• 01 maj 2018

  Santorini til en vild pris: 1 uge på et herligt 3* hotel til kun 1.618 kr. inkl. fly

  Her får du et af de tilbud, jeg bare er nødt til at skrive om, selvom der kun er én virkelig billig afgang. Du kan nemlig komme til græske Santorini – en ubeskriveligt lækker, lille ø i Det Ægæiske Hav! Santorini er på mange måder indbegrebet af græsk ø-ferie, der fra første sekund tryllebinder dig med sin unikke charme. Tag ud og udforsk øens dramatiske landskaber, de superfine strande og de maleriske kystbyer med de klassiske klykladiske huse med hvidkalkede vægge og blå tage!

  Græsk ferieparadis på Santorini!
  19.05. - 26.05.
  1.618 kr.
  København
  Santorini
  Hotel på Santorini
  f.eks. det 3* Porto Castello
  740 kr.
  Billige fly til Santorini
  inkl. 5 kg håndbagage
  878 kr.
  Hotel
  740 kr.
  Fly
  878 kr.
  0 kr.
  Total (pr.person)
  1.618 kr.

   

  Fly

  Jeg har ovenfor fundet superbillige fly fra København til Santorini. Det har jeg gjort på prissammenligningssiden travelmarket.dk, hvor du kan finde billetter til kun 878 kr. inkl. håndbagage fra den 19.05. – 26.05.

  Det er desværre kun muligt at finde de superbillige billetter på disse datoer. Dog kan du ugen før (12.05. – 19.05.) og ugen efter (26.05. – 02.06.) også finde billetter fra 2.198 kr. på momondo.dk. Det er selvfølgelig langt fra lige så billigt, men faktisk stadig en rimelig pris. Og hotel-priserne er også stadig meget rimelig på dette tidspunkt. Så du kan sagtens sammensætte en tur til under 3.000 kr.

  Billetterne ovenfor inkluderer som inkl. håndbagage. Vil du gerne have indchecket bagage med, koster det kun 295 svenske kroner tur/retur oveni (ca. 207 danske kr.).

   

  Hotel

  skyscanner.dk har jeg fundet det dejlige 3* Porto Castello (3,5 ud af 5 på TripAdvisor). Hotellet ligger ved hovedbyen Fira – helt ud til den lækre Exo Gialos-strand! Så beliggenheden fejler bestemt ikke noget. Porto Castello byder også på et udendørs poolområde med terrasse til solbadning og en poolbar. Desuden er alle værelser på hotellet udstyret med eget badeværelse, wi-fi, aircondition og balkon.

  Prisen for en hel uge på Porto Castello er 1.479 kr. Ved en rejse for 2 bliver prisen derfor kun 740 kr. pr. person.

  Vil du gerne selv finde et hotel på Santorini, kan du finde et nyt hotel her. Og leder du efter et enkeltværelse eller et større værelse, kan du ændre antallet af personer i søgefeltet.

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Der er kun 5 km fra lufthavnen til hotellet, så hvis du er lidt frisk, kan du klare den gåtur på en times tid. Og ellers er det ikke specielt dyrt at splejse om en taxi – ca. 60 kr. pr. person.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  se fly se hotel