Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 1.113 kr.
Schiltach-Schwarzwald-Tyskland-banner-1280-x-1280-1080x1080
Weekendophold

Rejse til Schwarzwald – mærk EM-stemningen i landsholdslejren!

Forlænget weekend med fly tur/retur og lejebil i 4 dage

Weekendophold |

Rejse til Schwarzwald – mærk EM-stemningen i landsholdslejren!

EM venter lige rundt om hjørnet! Og selvom du måske ikke har fået billetter til Danmarks kampe, skal det ikke afholde dig fra at tage ned og mærke stemningen! Med en rejse til Schwarzwald kan du nemlig blive en del af den danske EM-lejr! Herrelandsholdet har nemlig udvalgt byen Freudenstadt som deres base for slutrunden.

Udover liv og glade dage kan du i den grad også få en skøn ferie i Schwarzwald i det sydvestlige Tyskland. Her kan du opleve et af Tysklands mest naturskønne områder med grønne, skovklædte landskaber, bjerge og søer – perfekt for naturelskere og og aktive typer. Samtidig tilbyder Schwarzwald også en rig kulturarv, kulinariske delikatesser og lokale håndværkstraditioner.

Så hvis du er klar på sydtysk naturferie kombineret med fodboldfeber og danskerstemning, skal du bare sætte kursen mod Schwarzwald og Freudenstadt denne sommer! Herunder har jeg sammensat en lille fly & drive-rejse, der hjælper dig på rette vej ☀️🌳⚽

Fodboldfeber i Schwarzwald

juni

fra

1.113 kr.

✈️ Fra København

🚙 Inkl. fire dage med lejebil

⚽🌳 Oplev EM-stemning og fantastisk natur

Fly til Basel

593 kr.

Lejebil

520 kr.

Fly

593 kr.

Lejebil

520 kr.

Total (pr. person):

1.113 kr.

Rejse til Schwarzwald – fly

Schwarzwald ligger som sagt i det sydvestlige Tyskland. Så du kan selvfølgelig vælge selv at køre derned, hvis du har bil.

Vil du gerne spare en masse timer på den tyske Autobahn, kan du dog også flyve til Basels EuroAirport. Den ligger nemlig kun to timers kørsel fra Freudenstadt.

Og billetter til Basel er tit billige fra København!

Du kan flyve direkte alle ugens dage, men ofte finder du de billigste afgange på mandage og fredage – perfekt til en forlænget weekend (eller hel uge).

Ovenfor har jeg f.eks. fundet weekendbilletter fra fredag den 21. juni til mandag den 24. juni fra kun 593 kr. hos easyJet. Du kan også finde billige billetter hos Norwegian.

Eksempler på billige flydatoer

  • Ofte mandage og fredage

Rejse til Schwarzwald – transport/lejebil

Ønsker du ikke en lejebil, er der fra Basel glimrende offentlig transport til Freudenstadt.

Først skal du med et tog til Karslruhe og derefter videre med tog til Freudenstadt.

En lejebil vil dog være meget praktisk, hvis du gerne vil ud og opleve Schwarzwald på din ferie.

I dette eksempel har jeg derfor fundet en lejebil i hele rejseperioden til i alt 1.039 kr. – hvilket svarer til kun 520 kr. pr. person ved en rejse for to.

Bilen ovenfor kommer desuden med gratis afbestilling, fri kilometer og fair brændstofregler. Herudover har den også forsikring (dog med selvrisiko – så tjek om din rejseforsikring dækker den).

OBS: Vær ekstra opmærksom, når du lejer bil og har tænkt dig at krydse landegrænser. Inden for EU burde det ikke volde de store problemer, men man skal ofte gøre opmærksom på det i bookingprocessen.

Rejse til Schwarzwald – hotel

Hotel får du selvfølgelig også brug for. Og det kan du finde på Trivago.

Jeg har herunder linket til en søgning i Freudenstadt, hvor landsholdet har basecamp, men du bestemmer selvfølgelig selv, hvor i Schwarzwald du har lyst til at bo.

Landsholdslejren i Freudenstadt

Hjulmands tropper får som sagt basecamp i Freudenstadt. Det oplyste DBU tilbage i december.

Landsholdet kommer til at bo på det lækre, firstjernede Fritz Lauterbad få kilometer uden for Freudenstadt – og desværre er hotellet fuldt optaget af de danske drenge. Så du er nødt til at finde et andet 😅

Hvis du gerne vil have et glimt af spillerne, er chancerne dog gode i Freudenstadt.

F.eks. kan du søge hen mod Hermann-Samm-Stadion på fodboldanlægget Champions-Park centralt i byen. Her vil landsholdet nemlig træne under slutrunden.

Herudover har landsholdschef Christian Nørkjær også udtalt, at spillerne vil få stillet cykler til rådighed, så de kan smutte ned i byen og nyde en kop kaffe og lokallivet – og måske tage en selfie med dig 🤳

Freudenstadt vil under slutrunden også selv gøre lidt ekstra for at bidrage til den gode danskerstemning i byen.

F.eks. vil der være storskærm på torvet med Danmarks kampe, og dele af den hyggelige by vil blive klædt i rødt og hvidt. Det er da gæstfrihed, der vil noget!

Landsholdets program ved EM-slutrunden

  • Landsholdet rejser efter planen til Tyskland tirsdag den 11. juni
  • Første gruppekamp spilles søndag den 16. juni mod Slovenien
  • Anden gruppekamp spilles torsdag den 20. juni mod England
  • Tredje gruppekamp spilles tirsdag den 25. juni mod Serbien

Billeder fra Schwarzwald

Freudenstadt

Schwarzwald

Mummelsee

Schwarzwald

Schiltach

Schwarzwald

Vandfaldene i Triberg

Schwarzwald

Vinmarker ved Schloss Staufenberg

Schwarzwald

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Rejse til Schwarzwald - mærk EM-stemningen i landsholdslejren!Rejse til Schwarzwald - mærk EM-stemningen i landsholdslejren!

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud