• 04 jan 2017

  Paradis på jord: tur/retur til Palau til kun 4.712 kr. inkl. bagage

  rsz_shutterstock_259403567

  Vil du prøve noget helt andet engang, så har jeg i dag fundet det rigtige til dig! Turen går til Palau. Den lille østat med ca. 350 øer i stillehavet er stadig en af verdens bedst bevarede hemmeligheder især blandt dykker . Intet andet sted i verden kan man se så mange fisk som i Blue Corner-revet. Palau byder på masser af uberørt natur og en gæstfri befolkning.

  Fly til Palau plejer at være nogle af de dyreste man kan finde. Priserne på op til 20.000 kr. er ikke sjældent især, hvis man vil flyve fra København. Men i dag er jeg faldet over et helt vanvittig godt tilbud, hvor du kan komme til Palau til kun 4.712 kr.!! Turen starter i Amsterdam, men bliv ikke afskrækket af det, for der findes super billige måder at komme dertil fra Danmark, hvor du tit kan finde billetter til omkring 4-500 kr. tur/retur med enten Norwegian, SAS eller KLM. Da dog først skal afsted i december, januar, februar eller marts, vil jeg anbefale at du venter lidt endnu med at bestille turen dertil.

  De billige billetter findes i vinteren 2017!

  SE FLY-TILBUD HER

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  ** INFO ** Fordi Palau er så lille findes der kun få ugentlige afgange fra Taipei til Palau (så vidt jeg kan se på lørdage, mandage og torsdage). 

  • 08.12. – 20.12.
  • 05.01. – 17.01.
  • 12.01. – 24.01.
  • 19.01. – 31.01.
  • 26.01. – 07.02.
  • 02.02. – 14.02.
  • 09.02. – 21.02.
  • 16.02. – 28.02.
  • 23.02. – 07.03.
  • 02.03. – 14.03.
  • 09.03. – 21.03.

   

  Hoteller i Palau

  Der findes hoteller i alle prisklasser i Palau. For at få et overblik kan du kigge videre på linket nedenfor.

  HOTELLER PÅ PALAU

   

  På vejen til Palau har du et ”bonus-stop” i Taiwans hovedstad Taipei, som er faktisk en meget spændende by at opleve! Hoteller i Taiwan kan du finde på trivago.dk

   

  Et af de mange ”dykker-highlights” i Palau er ”Jellyfish Lake”. Ingen andre steder i verden kan du svømme med millioner af (ufarlige) vandmand, som skaber et næsten surrealistisk naturbilledet!

   

  Pas og Visum

  Et 30-dages turistvisum er gratis og udstedes ved ankomsten. Derudover skal dit pas være gyldigt i minimum 6 måneder udover opholdets varighed.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  14 kommentarer til Paradis på jord: tur/retur til Palau til kun 4.712 kr. inkl. bagage

  1. Lars says:

   Hejsa
   Vil starte med at rose dit store arbejde på hjemmesiden. Du finder mange fine billetter men hvordan finder du feks ovenstående billet til Palau. Du ved at Amsterdam er et godt udgangspunkt men hvordan finder du ud af at der lige er billige billetter i december?

   Fra den 15 til den 30 december kan man stadig få billetter til ca. 3200 dkr. Er hermed bestilt

   Venlig hilsen Lars

   • Rejsespejder says:

    Hej Lars,

    tak for tippet! Ift. hvordan jeg finder tilbud. For det aller første så bruger jeg enormt meget tid på at søge gennem alle forskellige destinationer, og så har jeg også tilmeldt mig til, som føles som 1 mio. newsletters så jeg har styr på hvornår et selskab har udsalg. Og så prøver jeg bare at filtrere de bedste tilbud ud. Men netop dette tilbud fandt jeg fordi jeg har tidligere fundet billge fly til Palau og har siden sæt en pris-alarm på Skyscanner. Da der kun er få ugentlige afgange til Amsterdam/Taipei fra Palau var der ikke så mange. Og da prisen er faldet fik jeg en mail fra Skyscanner.

  2. Michelle says:

   Hej Rejsespejder, 

   Er der en mulighed for at flyselskabet udgiver billige biletter hen ad vejen? så ligeså snart rusen har lagt sig, så falder de igen? 

   Jeg har nemlig allerede booket en 1/12 til 13/12 men jeg mangler én til. For i går aftes lå de til 4800-5200 og i morges igen til 3800. Så jeg tænker de måske skifter løbende som interessen falder?

   Venligst, 

   Michelle

   • Rejsespejder says:

    Hej Michelle, det kan godt være at priserne falder igen. Der er 2 muligheder er der mange som er interesseret – så stiger prisen og det kan også være at flyselskabet har et bestemt antal billetter til en lav pris for at få folks opmærksomhed og så koster resten flere penge. Men det er nu et par gange China Airlines har haft de her billige billetter til Palau, dog aldrig så billigt – så måske kommer de igen om et par uger/måneder.

    • Michelle says:

     Mange tak for svar! 

     Nu har jeg bare booket dem til 5200, så må jeg ærge mig hvis de falder igen, eller bare være tilfreds med at have fået dem til denne super pris – og det skal du have mange tak for !!

     Rigtig god dag

  3. Lars Andersen says:

   Hejsa

   Vil starte med at rose dit store arbejde på hjemmesiden. Du finder mange fine billetter men hvordan finder du feks ovenstående billet til Palau. Du ved at Amsterdam er et godt udgangspunkt men hvordan finder du ud af at der lige er billige billetter i december?

  4. Bente says:

   Du sendte en mail ud d. 7. december med denne rejse: Paradis på jord: tur/retur til Palau til kun 4.258 kr. inkl. bagage Jeg mener at priseksemplerne dengang var for rejser i april 2017, men når jeg nu følger linket i den gamle mail, så kommer jeg ind på den rejse du har sendt ud i dag, som gælder for december 2017?

   • Rejsespejder says:

    Hej Bente,

    det er korrekt. Jeg brugte bare den gamle artikel fordi de billetter jeg skrev om den gang allerede var udsolgt og så behovede jeg ikke at skrive en ny en :).

  5. Camilla says:

   Kan det godt passe at billetterne allerede er væk? 

   • Rejsespejder says:

    Hej Camilla,

    ja det ser ud, som om de fleste (billige) billetter allerede er væk. Der findes stadig den afgang fra d. 1. – 13. december til omkring 3.700 kr. Ellers ligger priserne på omkring 5.000 kr. som stadig er meget billigt i forhold til, hvad de plejer at koste.

  6. Jens Andersen says:

   Jellyfish Lake er 'lukket' for tiden, da vandmændene døde i sidste sommers tørke. Det kan selvfølgelig være, at de kommer igen.
   Angående overnatning, så kan jeg anbefale 8090 Dream House i Koror, som lejer ud via AirBNB. Og hvis man tager til Peleliu, hvilket man bør, så har MAML Divers et fint sted lige ved havnen, som de også lejer ud via AirBNB. 
   Jeg var der selv for 1½ måned siden. 🙂

   • Rejsespejder says:

    Hej Jens,

    mange tak for dine gode tips! Især med AirBnB det glemte jeg at skrive inde i artiklen :). Og hvor træls med Jellyfish Lake….men der er langt til december, så vi må håbe den er der igen 🙂

  7. Anders Sørensen says:

   Nu er det så pr. nat det hotelpris du har fundet – hvilket for de 12 dage giver omkring 22.000,-..

   • Rejsespejder says:

    Hej Anders,

    det var kun et eksempel på et flot hotel og trivago viser altid pr. nat priser det er bare på den måde deres system kører – men når du kigger listen igennem findes der også mange billigere hoteller. Alternativt kan du også finde billige overnatningssteder på sider som AirBnB 🙂