Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 6.788 kr.
Rundrejse-dubai-abu-dhabi-maldiverne-banner-billede-1080x1080
Sol og strand

Rejse til Dubai, Maldiverne og Abu Dhabi

10-nætters rundrejse med alle fly og hoteller

Sol og strand |

Rejse til Dubai, Maldiverne og Abu Dhabi

Hvad vil du helst: En rejse til Dubai eller Maldiverne? Ej, tag det roligt. Det er et trickspørgsmål. Jeg har i dag kigget nærmere på en megafed rejse til Dubai OG Maldiverne. Faktisk går turen til både Dubai, Abu Dhabi og Maldiverne. For du fortjener da at se og opleve alle tre! Dubai, Abu Dhabi og Maldiverne er destinationer, der leverer vilde rejseoplevelser på hver deres måde. Dubai og Abu Dhabi er mellemøstlig ekstravagance med mulighed for et hav af oplevelser. Maldiverne er derimod eksotisk badeferie på palmeklædte drømmestrande. Og at snuppe alle tre på én og samme rejse er da lige til at gøre venner og familie grønne af misundelse!

Kombi-rejse til Dubai og Maldiverne

november – marts

fra

6.788 kr.

✈️ Fra København, Billund og Aalborg

🕌 Oplev storslåede storbyer med et historisk twist

🏝️ Kridhvide sandstrande og azurblåt hav

Jeg har sammensat rejsen som en rundrejse, og jeg vil herunder præsentere den for dig kronologisk. Før jeg giver mig i kast med det, vil jeg dog understrege, at rejseplanen kun er et eksempel! Og du skal derfor være mere end velkommen til at skræddersy rejsen, som du har lyst til.

Rejse til Dubai og Maldiverne – fly til Dubai

Rejse til Dubai og Maldiverne – fly

Første skridt på vejen er at finde flybilletter til Dubai. Fra Danmark kan du flyve til Dubai fra både København, Billund og Aalborg.

Fra København kan du vælge mellem klart flest flyselskaber – bl.a. Norwegian, Lufthansa, Turkish Airlines, Emirates, KLM, Air France, Qatar Airways, SWISS og Pegasus.

Priserne kan svinge alt efter rejsedato, men hvis man leger lidt med datoerne, kan man som regel finde returbilletter til priser mellem ca. 2.400 og 3.000 kr.

Ovenfor har jeg – blot som et eksempel – fundet flybilletter fra København til Dubai fra mandag den 13. januar til torsdag den 23. januar. På disse datoer kan du finde flybilletter fra kun 2.525 kr.

Fra Billund finder du typisk de billigste flybilletter hos KLM, Air France og Lufthansa. Her ligger prisniveauet ofte mellem ca. 2.700 og 3.700 kr. for de billigste afgange.

Fra Aalborg finder du typisk de billigste flybilletter med KLM. Her ligger prisniveauet ofte mellem 3.400 kr. og 4.800 kr. for de billigste afgange.

OBS: Når du leder efter flybilletter, skal du være opmærksom på, at flytiderne kan variere en del. Så kig endelig de forskellige billetter godt igennem. Ovenfor har jeg taget et screenshot af dem, som jeg vurderer passer bedst i forhold til den videre rejse. Derudover skal du også være opmærksom på, at du ofte ender med lidt skæve flytider, når du flyver til Dubai. Når du planlægger din egen rundrejse, skal du derfor være opmærksom på flytiderne.

Du kan læse mere om flybilletterne i min artikel om billige fly til Dubai.

Hotel i Dubai

Turens første første nat kommer du til at tilbringe i Dubai.

Til dette ophold har jeg fundet det 3* Premier Inn Dubai Ibn Battuta Mall Al Khoory Atrium (4,5 ud af 5 på Tripadvisor og Travellers’ Choice 2024).

Som de fleste hoteller man finder i Dubai, er standarden på dette hotel absolut ikke noget at kimse af, der er oveni købet en lille pool, til når du skal køle lidt af under den varme ørkensol 🥵

Det der virkeligt skiller sig ud ved dette hotel er dog – LOKATIONEN.

Selvom hotellet ligger et lille stykke udenfor centrum, kunne det næsten ikke være mere belejligt placeret. Ikke langt fra lidt havudsigt, midt imellem de to “palms” 😎

Og for det ikke skal være løgn ligger hotellet faktisk mere eller mindre OVENPÅ storcenteret Ibn Battuta Mall, så helt optimalt hvis du skal have shoppet det sidste 💸

Lokations-forkælelsen stopper ikke her! Små 650 m fra hotellet finder du nemlig Ibn Battuta Metro Station, der forbinder dig til resten af byen.

I sammenhæng med denne ligger Ibn Battuta SRTA Bus Station, hvor du også finder E101 bussen mod Abu Dhabi, så man kunne faktisk næsten ikke ønske sig en bedre beliggenhed!

Prisen for et topersoners værelse fra tirsdag den 13. januar til torsdag den 14. januar er i alt 577 kr. Ved en rejse for to personer bliver prisen derfor kun 289 kr. pr. person.

Hotel i Dubai

289 kr.

Rejse til Dubai, Maldiverne og Abu Dhabi

Rejse til Dubai og Maldiverne

Fly fra Abu Dhabi til Maldiverne

Fra Dubai skal du videre til naboemiratet Abu Dhabi. Herfra kan du nemlig finde superbillige fly til Maldiverne.

Turen mellem Dubai og Abu Dhabi kan du klare med en enkelt busbillet. Buslinje E100 og E101 kører regelmæssigt mellem de to storbyer, og turen tager kun lidt over 2 timer. Bussen E101 kører f.eks. fra Ibn Battuta SRTA Bus Station i Dubai (alternativt kan du tage linje E100 fra Al Ghubaiba Bus Station) til Central Bus Station i Abu Dhabi.

Orker du ikke offentlig transport, kan du dog også sagtens tage en taxi mellem byerne. En taxitur mellem byerne koster normalt i omegnen af 250 – 300 AED (500-600 kr. – dvs. 250-300 kr. pr. person).

Du undrer dig måske lidt over, at du skal en tur til Abu Dhabi, når man også kan flyve direkte til Maldiverne fra Dubai. Men det skal jeg sige dig:

Fra Dubai koster direkte fly til Maldiverne som regel mindst 6.000 kr. Fra Abu Dhabi har Wizz Air åbnet en direkte rute – og der kan du finde returbilletter til mellem ca. 1.600 og 3.000 kr.!

Det. Er. Billigt! 🔥

Du kan finde disse billige afgange på mange af ugens dage.

Jeg har herunder fundet en afgang fra onsdag den 15. januar til tirsdag den 21. januar. På disse datoer koster billetterne kun 1.764 kr.

OBS: Nu tænker du sikkert: “Jamen hov hov, Rejsespejder! Der mangler da en overnatning fra d. 14 til d. 15?”. Men det gør der faktisk slet ikke.

For sagen er nemlig den, at flyvningen fra Abu Dhabi til Maldiverne foregår om natten. Så du skal faktisk afsted i de sene nattetimer/tidlige morgentimer og kan derfor ikke rigtigt bruge en hotelovernatning til noget alligevel.

Min anbefaling er derfor, at du sen eftermiddag tager bussen fra Dubai til Abu Dhabi, og så ellers videre til lufthavnen inden dit tidlige fly 🥱 Og så kan du forhåbentlig fange lidt søvn på turen mod Maldiverne 💤

Fly fra Abu Dhabi til Maldiverne

1.747 kr.

Hotel på Maldiverne

Velkommen til Maldiverne 🌞

Maldiverne er en ganske speciel destination. Østaten består af i alt ca. 1.200 øer (hvoraf 200 af dem er beboet). Så ift. hoteller er der nok at vælge imellem. Og selvom Maldiverne ikke er en budgetdestination, så kan du faktisk finde alt fra budgetvenlige hostels til vilde luksusresorter, der ligger på deres helt egne øer.

I dette rejseeksempel er jeg gået efter et nydeligt hotel i Hulhumalé, som er “hovedøen”.

