• 03 maj 2018

  Oplev New Zealand: Billige fly tur/retur til Auckland til kun 4.443 kr. inkl. bagage

  New Zealand er uden tvivl en af jordens smukkeste lande! Så hvad ville du egentligt sige til at undslippe kulden herhjemme, når vinteren om nogle måneder igen rammer Danmark, og i stedet rejse en tur til New Zealand i deres højsommer? New Zealand byder på storslåede naturoplevelser, spændende kultur og den venligste lokalbefolkning, du kan forestille dig.

  Tag en måned ud af kalenderen, og rejs så langt væk, som du overhovedet kan. Så lander du sådan ca. i Auckland!

  Udlev New Zealand-drømmen
  slut-oktober - start-december
  4.443 kr.
  København
  New Zealand
  Billige fly til New Zealand
  inkl. 23 kg bagage
  kr.

  Fly

  Jeg har i dag fundet nogle superbillige flybilletter fra København til Auckland. Du kan finde billige billetter til mellem 4.400 kr. og 4.800 kr. på skyscanner.dk fra slutningen af oktober til starten af december. Ovenfor har jeg f.eks. fundet billetter fra den 09.11. til den 03.12. til kun 4.443 kr.

  Du flyver med Air China og har derfor 23 kg bagage inkluderet i billetten. Hver vej har du 1 længere “heldagsmellemlanding” i Beijing fra tidlig morgen til sen aften. Som deler den lange tur til New Zealand op og giver mulighed for at opleve den kinesiske hovedstad (Beijing er en 72-timers visumfri by).

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra København 09.11. – 03.12. – her er nogle andre billige afgange (husk hotelpriserne kan stige eller falde en smule alt afhængig af datoerne).

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 30.10. – 12.11.
  • 04.11. – 18.11.
  • 05.11. – 19.11.
  • 09.11. – 03.12.
  • 12.11. – 26.11.
  • 14.11. – 28.11.
  • 12.11. – 03.12.
  • 14.11. – 28.11.
  • 03.12. – 24.12.
  • Og flere

   

  Hoteller

  Der findes et godt udvalg af prisvenlige hoteller i New Zealand, og især til de første nætter vil jeg anbefale at booke et hotel hjemmefra. For at få et overblik over hoteller i Auckland og hele New Zealand kan du kigge forbi skyscanner.dk.

  Hoteller i Auckland
  kr.

   

  Rejsetips

  Nord for Auckland ligger Bay of Islands, der er et smukt område omgivet af øer, store sandområder og sol hele året rundt. Lej en bil og kør ned ad nordøen, hvor du bl.a. kan surfe i Raglan, opleve hot springs i Rotorua, besøge Hobbiton (kendt fra Ringenes Herre og The Hobbit) og bestige Mt. Ngauruhoe (kendt som Mt. Doom fra Ringenes Herre). Sydligst på nordøen ligger New Zealands charmerende hovedstad, Wellington, hvor jeg klart vil anbefale en tur på nationalmuseet Te papa og en tur i latinerkvarteret langs Cuba Street.

  Du bør også tage færgen ned til sydøen, hvor du godt kan forberede dig på de mest fantastiske naturoplevelser! Her kan jeg anbefale dig at besøge Abel Tasman National Park og sejle i kajak langs de smukkeste strande, tage en tur til Kaikoura, hvor du kan se hvaler og svømme med vilde delfiner, besøge Marlborough’s mange vingårde og tage en hike ved Mt. Cook National Park – som jeg personligt synes er det smukkeste sted, jeg nogensinde har været! Fortsæt turen ned til Queenstown (adrenalin-junkiernes mekka) – prøv bungyjump, mountain swing, hop i faldskærm og mange andre nervepirrende aktiviteter! Efter dit andrenalin-sus kan du med god samvittighed bestille en af de berømte Fergburgers og nyde et par øl i Queenstowns evigt aktive natteliv. Syd for Queenstown ligger Fjordland National Park, som er kommet på UNESCO’s verdensarvsliste og har enestående smuk natur og et utal af vandfald – jeg vil klart anbefale sejlturen fra Milford Sound.

   

  Transport og lejebil

  Jeg vil uden tvivl anbefale at leje en bil eller en campervan – det er efter min mening den bedste måde at opleve New Zealand på. Med bil kan du komme til de små byer nemmere end med bus. Vær dog opmærksom på, at der nogle gange er ekstra langt mellem byerne, da man lige skal køre hele vejen uden om et bjerg. Det er en ret almindelig rejseform at køre rundt i campervan og stoppe ind og sove på landets rastepladser. Hvis du klikker her, kan du se DOC’s (Department of Conservation) mange campsites. Jeg vil dog lige minde jer om, at freedom camping er forbudt i New Zealand. Det vil med andre ord sige, at I ikke bare kan stoppe ind til siden af vejen og sove – det kan desværre udløse ret store bøder. Desuden er der forskellige regler afhængig af, om I kører i en campervan eller en autocamper med eget toilet – I kan læse op på reglerne her.

  Hvis du gerne vil leje en bil, kan du på skyscanner.dk sammenligne alle tilbudene fra de store udlejningsfirmaer.

  Er du interesseret i bustransport, kan du bl.a. undersøge busselskaberne ManaBus, InterCity og Nakedbus.

  Og planlægger du at rejse rundt som backpacker, kan du undersøge selskaberne Stray Travel og Kiwi Experience. Her kan du følges med en gruppe og få hjælp af en guide til hostels og aktiviteter. Især deres koncepter med hop on and off er gode, hvis du har god tid til at opleve New Zealand.

   

  Pas og visum

  Ifølge udenrigsministeriets hjemmeside er New Zealand visumfri indtil 90 dage. Passet skal dog være gyldigt i mindst 3 måneder ud over opholdets varighed. Det kan dog altid være en god idé at undersøge yderligere på New Zealands ambassade for at være helt sikker på, at du har visumpapirerne i orden.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Et svar på Oplev New Zealand: Billige fly tur/retur til Auckland til kun 4.443 kr. inkl. bagage

  1. Janne Johannsen says:

   Hej Rejsespejder.

   Vi er 3 personer, der vil rejse jorden rundt. 7/12-17 afrejse fra Cph, til Las vegas, 1 uge incl. billeje. Afrejse fra enten San Francisco eller Los Angeles til Fiji, 2-3 dage på Fiji. Fiji – Melbourne- billeje fra Melbourne til Brisbane i ca. 25 dage og hjem til København fra Brisbane. Hvad koster det? incl. visum til Australien

   Hilsen Janne

  Se fly-tilbud her