Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

Inkl. adgang til vandland 🌊 fra 4.999 kr.
Oludeniz-Fethiye-Tyrkiet-banner
Pakkerejser

Rejse til fortryllende Fethiye: 1 uge på 5* resort fra kun 4.999 kr. p.p. inkl. fly og ultra all inclusive

Pakkerejser |

Rejse til fortryllende Fethiye: 1 uge på 5* resort fra kun 4.999 kr. p.p. inkl. fly og ultra all inclusive

Er du klar til at opdage et nyt, skønt rejsemål ved Middelhavet? Så læs lige med her! Du skal nemlig med til Det Ægæiske Hav – det ø-spækkede farvand mellem Grækenland og Tyrkiet. Dette område er nok mest kendt for sine mange græske øer, men Tyrkiets ægæiske kyst gemmer på nogle mindst lige så fantastiske ferieoaser, der tilbyder den fuldendte feriepakke: smuk natur, azurblåt havvand og nærmest guddommelige middelhavsstrande! Samtidig får du ofte lidt mere smæk for skillingen i Tyrkiet sammenlignet med f.eks. Grækenland og Spanien. Så hvis du er klar til en ny middelhavsdestination, er denne rejse til Fethiye lige noget for dig!  ☀️

Oplev fantastiske Fethiye

september og oktober

fra

4.999 kr.

København og Billund ✈ Fethyie

Pakkerejse til Fethiye

Rejse til Fethiye

Før jeg går i gang med at fortælle om resortet (hvilket du i øvrigt skal glæde dig til!), vil jeg ganske kort præsentere Fethiye.

Denne lille ferieby ligger på Marmariskysten ved Det Ægæiske Hav – og det er nok et af de mest attraktive steder på hele kyststrækningen.

Fethiye disker nemlig op med masser af sol, kilometervis af førsteklasses middelhavsstrande (f.eks. den berømte Ölüdeniz)  – og så ligger byen lige ved en bugt omkranset af skovklædte bjerge. Mere idylliske rammer til middelhavsferien skal du godt nok lede længe efter!

Fethie by er i sig selv også virkelig hyggelig med butikker, barer og caféer. Og som så mange andre steder i denne del af Middelhavet kan du også gå på opdagelse blandt historiske seværdigheder i lokalområdet.

Så med smuk natur, fantastiske strande og historiske seværdigheder på menuen, er Fethiye kort sagt den perfekte feriecocktail!

Ölüdeniz

Rejse til Fethiye

Amyntas stengravkamre

Rejse til Fethiye

Rejse til Fethiye – Orka Sunlife Resort

Og nu til resortet! Det drejer sig om det femstjernede Orka Sunlife Resort Hotel & Aquapark (4,5 ud af 5 på Tripadvisor).

Og her venter der altså forkælelse for hele familien!

Det femstjernede resort ligger på på toppen af en bakke i Hisarönü. Og denne beliggenhed er virkelig lækker.

Hisarönü ligger nemlig lige mellem Fethiye og den blændende smukke Ölüdeniz 

Og fordi resortet ligger på en bakketop, fejler udsigten intet. Hotellet arrangerer i øvrigt gratis transport til og fra stranden, så du slipper for at gå de fire kilometer, der er fra hotellet.

Herudover har du fra resortet også kun en lille køretur til den nærliggende Orka World Aquapark. Og her har du som hotelgæst gratis adgang! Også her har hotellet naturligvis sørget for, at der er transport frem og tilbage.

Herudover byder Orka Sunlife Resort på rigtig fine faciliteter – hotellet har flotte, moderne værelser, legerum for børn, spacenter og poolområde med vandrutsjebaner.

Og som prikken over i’et indeholder dit ophold ultra all inclusive. Så når du bliver (lækker)sulten eller tørstig, svinger du bare forbi en af hotellets tre barer eller to restauranter   Det er da ren livsnyderi!

Rejse til Fethiye – priser og bestilling

Jeg har fundet tilbuddet hos Corendon.

Det er muligt at flyve fra København og Billund.

Du kan finde rejsen i september og oktober (få afgange tilbage).

Lige nu finder du de billigste afgange i oktober, hvor rejsen (med afrejse fredag den 6. oktober fra CPH) kun koster 4.999 kr. pr. person ved en rejse for to.

Denne pris inkluderer vel at mærke både fly tur/retur, ophold på hotellet og ultra all inclusive.

Vil du gerne fristes af flere gode rejsetilbud, kan du smutte forbi min side om afbudsrejser.

Video og billeder fra Orka Sunlife Resort (+ flere af Ölüdeniz)

Rejse til Fethiye

Rejse til fortryllende Fethiye: 1 uge på 5* resort fra kun 4.999 kr. p.p. inkl. fly og ultra all inclusive

Rejse til Fethiye

Rejse til fortryllende Fethiye: 1 uge på 5* resort fra kun 4.999 kr. p.p. inkl. fly og ultra all inclusive

Rejse til Fethiye

Rejse til Fethiye

Rejse til Fethiye

Rejse til Fethiye

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Rejse til fortryllende Fethiye: 1 uge på 5* resort fra kun 4.999 kr. p.p. inkl. fly og ultra all inclusiveRejse til fortryllende Fethiye: 1 uge på 5* resort fra kun 4.999 kr. p.p. inkl. fly og ultra all inclusive

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud