Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

De er blevet endnu billigere! fra 2.672 kr.
Palau
Fly

VILDT! Paradis på jord: fly tur/retur til Palau fra kun 2.672 kr. inkl. bagage

Fly |

VILDT! Paradis på jord: fly tur/retur til Palau fra kun 2.672 kr. inkl. bagage

Er du på udkig efter en bucket list-destination? Så har jeg i dag fundet det helt rigtige til dig! Turen går til Palau. En lille østat med ca. 350 øer i Stillehavet, der stadig er en af de mere “ukendte” og knap så turistede destinationer. Palau er et paradis for dig, der elsker havet. Intet andet sted i verden kan man se så mange fisk som i Blue Corner-revet. Palau byder også på masser af uberørt natur, en gæstfri befolkning og uforglemmelige oplevelser såsom trekking i junglen, off road-kørsel med ATV og helikopterturer.

Fly til Palau plejer at være nogle af de dyreste billetter, man kan finde. Priserne ligger tit mellem 12.000 og 15.000 kr. – især hvis du vil flyve fra København. Men i dag er jeg faldet over et helt vanvittig godt tilbud, hvor du kan komme til Palau til lige over 2.500 kr.!

Som altid med sådan et knaldtilbud, skal man ikke vente alt for længe, hvis man er interesseret!

Paradis-destinationen Palau

december – oktober

fra

2.672 kr.

København ✈ Palau

Billige fly til Palau

inkl. bagage

Billige fly til Palau

Som sagt så plejer en tur til Palau at være forbundet med hammerdyre flybilletter. Men i dag har jeg fundet et virkelig godt tilbud, så du kan komme billigt til din drømmedestination. Jeg har fundet billetter fra december og helt frem til oktober 2020 til mellem ca. 2.600 og 4.000 kr.

Jeg har f.eks. fundet en afgang fra København fra onsdag den 28. oktober til mandag den 9. november til kun 2.672 kr. inkl. bagage! Måske kan flytiderne virke lidt lange, men det skal du ikke lade dig skræmme af. Palau ligger på den anden side af jorden, så det er klart, at det tager noget tid at komme dertil. Med eksemplet jeg har fundet her, har du to mellemlandinger (i Doha og Seoul) hver vej. På vej hjem er begge mellemlandinger lange, men de ligger heldigvis om dagen – hvilke er perfekte anledninger til at opleve lidt af begge byer. Du flyver i øvrigt størstedelen af rejsen med Qatar Airways, der er et af verdens allerbedste flyselskaber! Derfor er bagage og forplejning også inkluderet i billetten.

Da Palau er så lille findes der kun få ugentlige afgange (så vidt jeg kan se er det på mandage, onsdage, fredage og lørdage). Nedenfor kommer jeg med nogle eksempler på billige rejsedatoer, men du kan prøve at lege lidt med datoerne, og se om du selv kan finde flere.

Eksempler på billige rejsedatoer

  • 04.12. – 23.12.
  • 06.12. – 23.12
  • 21.02. – 02.03.
  • 14.04. – 27.04.
  • 25.04. – 11.05.
  • 02.05. – 11.05.
  • 16.05. – 25.05./29.05.
  • 16.05. – 08.06.
  • 02.09. – 11.09.
  • Og flere

Hoteller i Palau

Der findes hoteller i alle prisklasser i Palau. For at få et overblik kan du se mere nedenfor.

Hotel i Palau

Visum til Palau

Der er 90 dages visumfrit besøg til Palau. Dit pas skal være gyldig i min. 6 måneder.

Vaccinationer

Hvis du gerne vil være helt opdateret på, hvilke vacciner du skal bruge, når du rejser til Palau, så kig forbi sikkervaccination.dk.

Jellyfish Lake

Et af de mange dykker-highlights i Palau er ”Jellyfish Lake”, der i starten af 2019 åbnede op for turister igen. Ingen andre steder i verden kan du svømme med millioner af (ufarlige) vandmand, som skaber et næsten surrealistisk naturbilledet!

Palau

Vis dette opslag på Instagram
Vis dette opslag på Instagram
Vis dette opslag på Instagram

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

VILDT! Paradis på jord: fly tur/retur til Palau fra kun 2.672 kr. inkl. bagageVILDT! Paradis på jord: fly tur/retur til Palau fra kun 2.672 kr. inkl. bagage

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud