• 16 sep 2020

  Nat i fængslet: 1 overnatning i Horsens Statsfængsel og fri entré til museet for kun 425 kr. inkl. morgenmad

  I dag er jeg faldet over en unik mulighed for en overnatning i fængsel på Horsens Statsfængsel 😀 Altså en noget anderledes overnatningsmulighed, må man sige. Jeg har nogle gange tænkt over, hvad der mon foregår bag de lukkede porte på et fængsel, og her er i hvert fald en unik mulighed for at få indsigt i, hvordan livet bag tremmer egentlig er.

   

  Tilbuddet inkluderer en overnatning i en tomandscelle med køjesenge i den tidligere sygeafdeling, fri entré til fængselsmuseet, der i 2016 vandt prisen for “Verdens Bedste Oplevelsesmuseum”, kaffe & te samt morgenmadsposer.

   

  Oplevelsen får virkelig gode anmeldelser for både at være autentisk, lærerig og utrolig spændende. Så hvem skal du have med til en “fængslende” overnatning på Hotel Tremmely? 😉

  Hotelophold bag tremmer
  425 kr.
  1 nat på Horsens Statsfængsel
  425 kr.

  Ophold i fængslet

  Fængslet, hvor du overnatter, hører til det tidligere Horsens Statsfængsel, der i dag fungerer som Europas største fængselsmuseum. Her får du fortalt historier af både indsatte og ansatte, som deler deres perspektiv på livet i fængslet på en levende og billedrig måde.

   

  Når mørket sænker sig, lukker fængselsdørene i til en nat bag tremmer, og medmindre du begiver dig ud i en fangeflugt, har du en autentisk nat som indsat foran dig. Der vil være fortællinger om de mange flugtforsøg fra de små fængselsceller, og mon ikke det vil få dig til at længes efter friheden på den anden side af fængselsvæggene? 😉

   

  Forbered dig på en unik og spændende oplevelse, som kan give anledning til eftertænksomhed og gode historier til venner og familie.

   

  Oplevelsen kan bookes for 850 kr. for 2 personer i en tomandscelle, svarende til kun 425 kr. pr. person. Når du har booket oplevelsen gennem DuGlemmerDetAldrig, modtager du et oplevelsesbevis, hvorefter du booker oplevelsen på den dato, du ønsker.

   

   

  Fængselsmuseet

  Med oplevelsen får du fri entré til fængselsmuseet, som i 2016 vandt prisen for “Bedste Udenlandske Museum” i London.

   

  På museet får du et gribende indblik i det barske fængselsliv og de mange skæbner gennem 153 år, fra både den indsattes og den ansattes synsvinkel. På turen rundt på museet ser du bl.a. forskellige fængselsceller, rockergangen og den gamle fængselskirke. Du oplever også den genskabte 18 meter lange flugttunnel, som er kendt som “Lorentzen flugttunnel”.

   

  Hvis du kun ønsker at besøge fængselsmuseet (og uden fængsel overnatning), er det også muligt at booke for 150 kr. inkl. guidet rundvisning.

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

   

  Tilbuddet inkluderer

  • 1 overnatning i tomandscelle med køjesenge i den tidligere sygeafdeling
  • Entré til fængselsmuseet
  • Morgenmadsposer i køkkenet ved SleepIn
  • Kaffe & te i køkkenet
  • Fri parkering foran fængslet
  • Fri Wi-Fi
  • Mulighed for ekstra opredning for børn under 15 år for 150 kr. Maksimalt 2 ekstra opredninger.

   

  OBS: Hvis ikke du ønsker at spise ude i byen, skal du huske selv at medbringe aftensmad, som kan tilberedes i fængselskøkkenet.

   

  OBS: Husk at medbringe toiletsager og tøj til overnatning.

   

  OBS: Check-in fra kl. 14.00 og check-out kl. 10.00.

   

   

  Horsens Statsfængsel

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  4 kommentarer til Nat i fængslet: 1 overnatning i Horsens Statsfængsel og fri entré til museet for kun 425 kr. inkl. morgenmad

  1. Ally Aldreiwi & Selma Begovic says:

   Hej! Vi er interesseret i at leje en celle hver, men jeg kan ikke helt finde ud af hvor jeg booker? Ser frem til en god oplevelse! Er der wifi?

   • Rejsespejder PK says:

    Hej Ally og Selma
    Tak for jeres henvendelse. Når I er 2 personer og gerne vil have hver sin celle, så I bliver nok nødt til at booke til 4 personer :(. Cellerne er indrettet til at kunne have 2 personer overnattende, så I får en ægte cellekammeratfølelse! Der er fri wi-fi i fængslet 🙂

  2. Nina says:

   Vi er 5 som gerne vil have et ophold. Skal det være 3 celler, eller kan man stille en ekstraseng ind i en af cellerne ? ( 3 børn på 12-13 år)

   • Rejsespejder_ak says:

    Hej Nina
    Det er muligt at tilkøbe ekstra opredninger, for børn under 15 år koster det 150 kr., og der kan laks være 2 opredninger pr. celle. I jeres tilfælde, så kan I nøjes med at leje jer ind på 2 celler. God fornøjelse! 🙂

  Se hotel-tilbud her