Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud

6.622 kr.
Rejse til Dubai, Maldiverne og Abu Dhabi: 10 nætter med fly og hoteller fra kun 6.622 kr. p.p.
Rejser

Rejse til Dubai, Maldiverne og Abu Dhabi: 10 nætter med fly og hoteller fra kun 6.622 kr. p.p.

Rejser |

Rejse til Dubai, Maldiverne og Abu Dhabi: 10 nætter med fly og hoteller fra kun 6.622 kr. p.p.

Hvad vil du helst: En rejse til Dubai eller Maldiverne? Ej, tag det roligt. Det er et trickspørgsmål. Jeg har i dag kigget nærmere på en megafed rejse til Dubai OG Maldiverne. Faktisk går turen til både Dubai, Abu Dhabi og Maldiverne. For du fortjener da at se og opleve alle tre! Dubai, Abu Dhabi og Maldiverne er destinationer, der leverer vilde rejseoplevelser på hver deres måde. Dubai og Abu Dhabi er mellemøstlig ekstravagance med mulighed for et hav af oplevelser. Maldiverne er derimod eksotisk badeferie på palmeklædte drømmestrande. Og at snuppe alle tre på én og samme rejse er da lige til at gøre venner og familie grønne af misundelse!

Kombi-rejse til Dubai og Maldiverne

Hele året

fra

6.622 kr.

København, Billund og Aalborg ✈ Dubai, Abu Dhabi og Maldiverne

Jeg har sammensat rejsen som en rundrejse, og jeg vil herunder præsentere den for dig kronologisk. Før jeg giver mig i kast med det, vil jeg dog understrege, at rejseplanen kun er et eksempel! Og du skal derfor være mere end velkommen til at skræddersy rejsen, som du har lyst til.

Rejse til Dubai og Maldiverne – fly til Dubai

Fly til Dubai

2.451 kr.

Billund

Aalborg

Rejse til Dubai og Maldiverne – fly

Første skridt på vejen er at finde flybilletter til Dubai. Fra Danmark kan du flyve til Dubai fra både København og Billund.

Fra København kan du vælge mellem klart flest flyselskaber – bl.a. Lufthansa, Turkish Airlines, Emirates, KLM, Air France, Royal Jordanian, Emirates, Qatar Airways, SWISS og Pegasus.

Priserne kan svinge alt efter rejsedato, men hvis man leger lidt med datoerne, kan man som regel finde returbilletter til priser mellem ca. 2.400 og 3.000 kr.

Ovenfor har jeg – blot som et eksempel – fundet flybilletter fra Billund til Dubai fra tirsdag den 14. november til torsdag den 24. november. På disse datoer kan du finde flybilletter fra kun 2.451 kr.

Fra Billund finder du typisk de billigste flybilletter hos KLM, Air France og Lufthansa. Her ligger prisniveauet ofte mellem ca. 2.200 og 3.500 kr. for de billigste afgange.

Fra Aalborg finder du typisk de billigste flybilletter med KLM. her ligger prisniveauet ofte mellem 4.000 kr. og 4.800 kr.  for de billigste afgange.

OBS: Når du leder efter flybilletter, skal du være opmærksom på, at flytiderne kan variere en del. Så kig endelig de forskellige billetter godt igennem. Ovenfor har jeg taget et screenshot af dem, som jeg vurderer passer bedst i forhold til den videre rejse. Derudover skal du også være opmærksom på, at du ofte ender med lidt skæve flytider, når du flyver til Dubai. Når du planlægger din egen rundrejse, skal du derfor være opmærksom på flytiderne.

Hotel i Dubai

Turens første første nat kommer du til at tilbringe i Dubai.

Til dette ophold har jeg fundet det firestjernede Al Khoory Atrium (4,5 ud af 5 på Tripadvisor og Travellers’ Choice 2023).

Selvom hotellet ligger et stykke uden for centrum, har du kun små 750 meter til metrostationen Mashreq Metro Station. Således har du fine transportmuligheder rundt til Dubais mange attraktioner.

Og du kan ovenikøbet nyde dagen på toppen af taget i poolen og knokle i fitnesscenteret på de knap så solrige timer.

Hotellet serverer morgenbuffet, som du kan vælge at tilkøbe under opholdet.

Til et kort ophold som her har man vel heller ikke brug for så meget andet?

Prisen for et topersoners værelse fra tirsdag den 14. september til torsdag den 16. september er i alt 963 kr. Ved en rejse for to personer bliver prisen derfor kun 482 kr. pr. person.

Hotel i Dubai

482 kr.

Pool på hotellet

Rejse til Dubai og Maldiverne

La Mer Beach

Rejse til Dubai og Maldiverne

Dubai skyline

Rejse til Dubai og Maldiverne

Fly fra Abu Dhabi til Maldiverne

Fra Dubai skal du videre til naboemiratet Abu Dhabi. Herfra kan du nemlig finde superbillige fly til Maldiverne.

Turen mellem Dubai og Abu Dhabi kan du klare med en enkelt busbillet. Buslinje E100 kører regelmæssigt mellem de to storbyer, og turen tager kun lidt over 2 timer. Bussen kører fra Al Ghubaiba Bus Station i Dubai til Central Bus Station i Abu Dhabi.

Orker du ikke offentlig transport, kan du dog også sagtens tage en taxi mellem byerne. En taxitur mellem byerne koster normalt i omegnen af 250 – 300 AED (500-600 kr. – dvs. 250-300 kr. pr. person).

Du undrer dig måske lidt over, at du skal en tur til Abu Dhabi, når man også kan flyve direkte til Maldiverne fra Dubai. Men det skal jeg sige dig:

Fra Dubai koster direkte fly til Maldiverne som regel mindst 6.000 kr. Fra Abu Dhabi har Wizz Air åbnet en direkte rute – og der kan du finde returbilletter til mellem ca. 1.600 og 3.000 kr.!

Det. Er. Billigt!

Du kan finde disse billige afgange på mange af ugens dage.

Jeg har herunder fundet en afgang fra torsdag den 16. november til onsdag den 22. november. På disse datoer koster billetterne kun 1.565 kr.

Fly fra Abu Dhabi til Maldiverne

1.565 kr.

Hotel på Maldiverne

Velkommen til Maldiverne.

Maldiverne er en ganske speciel destination. Østaten består af i alt ca. 1.200 øer (hvoraf 200 af dem er beboet). Så ift. hoteller er der nok at vælge imellem. Og selvom Maldiverne ikke er en budgetdestination, så kan du faktisk finde alt fra budgetvenlige hostels til vilde luksusresorter, der ligger på deres helt egne øer.

I dette rejseeksempel er jeg gået efter et nydeligt hotel i Hulhumalé, der er brofast med hovedstaden (Malé) og lufthavnen. Foretrækker du et mere luksuriøst resort på egen ø, kan du også sagtens arrangere det. Så skal du bare være klar over, at der kommer lidt ekstra transportomkostninger oveni, da man enten skal sejle eller flyve derhen.

I den sammenhæng kan jeg anbefale øen Maafushi, som er en populær turistø, eller øen Diffushi, som er mere lokal og autentisk. Begge øer ligger omkring 45 minutter fra hovedøen Malé med speedbåd. Du kan også vælge at tage en færge. Det tager omkring 1,5 time men er til gengæld meget billigere.

Anyways, hotellet herunder hedder Planktons Beach (4 ud af 5 på Tripadvisor), og her får du et meget fornuftigt trestjernet hotel med moderne værelser og en beliggenhed lige ved Hulhumaale Public Beach (vær dog obs på, at bikinier ikke er tilladt på mange offentlige strande – bl.a. denne).

En anden fordel ved at bo på Hulhumalé er også, at du kan tage på sightseeing i hovedstaden Malé, hvis stranden bliver lidt for kedelig i længden.

Prisen for et topersoners ophold fra torsdag den 16. november til onsdag den 22. november er i alt 3.181 kr. Det svarer således til kun 1.591 kr. pr. person.

Hotel i Maldiverne

1.591 kr.

Stranden ved hotellet

Rejse til Dubai og Maldiverne

Værelse på hotellet

Rejse til Dubai og Maldiverne

Hotel i Abu Dhabi

Fra Maldiverne flyver du naturligvis retur til Abu Dhabi. Du lander i Abu Dhabi kl. 23.40. Derfor har jeg valgt en overnatning i byen, så du også har tid til at opleve Abu Dhabi by den følgende dag.

Abu Dhabi bugner af fantastisk arkitektur, og byen er i dag en supermoderne verdensmetropol. Her vil du blive mødt af den samme luksus og mindst lige så stor solsikkerhed som i Dubai – og derfor mener jeg også, Abu Dhabi er et besøg værd på din rundrejse.

I Abu Dhabi har jeg fundet et centralt hotel, da du kun har den ene overnatning i Abu Dhabi. Jeg har fundet det luksuriøse firstjernede Ramada by Wyndham Abu Dhabi Corniche (4,5 ud af 5 og Travellers’ Choice 2023 på Tripadvisor).

Prisen for et topersoners ophold fra onsdag den 22. oktober til torsdag den 23. oktober kun 476 kr. i alt. Dvs. 238 kr. pr. person.

Hotel i Abu Dhabi

238 kr.

Sheikh Zayed Moskeen

Rejse til Dubai og Maldiverne

Rejse til Dubai og Maldiverne

Tilbage til Dubai

Den 23. november går turen så tilbage til Dubai (efter lidt sightseeing i Abu Dhabi).

Turen fra Abu Dhabi til Dubai kan du igen klare med en enkelt busbillet (buslinje E100) eller taxi.

Den sidste nat fra den 23. november til den 24. november kan du jo passende tilbringe på samme hotel, som du startede på. De bliver sikkert også glad for at se sådan en sveske som dig igen

Overnatningen koster her 590 kr. – det vil sige kun 295 kr. per person

Hotel i Dubai

295 kr.

Fra Dubai flyver du så hjem til Danmark.

Rejse til Dubai og Maldiverne – prisudregning

  • Fly tur/retur til Dubai: 2.451 kr.
  • Hotel i Dubai: 482 kr.
  • Fly til Maldiverne: 1.565 kr.
  • Hotel i Maldiverne: 1.591 kr.
  • Hotel i Abu Dhabi: 238 kr.
  • Hotel i Dubai: 295
  • I alt:  kr. 6.622 kr.

Rejse til Dubai og Maldiverne – Corona

Dubai 

Der er ingen krav om forevisning af COVID-vaccinationscertifikat eller krav om at tage en PCR-test før rejsen.

Du kan læse nærmere om corona og Dubai på visitdubai.com’s danske hjemmeside og Udenrigsministeriets hjemmeside.

OBS: Disse oplysninger er fundet efter bedste evne. Jeg vil derfor altid anbefale, at du selv undersøger reglerne og holder dig opdateret om corona-situationen.

Maldiverne

Maldiverne er visumfri i op til 30 dage, og dit pas skal være gyldigt i minimum 1 måned ved indrejsen. Du kan læse mere om pas og visum på Udenrigsministeriets hjemmeside.

Ift. corona er der ingen krav om vaccination eller test. En traveller declaration skal dog indsendes til IMUGA-portalen senest 96 timer før ankomst. Læs om alle restriktionerne i Maldiverne på Udenrigsministeriets hjemmeside.

OBS: Disse oplysninger er fundet efter bedste evne. Jeg vil derfor altid anbefale, at du selv undersøger reglerne og holder dig opdateret om situationen.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Rejse til Dubai, Maldiverne og Abu Dhabi: 10 nætter med fly og hoteller fra kun 6.622 kr. p.p.Rejse til Dubai, Maldiverne og Abu Dhabi: 10 nætter med fly og hoteller fra kun 6.622 kr. p.p.

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar