• 25 nov 2019

    VILDT! Paradis på jord: fly tur/retur til Palau fra kun 2.672 kr. inkl. bagage

    Er du på udkig efter en bucket list-destination? Så har jeg i dag fundet det helt rigtige til dig! Turen går til Palau. En lille østat med ca. 350 øer i Stillehavet, der stadig er en af de mere “ukendte” og knap så turistede destinationer. Palau er et paradis for dig, der elsker havet. Intet andet sted i verden kan man se så mange fisk som i Blue Corner-revet. Palau byder også på masser af uberørt natur, en gæstfri befolkning og uforglemmelige oplevelser såsom trekking i junglen, off road-kørsel med ATV og helikopterturer.

     

    Fly til Palau plejer at være nogle af de dyreste billetter, man kan finde. Priserne ligger tit mellem 12.000 og 15.000 kr. – især hvis du vil flyve fra København. Men i dag er jeg faldet over et helt vanvittig godt tilbud, hvor du kan komme til Palau til lige over 2.500 kr.!

     

    Som altid med sådan et knaldtilbud, skal man ikke vente alt for længe, hvis man er interesseret!

    Paradis-destinationen Palau
    december - oktober
    fra2.672 kr.
    København
    Palau
    Billige fly til Palau
    inkl. bagage

    Billige fly til Palau

    Som sagt så plejer en tur til Palau at være forbundet med hammerdyre flybilletter. Men i dag har jeg fundet et virkelig godt tilbud, så du kan komme billigt til din drømmedestination. Jeg har fundet billetter fra december og helt frem til oktober 2020 til mellem ca. 2.600 og 4.000 kr.

     

    Jeg har f.eks. fundet en afgang fra København fra onsdag den 28. oktober til mandag den 9. november til kun 2.672 kr. inkl. bagage! Måske kan flytiderne virke lidt lange, men det skal du ikke lade dig skræmme af. Palau ligger på den anden side af jorden, så det er klart, at det tager noget tid at komme dertil. Med eksemplet jeg har fundet her, har du to mellemlandinger (i Doha og Seoul) hver vej. På vej hjem er begge mellemlandinger lange, men de ligger heldigvis om dagen – hvilke er perfekte anledninger til at opleve lidt af begge byer. Du flyver i øvrigt størstedelen af rejsen med Qatar Airways, der er et af verdens allerbedste flyselskaber! Derfor er bagage og forplejning også inkluderet i billetten.

     

    Da Palau er så lille findes der kun få ugentlige afgange (så vidt jeg kan se er det på mandage, onsdage, fredage og lørdage). Nedenfor kommer jeg med nogle eksempler på billige rejsedatoer, men du kan prøve at lege lidt med datoerne, og se om du selv kan finde flere.

     

    Eksempler på billige rejsedatoer

    • 04.12. – 23.12.
    • 06.12. – 23.12
    • 21.02. – 02.03.
    • 14.04. – 27.04.
    • 25.04. – 11.05.
    • 02.05. – 11.05.
    • 16.05. – 25.05./29.05.
    • 16.05. – 08.06.
    • 02.09. – 11.09.
    • Og flere

     


    Læs videre efter annoncen

    annonce

     

    Hoteller i Palau

    Der findes hoteller i alle prisklasser i Palau. For at få et overblik kan du se mere nedenfor.

    Hotel i Palau

    Visum til Palau

    Der er 90 dages visumfrit besøg til Palau. Dit pas skal være gyldig i min. 6 måneder.

     

     

    Vaccinationer

    Hvis du gerne vil være helt opdateret på, hvilke vacciner du skal bruge, når du rejser til Palau, så kig forbi sikkervaccination.dk.

     

     

    Jellyfish Lake

    Et af de mange dykker-highlights i Palau er ”Jellyfish Lake”, der i starten af 2019 åbnede op for turister igen. Ingen andre steder i verden kan du svømme med millioner af (ufarlige) vandmand, som skaber et næsten surrealistisk naturbilledet!

     

    Palau

     

     

    Vis dette opslag på Instagram

     

    Et opslag delt af J E S S (@jess.wandering) den

     

    Vis dette opslag på Instagram

     

    Et opslag delt af @ta_k1eee den

     

    Vis dette opslag på Instagram

     

    Et opslag delt af ROCK ISLAND TOUR COMPANY,LTD (@palau_ritc) den

     

     

    Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

    Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

    Hvad synes du?

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    24 kommentarer til VILDT! Paradis på jord: fly tur/retur til Palau fra kun 2.672 kr. inkl. bagage

    1. Camilla says:

      Tak! For et geniale arbejde – jeg elsker siden!

      Dog er jeg knap så begejstret for Travlegenio og Tripmonster pt..
      De bliver ved med at have billige billetter, men når det så kommer til godkendelse af betalingen – så er billetterne pludselig ikke tilgængelige længere..
      Jeg prøver igen dagen efter – de har samme billetter, til samme billige pris.. men det samme sker igen ved betalingen.. Nu for 3. dag i træk..
      Det virker som fup ;(

      Mvh Camilla

      • Rejsespejder says:

        Hej Camilla,
        tak for dine pæne ord!
        Øv, hvor er det træls med billetten. Er det til det dem til Palau? Fordi så ved jeg fra et par andre, at det gik fint med at bestille. Jeg tror ikke, at det er i deres interesse, at betalingen ikke går igennem – så måske lige skriv en mail (eller ringe) til dem.
        Hvis du lige skriver destinationen og datoerne, vil jeg også gerne kigge nærmere på det 🙂

        • Camilla says:

          Okay, godt at vide at det kan lade sig gøre.

          Ja det er dem til Palau.
          Det er afgang fra Cph til Ror 6 okt 2020 – 19 okt 2020, 2 personer.
          Prisen er ca 2.800,- pr næse..
          Men igen i dag går betalingen ikke gennem, fordi “billetterne ikke er tilgængelige til den pris længere” – tilgengæld kan jeg købe billetter til ca 16.000,-
          Jeg tænker heller ikke at det er i deres interesse at betalingen ikke går igennem – men jeg tænker det er i deres interesse at sælge dyrere billetter , når man først har forelsket sig i turen 😉

          Jeg har igen lige tjekket – og billetterne til den gode pris – samme flyafgange mm er der stadig .

          Mvh Camilla

    2. Helle says:

      Obs på, at ved nogle af bookingbureauerne stiger prisen når selve betalingen skal gennemføres – f.eks ved Travlegenio. De viste priser i søgemaskinen med dette selskab gælder kun ved betaling med Maestro card som er amerikansk. Betaler man med f.eks Visa eller Mastercard bliver de 6-700 kr dyrere (ialt).
      Jeg fandt billetter via Travelmarket fra d. 1/1-24/1-2020 til ca. 2987 pr. mand ved Travelgenio, men endte med at booke direkte ved Qatar Airways til 3350 pr. mand, da det kun var et par hundrede kr. dyrere ialt for 3 billetter, men så ved jeg til gengæld at jeg kan få support ved behov uden ekstra gebyrer o.l. (har rejst med Qatar ved flere lejligheder, og de er intet mindre end fantastiske).

      Jeg har erfaret, at det kan være svært at finde brugbar/pålidelig info om offentlig transport, bl.a. mellem øerne, da tiderne er afhængige af vejr og tidevand. Skal man f.eks til Peleliu nogle dage (WWII øen) skal man lige tjekke op på færgeafgangene inden man booker hotellet – med mindre man vil smide i omegnen af 65 $ pr. person for en envejstur i speedbåd.
      Jeg fandt generelt god inspiration at tage udgangspunkt i på denne blog (husk at læse nogle af brugerkommentarerne, men hav i baghovedet at nogle ting kan have udviklet sig siden):
      https://www.outofyourcomfortzone.net/8-reasons-to-visit-palau/
      og på https://www.lonelyplanet.com/palau
      Derudover er det ikke lykkedes mig at finde et bil-udlejningsfirma i lufthavnen der åbner før 8, så med mindre jeg har givet op for hurtigt, så er det en god idé at have styr på transporten fra lufthavnen inden ankomst.

      Endnu engang tak til Rejsespejder for inspirationen til at krydse en fantastisk destination af på den lange bucket-liste 🙂

      • Rejsespejder_SB says:

        Hej Helle 🙂

        Tak for din kommentar 😉

        Jeg har selv den hovedregel, at hvis flyselskabet kun er 5-10 % dyrere end OTA’en, så booker jeg direkte gennem flyselskabet. Det er som regel noget mindre bøvlet, og som du selv siger, er Qatar et fantastisk flyselskab at rejse med 😉 Og du har helt ret i, at det vil være en god idé at undersøge transportmulighederne nærmere (så tak for tippene). Det kan nemlig hurtigt blive halvdyrt at rejse mellem ørne.

    3. Christina says:

      Hej Rejsespejder.
      Er super glad for dig og det arbejde du gør.
      Har søgt på et par datoer til Palau, er de blevet dyre igen ? For de røg op på omkring 8.500. Det var fra den 9-15 dec.
      Mvh Christina

      • Rejsespejder_SB says:

        Hej Christina 🙂

        Tak for din besked og søde ord 😉

        Jeg kan se, at en del af dem desværre er steget i pris. Dog kan du stadig finde billetter til under 3.000 kr. fra den 6.12. til den 23.12. Måske er der flere, måske ikke. Det er svært at sige. Men du kan evt. prøve at lege lidt med forskellige datoer og se, om du kan finde flere 😉

    4. John says:

      Dette var et super super tilbud!

      Tak!

      Mvh
      John

      • Rejsespejder_SB says:

        Hej John 🙂

        Det var så lidt 😉 Helt enig – sindssygt billigt ift. de normale priser for tur/retur-billetter til Palau!

    5. Lars says:

      Hejsa
      Vil starte med at rose dit store arbejde på hjemmesiden. Du finder mange fine billetter men hvordan finder du feks ovenstående billet til Palau. Du ved at Amsterdam er et godt udgangspunkt men hvordan finder du ud af at der lige er billige billetter i december?

      Fra den 15 til den 30 december kan man stadig få billetter til ca. 3200 dkr. Er hermed bestilt

      Venlig hilsen Lars

      • Rejsespejder says:

        Hej Lars,

        tak for tippet! Ift. hvordan jeg finder tilbud. For det aller første så bruger jeg enormt meget tid på at søge gennem alle forskellige destinationer, og så har jeg også tilmeldt mig til, som føles som 1 mio. newsletters så jeg har styr på hvornår et selskab har udsalg. Og så prøver jeg bare at filtrere de bedste tilbud ud. Men netop dette tilbud fandt jeg fordi jeg har tidligere fundet billge fly til Palau og har siden sæt en pris-alarm på Skyscanner. Da der kun er få ugentlige afgange til Amsterdam/Taipei fra Palau var der ikke så mange. Og da prisen er faldet fik jeg en mail fra Skyscanner.

    6. Michelle says:

      Hej Rejsespejder, 

      Er der en mulighed for at flyselskabet udgiver billige biletter hen ad vejen? så ligeså snart rusen har lagt sig, så falder de igen? 

      Jeg har nemlig allerede booket en 1/12 til 13/12 men jeg mangler én til. For i går aftes lå de til 4800-5200 og i morges igen til 3800. Så jeg tænker de måske skifter løbende som interessen falder?

      Venligst, 

      Michelle

      • Rejsespejder says:

        Hej Michelle, det kan godt være at priserne falder igen. Der er 2 muligheder er der mange som er interesseret – så stiger prisen og det kan også være at flyselskabet har et bestemt antal billetter til en lav pris for at få folks opmærksomhed og så koster resten flere penge. Men det er nu et par gange China Airlines har haft de her billige billetter til Palau, dog aldrig så billigt – så måske kommer de igen om et par uger/måneder.

        • Michelle says:

          Mange tak for svar! 

          Nu har jeg bare booket dem til 5200, så må jeg ærge mig hvis de falder igen, eller bare være tilfreds med at have fået dem til denne super pris – og det skal du have mange tak for !!

          Rigtig god dag

    7. Lars Andersen says:

      Hejsa

      Vil starte med at rose dit store arbejde på hjemmesiden. Du finder mange fine billetter men hvordan finder du feks ovenstående billet til Palau. Du ved at Amsterdam er et godt udgangspunkt men hvordan finder du ud af at der lige er billige billetter i december?

    8. Bente says:

      Du sendte en mail ud d. 7. december med denne rejse: Paradis på jord: tur/retur til Palau til kun 4.258 kr. inkl. bagage Jeg mener at priseksemplerne dengang var for rejser i april 2017, men når jeg nu følger linket i den gamle mail, så kommer jeg ind på den rejse du har sendt ud i dag, som gælder for december 2017?

      • Rejsespejder says:

        Hej Bente,

        det er korrekt. Jeg brugte bare den gamle artikel fordi de billetter jeg skrev om den gang allerede var udsolgt og så behovede jeg ikke at skrive en ny en :).

    9. Camilla says:

      Kan det godt passe at billetterne allerede er væk? 

      • Rejsespejder says:

        Hej Camilla,

        ja det ser ud, som om de fleste (billige) billetter allerede er væk. Der findes stadig den afgang fra d. 1. – 13. december til omkring 3.700 kr. Ellers ligger priserne på omkring 5.000 kr. som stadig er meget billigt i forhold til, hvad de plejer at koste.

    10. Jens Andersen says:

      Jellyfish Lake er 'lukket' for tiden, da vandmændene døde i sidste sommers tørke. Det kan selvfølgelig være, at de kommer igen.
      Angående overnatning, så kan jeg anbefale 8090 Dream House i Koror, som lejer ud via AirBNB. Og hvis man tager til Peleliu, hvilket man bør, så har MAML Divers et fint sted lige ved havnen, som de også lejer ud via AirBNB. 
      Jeg var der selv for 1½ måned siden. 🙂

      • Rejsespejder says:

        Hej Jens,

        mange tak for dine gode tips! Især med AirBnB det glemte jeg at skrive inde i artiklen :). Og hvor træls med Jellyfish Lake….men der er langt til december, så vi må håbe den er der igen 🙂

    11. Anders Sørensen says:

      Nu er det så pr. nat det hotelpris du har fundet – hvilket for de 12 dage giver omkring 22.000,-..

      • Rejsespejder says:

        Hej Anders,

        det var kun et eksempel på et flot hotel og trivago viser altid pr. nat priser det er bare på den måde deres system kører – men når du kigger listen igennem findes der også mange billigere hoteller. Alternativt kan du også finde billige overnatningssteder på sider som AirBnB 🙂

    Se fly-tilbud her