• 19 feb 2018

  Oplev Victoria Falls: tur/retur til Livingstone til kun 3.034 kr. inkl. bagage

  Her får du en af de lidt mere usædvanlige destinationer! Turen går nemlig til Zambia – som i sig selv er et land, der på alle måder lever op til ens forestillinger og drømme om Afrika. Men denne tur tager dig endda til et af verdens 7 naturvidundere – Victoria Falls! Vandfaldet er et must-see og et af verdens mest spektakulære naturfænomener! Uanset om du ser på vandfaldet fra et af de mange udsigtspunkter, eller om du tør hoppe i “The Devil’s Pool” lige på kanten af vandfaldet (mere om det nedenunder), bliver det en oplevelse, du aldrig kommer til at glemme! Og med de billige flybilletter kan du nu komme til et af verdens allersmukkeste naturområder til rigtig billige penge!

  Oplev Victoria Falls
  januar - februar
  3.034 kr.
  Hamborg og København
  Livingstone
  Billige fly til Zambia
  inkl. 23 kg bagage
  Fra Hamborg
  Fra København

  Fly

  skyscanner.dk har jeg fundet virkelig billige billetter fra Hamborg til Livingstone i Zambia til kun 3.034 kr. – normalt ligger prisen for disse billetter i omegnen af 6.000 kr. Jeg har fundet billige billetter i juni og fra september til december til 3.000 – 3.400 kr. Du kan også flyve fra København – her starter priserne fra 3.400 kr.

  Rejseeksemplet jeg bruger ovenfor har afgang fra Hamborg d. 11.09. og har hjemrejse d. 23.09. Du flyver med British Airways og Kenya Airways via London og Nairobi, og der er 23 kg bagage inkluderet i prisen.

  Flytiderne kan måske umiddelbart virke lidt lange, men de inkluderer også 2 stop hver vej, der giver dig mulighed for at strække benene lidt – du skal dog være opmærksom på, at det ene stop på vej til Zambia er om natten. Her kommer du til at have brug for et hotel, som kommer til at koste dig omkring 150 – 300 kr. pr. person (for et 4* hotel ved lufthavnen).

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 05.06. – 17.06.
  • 12.06. – 24.06.
  • 12.06. – 26.06.
  • 11.09. – 23.09.
  • 18.09. – 30.09.
  • 25.09. – 07.10.
  • 02.10. – 14.10.
  • 06.11. – 18.11.
  • 13.11. – 25.11.
  • 20.11. – 02.12.
  • og flere

   

  Victoria Falls

  Med titlen som verdens største vandfald er Victoria Falls en must-see-seværdighed i Zambia. Man kan rejse dertil og se vandfaldet enten fra Zambia eller Zimbabwe. Byen du lander i, Livingstone, ligger kun 10 km fra vandfaldet. Og lad mig slå fast med det samme, at du har et hav af muligheder! Særligt hvis du er til adventure-oplevelser. Du kan nemlig prøve alt fra helikopterture til bungeejump, gorge swing og white water rafting. Du kan også tage på tur i trækonerne – en såkaldt canopy tour. Ja, er du en vovehals kan du sågar springe i “The Devil’s Pool”, som er et vandreservoir på kanten af vandfaldet, hvor strømmen er svag! Dette kan dog kun lade sig gøre i de tørre måneder om året fra medio august til medio januar og er ikke noget for dem med svage nerver!

   

  Andere oplevelser

  Der findes selvfølgelig også bunkevis af andre ting, du kan opleve i Zambia! F.eks. er det oplagt at tage på Safari, når man er i Afrika. Der findes en del forskellige safarier (kanosafari, fuglesafari, fotosafari, guidet safari osv.). Og de findes i mange forskellige prisklasser. Hvis du vil på en safari i nærheden af Livingstone, kan du overveje denne 2-dages-safari til Botswana. Alternativt kan du få et overblik over alle de forskellige safarier i Zambia på zambiatourism.com/safari. Som jeg nævnte tidligere, er der så mange flotte nationalparker at vælge imellem, at det sværeste er nok i virkeligheden at beslutte sig.

   

  Hoteller i Livingstone

  Mulighederne for en rejse som denne er utallige, så hvor i Zambia du vil bo afhænger fuldstændig af, hvad du vil opleve. Til den første nat vil det dog nok være rart med et hotel i Livingstone. Her får du et fint overblik over dine muligheder – fra de billige, praktiske løsninger til de dyrere luksusbud.

  Hotel i Livingstone
  kr.

  Visum

  For at rejse til Zambia skal du have et visum. Udenrigsministeriet oplyser på deres hjemmeside, at man kan få et visa ved indrejsen, på Zambias ambassade eller online som e-visum. Et almindeligt single entry-visa koster 20 USD (126 kr.), mens et double entry-visa koster 80 USD (godt 500 kr.). Desuden kan du få et såkaldt “Kaza Uni-visa”, der giver dig tilladelse til at rejse ind i både Zambia og nabolandet Zimbabwe. Et Kaza Uni-visa koster 50 USD (315 kr.). Hvis du har ambitioner om at krydse Victoria Falls Bridge, der forbinder Zambia og Zimbabwe, vil det derfor være en god idé med enten et double entry eller Kaza Uni-visa. Under alle omstændigheder vil jeg anbefale dig at læse, hvad Udenrigsministeriet skriver på deres hjemmeside.

   

  Vacciner

  Både Zambia og Zimbabwe er ifølge det amerikanske Center for Desease Control og WHO “low to no risk”-lande ift. gul feber. Statens Serum Institut skriver desuden, at det ikke er nødvendigt at vaccineres, men at “vaccination kan dog fortsat overvejes til udvalgte rejsende til disse områder, fx ved øget risiko for eksponering ved langvarig rejse, intens udsættelse for myg eller manglende mulighed for at anvende myggestikprofylakse.” Så jeg anbefaler at få fat i en vaccinations-klinik, inden du tager afsted!

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se fly-tilbud her