Foretrækker du et mere luksuriøst resort på egen ø, kan du også sagtens arrangere det. Så skal du bare være klar over, at der kommer lidt ekstra transportomkostninger oveni, da man enten skal sejle eller flyve derhen.

I den sammenhæng kan jeg anbefale øen Maafushi, som er en populær turistø, eller øen Diffushi, som er mere lokal og autentisk. Begge øer ligger omkring 45 minutter fra hovedøen Malé med speedbåd. Du kan også vælge at tage en færge. Det tager omkring 1,5 time men er til gengæld meget billigere.

Anyways, hotellet herunder hedder Dreams Grand (4 ud af 5 på Tripadvisor), og her får du et meget fornuftigt trestjernet hotel med moderne værelser og en beliggenhed lige ved Hulhumaale Public Beach (vær dog obs på, at bikinier ikke er tilladt på mange offentlige strande – bl.a. denne).

En anden fordel ved at bo på Hulhumalé er også, at du kan tage på sightseeing i hovedstaden Malé, hvis stranden bliver lidt for kedelig i længden.

Prisen for et topersoners ophold fra onsdag den 15. januar til tirsdag den 21. januar er i alt 3.181 kr. Det svarer således til kun 1.591 kr. pr. person.

Hotel i Maldiverne

1.591 kr.

Rejse til Dubai, Maldiverne og Abu Dhabi

Hotel i Abu Dhabi

Fra Maldiverne flyver du naturligvis retur til Abu Dhabi. For at du ikke skal gå glip af et lille indblik i, hvad Abu Dhabi har at byde på, har jeg valgt en overnatning i byen, så du også har tid til at opleve en 3. destination på din rejse til Dubai og Maldiverne.

Abu Dhabi bugner af fantastisk arkitektur, og byen er i dag en supermoderne verdensmetropol. Her vil du blive mødt af den samme luksus og mindst lige så stor solsikkerhed som i Dubai – og derfor mener jeg også, Abu Dhabi er et besøg værd på din rundrejse.

I Abu Dhabi har jeg fundet et centralt hotel, da du kun har den ene overnatning i Abu Dhabi. Jeg har fundet det luksuriøse firstjernede Ramada by Wyndham Abu Dhabi Corniche (4,5 ud af 5 og på Tripadvisor).

Prisen for et topersoners ophold fra tirsdag den 21. januar til onsdag den 22. januar er i alt 615 kr. Dvs. kun 308 kr. pr. person.

Hotel i Abu Dhabi

308 kr.

Rejse til Dubai og Maldiverne

Rejse til Dubai og Maldiverne

Tilbage til Dubai

Den 22. januar går turen så tilbage til Dubai (efter lidt sightseeing i Abu Dhabi).

Turen fra Abu Dhabi til Dubai kan du igen klare med en enkelt busbillet (buslinje E101) eller taxi.

Den sidste nat fra den 22. januar til den 23. januar kan du jo passende tilbringe på samme hotel, som du startede på. De bliver sikkert også glad for at se sådan en sveske som dig igen.

Overnatningen koster her 655 kr. – det vil sige kun 295 kr. per person

Hotel i Dubai

328 kr.

Fra Dubai flyver du så hjem til Danmark.

Rejse til Dubai og Maldiverne – prisudregning

  • Fly tur/retur til Dubai: 2.525 kr.
  • Hotel i Dubai: 289 kr.
  • Fly til Maldiverne: 1.747 kr.
  • Hotel i Maldiverne: 1.591 kr.
  • Hotel i Abu Dhabi: 308 kr.
  • Hotel i Dubai: 328
  • I alt:  kr. 6.788 kr.

Rejse til Dubai og Maldiverne

Dubai 

Ophold i Dubai er visumfrit i op til 90 dage, dit pas skal være gyldigt 6 måneder fra indrejsedatoen.

Maldiverne

Maldiverne er visumfri i op til 30 dage, og dit pas skal være gyldigt i minimum 1 måned ved indrejsen. Du kan læse mere om pas og visum på Udenrigsministeriets hjemmeside.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Rejse til Dubai, Maldiverne og Abu DhabiRejse til Dubai, Maldiverne og Abu Dhabi

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud