• 08 feb 2017

  Påske el. sommerferien i Calabrien: 8 dage på dejligt 3* hotel til kun 1.554 kr. inkl. morgenmad og fly

  I dag går turen til tåen på den Italienske støvle – regionen Calabrien i Syditalien er kendt for sine lange og fine sandstrande og smukke landskaber! Og det bedste er at jeg har fundet datoerne, som ligger midt i påsken! En uge på den Italienske sydvestkyst er en perfekt måde at benytte sig af de helligedage du får foræret i påsken. Temperaturerne i midten og slutningen af april ligger omkring 20+ grader (sidste år var der 31 grader d. 12. april) så der god muligheder for at solbade ved poolen eller stranden. Hvis det lyder som noget for dig, så har jeg fundet tilbuddet til dig! Du kan ligeledes komme af sted til billige penge i sommerferien, så det er kun fantasien, der sætter grænser.

   

  Hotel

  trivago.dk har jeg fundet et meget godt tilbud på det smukke 3* Hotel Piccolo Mondo (4 ud af 5 på TripAdvisor). Hotellet ligger i Acquappesa og byder på privat-strand, swimmingpool og værelser med air-condition og udsigt over havet. Desuden er der inkluderet morgenmad i prisen. Der tilbydes gratis transport til/fra stranden samt spa-badet på nærliggende Terme Luigiane. Cykeludlejning er også tilgængelig, så du kan udforske dent smukke calabriske landskab.Et dobbeltværelse på dette hotel koster 1.294 for 7 nætter, hvilket bliver til 647 kr. pr. person hvis man deler dobbeltværelset. Der findes desværre ingen dobbeltværelser på netop dette hotel, men du kan kigge listen igennem her.

   

  SE HOTEL-TILBUD HER

   

  Der er mange andre hoteller i regionen Calabrien. Kig listen igennem og se hvilke der passer bedst til dine behov.

  HOTELLER I CALABRIEN

   

   Fly

  Du kan flyve billigt til Lamezia fra Hamborg med Ryanair. Jeg har f.eks. fundet flybilletter i påsken til kun 907 kr. på datoerne fra d. 11.04. – 18.04. Du kan selvfølgelig komme endnu billigere af sted, når der ikke er ferie, hvor billetterne kommer helt ned på 300 kr. tur/retur. Der findes desværre ingen fly fra Danmark til Lamezia, men du kan se nedenfor, hvordan du nemmeste og billigst kan komme til Hamborg fra Danmark. Der findes billige billetter fra april til juni.

  SE FLY-TILBUD HER

   

  Eksempler på rejsedatoer

  • 04.04. – 11.04.
  • 11.04. – 18.04.
  • 22.04. – 29.04.
  • 06.05. – 09.05.
  • 06.05. – 13.05.
  • 09.05. – 16.05.
  • 06.06. – 13.06.
  • 13.06. – 20.06.
  • 20.06. – 27.06.
  • Og flere

   

  Hotel

  647 kr.

  Fly

  907 kr.

  TOTAL (per person)

  1.554 kr.

   

  Transport til hotellet

  Fra lufthavnen er der kun 2,5 km til Lamezias banegård. Derfra tager du tog til Paola og fra Paola videre til Acquappesa. Turen tager ca. 1,5 timer og koster mellem 80-150 kr. alt om hvornår man kører og hvilke tog man tager.

  Alternativt kan du leje en bil. På rentalcars.com kan du leje en bil i hele ugen til kun 1.089 kr. inkl. forsikringer. Turen fra lufthavnen tager ca. 1 time og 15 minutter.

   

  Hvordan kommer jeg til Hamborg? 

  Den måske nemmeste måde er at køre – fra grænsen tager det ca. 1,5 time, indtil man står midt i Hamborg. Alternativt kan du f.eks. tage af sted med flixbus, hvor du til billige penge kan komme både frem og tilbage. Lige nu kan du også få togbilletter fra Danmark til Hamborg omkring de 400 kr. tur/retur.

    

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgelser.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *