpark.


Forlænget weekend i Tallinn - Baltikums "danske" perle

Tallinns skyline afslører lidt af byens middelaldercharme

Forlænget weekend i Tallinn - Baltikums "danske" perle

Viru Gate ligger få skridt fra hotellet og byder dig velkommen til den gamle bydel

Forlænget weekend i Tallinn - Baltikums "danske" perle

Gaden Katariina käik er et glimrende eksempel på middelalderarkitekturen, der møder dig i Tallinn

Forlænget weekend i Tallinn - Baltikums "danske" perle

Rådhuset i Tallinn

Forlænget weekend i Tallinn - Baltikums "danske" perle

Alexander Nevsky-katedralen

Baltikum har også andre spændende rejsemål – bl.a. Letlands hovedstad, Riga.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Forlænget weekend i Tallinn - Baltikums "danske" perleForlænget weekend i Tallinn - Baltikums "danske" perle

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud