• 08 nov 2019

  VILDT! Paradis på jord: fly tur/retur til Palau fra kun 2.920 kr. inkl. bagage

  Er du på udkig efter en bucket list-destination? Så har jeg i dag fundet det helt rigtige til dig! Turen går til Palau. En lille østat med ca. 350 øer i Stillehavet, der stadig er en af de mere “ukendte” og knap så turistede destinationer. Palau er et paradis for dig, der elsker havet. Intet andet sted i verden kan man se så mange fisk som i Blue Corner-revet. Palau byder også på masser af uberørt natur, en gæstfri befolkning og uforglemmelige oplevelser såsom trekking i junglen, off road-kørsel med ATV og helikopterturer.

   

  Fly til Palau plejer at være nogle af de dyreste billetter, man kan finde. Priserne ligger tit mellem 12.000 og 15.000 kr. – især hvis du vil flyve fra København. Men i dag er jeg faldet over et helt vanvittig godt tilbud, hvor du kan komme til Palau til under 3.000 kr.!

  Som altid med sådan et knaldtilbud, skal man ikke vente alt for længe, hvis man er interesseret!

  Paradis-destinationen Palau
  december - marts
  fra2.920 kr.
  København
  Palau
  Billige fly til Palau
  inkl. bagage

  Billige fly til Palau

  Som sagt så plejer en tur til Palau at være forbundet med hammerdyre flybilletter. Men i dag har jeg fundet et virkelig godt tilbud, så du kan komme billigt til din drømmedestination. Jeg har fundet billetter fra december til marts 2020 til mellem ca. 3.000 og 4.000 kr.

   

  Jeg har f.eks. fundet en afgang fra København fra fredag den 21. februar til mandag den 3. marts til kun 2.920 kr. inkl. bagage! Måske kan flytiderne virke lidt lange, men det skal du ikke lade dig skræmme af. Palau ligger på den anden side af jorden, så det er klart, at det tager noget tid at komme dertil. Med eksemplet jeg har fundet her, har du to mellemlandinger (i Doha og Seoul) hver vej. På vej hjem er begge mellemlandinger lange, men de ligger heldigvis om dagen – hvilke er perfekte anledninger til at opleve lidt af begge byer. Du flyver i øvrigt størstedelen af rejsen med Qatar Airways, der er et af verdens allerbedste flyselskaber! Derfor er bagage og forplejning også inkluderet i billetten.

   

  Da Palau er så lille findes der kun få ugentlige afgange (så vidt jeg kan se er det på mandage, onsdage, fredage og lørdage). Nedenfor kommer jeg med nogle eksempler på billige rejsedatoer, men du kan prøve at lege lidt med datoerne og se om du selv kan finde flere.

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 06.12. – 23.12.
  • 13.12. – 23.12.
  • 31.01. – 10.02.
  • 07.02. – 17.02.
  • 21.02. – 02.03.
  • Og flere

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Hoteller i Palau

  Der findes hoteller i alle prisklasser i Palau. For at få et overblik kan du se mere nedenfor.

  Hotel i Palau

  Visum til Palau

  Der er 90 dages visumfrit besøg til Palau. Dit pas skal være gyldig i min. 6 måneder.

   

   

  Vaccinationer

  Hvis du gerne vil være helt opdateret på, hvilke vacciner du skal bruge, når du rejser til Palau, så kig forbi sikkervaccination.dk.

   

   

  Jellyfish Lake

  Et af de mange dykker-highlights i Palau er ”Jellyfish Lake”, der i starten af 2019 åbnede op for turister igen. Ingen andre steder i verden kan du svømme med millioner af (ufarlige) vandmand, som skaber et næsten surrealistisk naturbilledet!

   

  Palau

   

   

  Vis dette opslag på Instagram

   

  Et opslag delt af J E S S (@jess.wandering) den

   

  Vis dette opslag på Instagram

   

  Et opslag delt af @ta_k1eee den

   

  Vis dette opslag på Instagram

   

  Et opslag delt af ROCK ISLAND TOUR COMPANY,LTD (@palau_ritc) den

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  18 kommentarer til VILDT! Paradis på jord: fly tur/retur til Palau fra kun 2.920 kr. inkl. bagage

  1. Christina says:

   Hej Rejsespejder.
   Er super glad for dig og det arbejde du gør.
   Har søgt på et par datoer til Palau, er de blevet dyre igen ? For de røg op på omkring 8.500. Det var fra den 9-15 dec.
   Mvh Christina

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Christina 🙂

    Tak for din besked og søde ord 😉

    Jeg kan se, at en del af dem desværre er steget i pris. Dog kan du stadig finde billetter til under 3.000 kr. fra den 6.12. til den 23.12. Måske er der flere, måske ikke. Det er svært at sige. Men du kan evt. prøve at lege lidt med forskellige datoer og se, om du kan finde flere 😉

  2. John says:

   Dette var et super super tilbud!

   Tak!

   Mvh
   John

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej John 🙂

    Det var så lidt 😉 Helt enig – sindssygt billigt ift. de normale priser for tur/retur-billetter til Palau!

  3. Lars says:

   Hejsa
   Vil starte med at rose dit store arbejde på hjemmesiden. Du finder mange fine billetter men hvordan finder du feks ovenstående billet til Palau. Du ved at Amsterdam er et godt udgangspunkt men hvordan finder du ud af at der lige er billige billetter i december?

   Fra den 15 til den 30 december kan man stadig få billetter til ca. 3200 dkr. Er hermed bestilt

   Venlig hilsen Lars

   • Rejsespejder says:

    Hej Lars,

    tak for tippet! Ift. hvordan jeg finder tilbud. For det aller første så bruger jeg enormt meget tid på at søge gennem alle forskellige destinationer, og så har jeg også tilmeldt mig til, som føles som 1 mio. newsletters så jeg har styr på hvornår et selskab har udsalg. Og så prøver jeg bare at filtrere de bedste tilbud ud. Men netop dette tilbud fandt jeg fordi jeg har tidligere fundet billge fly til Palau og har siden sæt en pris-alarm på Skyscanner. Da der kun er få ugentlige afgange til Amsterdam/Taipei fra Palau var der ikke så mange. Og da prisen er faldet fik jeg en mail fra Skyscanner.

  4. Michelle says:

   Hej Rejsespejder, 

   Er der en mulighed for at flyselskabet udgiver billige biletter hen ad vejen? så ligeså snart rusen har lagt sig, så falder de igen? 

   Jeg har nemlig allerede booket en 1/12 til 13/12 men jeg mangler én til. For i går aftes lå de til 4800-5200 og i morges igen til 3800. Så jeg tænker de måske skifter løbende som interessen falder?

   Venligst, 

   Michelle

   • Rejsespejder says:

    Hej Michelle, det kan godt være at priserne falder igen. Der er 2 muligheder er der mange som er interesseret – så stiger prisen og det kan også være at flyselskabet har et bestemt antal billetter til en lav pris for at få folks opmærksomhed og så koster resten flere penge. Men det er nu et par gange China Airlines har haft de her billige billetter til Palau, dog aldrig så billigt – så måske kommer de igen om et par uger/måneder.

    • Michelle says:

     Mange tak for svar! 

     Nu har jeg bare booket dem til 5200, så må jeg ærge mig hvis de falder igen, eller bare være tilfreds med at have fået dem til denne super pris – og det skal du have mange tak for !!

     Rigtig god dag

  5. Lars Andersen says:

   Hejsa

   Vil starte med at rose dit store arbejde på hjemmesiden. Du finder mange fine billetter men hvordan finder du feks ovenstående billet til Palau. Du ved at Amsterdam er et godt udgangspunkt men hvordan finder du ud af at der lige er billige billetter i december?

  6. Bente says:

   Du sendte en mail ud d. 7. december med denne rejse: Paradis på jord: tur/retur til Palau til kun 4.258 kr. inkl. bagage Jeg mener at priseksemplerne dengang var for rejser i april 2017, men når jeg nu følger linket i den gamle mail, så kommer jeg ind på den rejse du har sendt ud i dag, som gælder for december 2017?

   • Rejsespejder says:

    Hej Bente,

    det er korrekt. Jeg brugte bare den gamle artikel fordi de billetter jeg skrev om den gang allerede var udsolgt og så behovede jeg ikke at skrive en ny en :).

  7. Camilla says:

   Kan det godt passe at billetterne allerede er væk? 

   • Rejsespejder says:

    Hej Camilla,

    ja det ser ud, som om de fleste (billige) billetter allerede er væk. Der findes stadig den afgang fra d. 1. – 13. december til omkring 3.700 kr. Ellers ligger priserne på omkring 5.000 kr. som stadig er meget billigt i forhold til, hvad de plejer at koste.

  8. Jens Andersen says:

   Jellyfish Lake er 'lukket' for tiden, da vandmændene døde i sidste sommers tørke. Det kan selvfølgelig være, at de kommer igen.
   Angående overnatning, så kan jeg anbefale 8090 Dream House i Koror, som lejer ud via AirBNB. Og hvis man tager til Peleliu, hvilket man bør, så har MAML Divers et fint sted lige ved havnen, som de også lejer ud via AirBNB. 
   Jeg var der selv for 1½ måned siden. 🙂

   • Rejsespejder says:

    Hej Jens,

    mange tak for dine gode tips! Især med AirBnB det glemte jeg at skrive inde i artiklen :). Og hvor træls med Jellyfish Lake….men der er langt til december, så vi må håbe den er der igen 🙂

  9. Anders Sørensen says:

   Nu er det så pr. nat det hotelpris du har fundet – hvilket for de 12 dage giver omkring 22.000,-..

   • Rejsespejder says:

    Hej Anders,

    det var kun et eksempel på et flot hotel og trivago viser altid pr. nat priser det er bare på den måde deres system kører – men når du kigger listen igennem findes der også mange billigere hoteller. Alternativt kan du også finde billige overnatningssteder på sider som AirBnB 🙂

  Se fly-tilbud her