Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 2.103 kr.
rsz_shutterstock_231368443
Fly

Oplev Victoria Falls: Flybilletter fra kun 2.103 kr. tur/retur

Fly |

Oplev Victoria Falls: Flybilletter fra kun 2.103 kr. tur/retur

Her får du en af de lidt mere usædvanlige destinationer! Turen går nemlig til Zimbabwe – som i sig selv er et land, der på alle måder lever op til ens forestillinger og drømme om Afrika. Men denne tur sender dig endda til et af verdens syv naturvidundere – Victoria Falls! Vandfaldet er et must-see og et af verdens mest spektakulære naturfænomener! Uanset om du ser på vandfaldet fra et af de mange udsigtspunkter, eller om du tør hoppe i “The Devil’s Pool” lige på kanten af vandfaldet (mere om det senere), bliver det en oplevelse, du aldrig kommer til at glemme!

Jeg har i dag fundet billige fly til Victoria Falls til under 3.000 kr. tur/retur! Der er måske lidt lang tid til vinteren 2024, men de her flybilletter er altså uhørt billige, for oftest koster billetter til Victoria Falls helt oppe omkring 5.000 – 6.000 kr. Så nu har du altså mulighed for at komme til et af verdens allersmukkeste naturområder til ufatteligt billige penge i januar, februar og marts! ✈☀

Oplev Victoria Falls

januar – marts 2024

fra

2.103 kr.

København og Billund ✈ Victoria Falls

Billige fly til Victoria Falls

København

Billige fly til Victoria Falls

Jeg må hellere komme lige til sagen og fortælle om de her fantastisk billige flybilletter.

Billetterne er med afgang fra København og Billund, og prisniveauet ligger helt nede mellem ca. 2.000 og 3.000 kr. Igen er det værd at nævne, at prisniveauet for flybilletter til Victoria Falls altså oftest ligger oppe på mellem ca. 5.000 og 6.000 kr. Så der er altså mange penge at spare her.

I flyboksen ovenfor har jeg – blot som et eksempel – linket til flybilletter fra Billund fra lørdag den 13. januar til onsdag den 24. januar. På disse datoer koster billetterne kun 2.103 kr. tur/retur.

Som du kan se i flyboksen ovenfor, er flytiderne tilmed også rigtig gode. Hver vej har du to mellemlandinger, der som regel ligger mellem ca. halvanden og tre timer (hvilket er lidt af et sweet spot for mellemlandinger på langdistanceflyvninger, hvis du spørger mig).

Og fordi du flyver med Lufthansa, er både håndbagage og forplejning inkluderet i prisen.

Eksempler på billige rejsedatoer

  • Stort set alle tirsdage/lørdage til onsdage (januar, februar, marts)

Billige fly til Victoria Falls – hoteller

Mulighederne for en rejse som denne er utallige, så hvor i Zimbabwe (eller Zambia) du vil bo afhænger fuldstændig af, hvad du vil opleve. Til den første nat vil det dog nok være rart med et hotel i nærheden af Victoria Falls. Her får du et fint overblik over dine muligheder – fra de billige, praktiske løsninger til de dyrere luksusbud.

Hoteller ved Victoria Falls

Oplevelser i Zimbabwe og ved Victoria Falls

Med titlen som verdens største vandfald er Victoria Falls en must-see seværdighed i Zimbabwe. Man kan rejse dertil og se vandfaldet enten fra Zimbabwe eller Zambia. Og lad mig slå fast med det samme – du har et hav af muligheder for spændende oplevelser ved vandfaldet! Særligt hvis du er til adventure-oplevelser.

Du kan nemlig prøve alt fra helikopterture til bungeejumpinggorge swing, white water rafting og ziplining.

Ja, er du en vovehals kan du sågar springe i “The Devil’s Pool“, som er et vandreservoir på kanten af vandfaldet, hvor strømmen er svag. Dette kan dog kun lade sig gøre i de tørre måneder om året fra medio august til medio januar og er ikke noget for dem med dårlige nerver!

Title

Period

prefix

Price

Total (pr. person):

0 kr.

Der findes selvfølgelig også bunkevis af andre ting, du kan opleve i Zimbabwe! F.eks. er det oplagt at tage på safari, når man er i Afrika. Der findes flere forskellige slags safariture i forskellige prisklasser. Du kan få et godt overblik over oplevelser og seværdigheder i Zimbabwe og de mange aktiviteter ved Victoria Falls på GetYourGuide’s hjemmeside. Den finder du lige her nedenfor.

Billeder fra Victoria Falls

Billige fly til Victoria Falls

Billige fly til Victoria Falls

Billige fly til Victoria Falls

Billige fly til Victoria Falls

Pas, visum og corona

Der er visumpligt i Zimbabwe. Et turistvisum (ophold i maks. 3 måneder) kan udstedes ved indrejse i Zimbabwe. Pas skal være gyldigt 6 måneder ud over opholdets varighed.

Er du færdigvaccineret, skal du kunne fremvise dokumentation for dette.  Alternativt kan du fremvice en negativ PCR-test, der er taget inden for 48 timer før afrejse.

Er du ikke færdigvaccineret, skal du kunne fremvise en negativ PCR-test, der er taget inden for 48 timer før afrejse.

OBS: Disse oplysninger er fundet efter bedste evne. Jeg vil derfor altid anbefale, at du selv undersøger reglerne og holder dig opdateret på Udenrigsministeriets hjemmeside og på gov.uk.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Oplev Victoria Falls: Flybilletter fra kun 2.103 kr. tur/returOplev Victoria Falls: Flybilletter fra kun 2.103 kr. tur/retur

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud