Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

Glacier 3000 ❄ fra 2.180 kr.
Geneve-Schweiz-banner
Weekendophold

Weekendtur til Geneve: 3 dage på centralt 3* hotel fra kun 2.180 kr. p.p. inkl. fly og alpeudflugt

Weekendophold |

Weekendtur til Geneve: 3 dage på centralt 3* hotel fra kun 2.180 kr. p.p. inkl. fly og alpeudflugt

Geneve er nok ikke en turistmagnet som så mange andre europæiske storbyer. Men Schweiz’ næststørste by gemmer faktisk på adskillige spændende muligheder! Først og fremmest er Geneve en ægte storby med metropol-vibes. Kulturoplevelser, restauranter og shopping kan du derfor altid finde i spandevis i den schweiziske storby. Men Geneve er også kendt for Genevesøen og det bjergrige alpeterræn, der omgiver byen. Geneve er derfor et perfekt udgangspunkt for flere fede adventure-oplevelser. Derfor har jeg her kigget nærmere på en rejse til Geneve, hvor du ikke kun kommer på en skøn, lille weekend-getaway – men også kan se frem til en eventyrlig alpeudflugt til Col du Pillon! 

Storbyrejse til Geneve

november – januar

fra

2.180 kr.

København ✈ Geneve

Hotel i Geneve

970 kr.

Fly til Geneve

Heldagsudflugt til Riviera Col du Pillon og Glacier 3000

fra

612 kr.

Hotel

970 kr.

Fly

598 kr.

Andet

612 kr.

Total (pr. person):

2.180 kr.

Rejse til Geneve – hotel

Til dit hotel i Geneve har jeg fundet det centrale Hotel Strasbourg (3,5 ud af 5 på Tripadvisor).

Hotellet er et klassisk og komfortabelt hotel med en hyggelig atmosfære. Og så ligger det dejligt centralt og mindre end 400 meter fra busstoppet, hvor du vil blive samlet op til din dagstur.

Du kan booke et topersoners weekendophold fra fredag den 15. december til søndag den 17. december til i alt 1.940 kr. Således bliver prisen kun 970 kr. pr. person.

Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Geneve, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

Weekendtur til Geneve: 3 dage på centralt 3* hotel fra kun 2.180 kr. p.p. inkl. fly og alpeudflugt

Weekendtur til Geneve: 3 dage på centralt 3* hotel fra kun 2.180 kr. p.p. inkl. fly og alpeudflugt

Rejse til Geneve – fly

Vil du gerne en tur til Geneve, kan du fra Danmark kun flyve direkte fra København.

Her tilbyder easyJet ofte de billigste flybilletter. Prisniveauet for tur/retur-billetter ligger ofte et sted mellem ca. 500 og 800 kr.

Ovenfor har jeg som eksempel fundet en rejse fra fredag den 15. december til søndag den 17. december. På disse datoer koster flybilletter kun 598 kr.

Hos stort set alle lavprisflyselskaber må du som udgangspunkt medbringe et stykke mindre håndbagage, der skal placeres under sædet foran dig. Vil du gerne have ekstra bagage med (f.eks. håndbagage til bagagehylden eller indtjekket bagage), vil det som regel altid være billigst at købe direkte gennem flyselskabet.

Eksempler på billige rejsedatoer

 • 24.11. – 26.11.
 • 25.11. – 27.11.
 • 01.12. – 03.12.
 • 02.12. – 04.12.
 • 08.12. – 10.12.
 • 09.12. – 11.12.
 • 15.12. – 17.12.
 • 16.12. – 18.12.
 • 05.01. – 07.01.
 • 06.01. – 08.01.
 • 12.01. – 14.01.
 • 13.01. – 15.01.
 • og flere.

Rejse til Geneve – alpeudflugt til Col du Pillon

Schweiz er om som sagt et land med fantastiske muligheder for adventure-oplevelser. Og Geneve kan i den forbindelse være den perfekte base. Hiking omkring Genevesøen er f.eks. utroligt populært. Og Alperne er i den grad en invitation til vandreture og udflugter. Det har jeg fundet et godt eksempel på her!

På getyourguide.dk kan du nemlig booke en spændende heldagstur til Col du Pillon fra kun 612 kr.

Til denne pris får du en skræddersyet bustur fra Geneve til Col du Pillon. Undervejs gør bussen stop ved den smukke by Montreux (med en berømt statue af Freddie Mercury – du kan læse min artikel om en weekendrejse til Montreux her) og den charmerende landsby Les Diablerets. Med sådan en tur har du masser af tid til at mærke den friske bjergluft og nyde synet af Genevesøen såvel som de majestætiske alper.

Hvis du har lyst (og ikke lider af højdeskræk!), bør du dog helt klart overveje at købe heldagsudflugten med adgang til kabelbanen til Glacier 3000. Denne tur er noget dyrere (fra 1.231 kr.), men tilbuddet med kabelbanen giver dig lov til at komme helt op på bjerget og nyde den vildeste udsigt! Herudover får du også adgang til en forlystelsespark og Peak Walk – en gangbro højt, højt oppe, der forbinder to bjergtoppe! (Jeg går ud fra, at “forlystelsesparken” er Glacier 3000’s Fun Park).

Ved at tage turen helt op til toppen har du også muligheden for at prøve en alpine coaster (hvilket koster 9 CHF – ca. 70 kr.).

I videoen herunder kan du få et indtryk af nogle af de oplevelser, der venter dig på Glacier 3000!

Peak Walk

Rejse til Geneve

Peak Walk

Rejse til Geneve

Alpine Coaster

Rejse til Geneve

Flere oplevelser

Der er rigtig mange spændende oplevelser i og omkring Geneve. Vil du f.eks. hellere på bådcruise på Genevesøen eller på dagstur til Chamonix og Mont Blanc, kan du også det. Se hele udvalget her.

Transport i Geneve + til/fra lufthavnen

Fra lufthavnen kan du både tage bus og tog ind til centrum.

Du kan f.eks. hoppe ombord på et hvilket som helst tog ved Genève-Aéroport-stationen, da alle tog, der ankommer/forlader stationen, stopper ved Cornavin-stationen i centrum. Turen tager kun 12 minutter, og togene kører regelmæssigt (op til syv tog pr. time).

Og nu til noget fedt – turen er fuldstændig gratis! Faktisk kan du gratis benytte dig af offentlig transport under hele dit ophold i Geneve! Alle passagerer, der ankommer til Geneve, får nemlig udleveret en gratis billet til offentlig transport, der gælder i 80 minutter. Og når du tjekker ind på et hotel i Geneve, får du et gratis Geneva Transport Card!

Bare vær opmærksom på, at dette kort kun gælder transport i Geneve (og ikke resten af Schweiz).

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Weekendtur til Geneve: 3 dage på centralt 3* hotel fra kun 2.180 kr. p.p. inkl. fly og alpeudflugtWeekendtur til Geneve: 3 dage på centralt 3* hotel fra kun 2.180 kr. p.p. inkl. fly og alpeudflugt

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud