• 08 okt 2019

  Oplev Maltas søster-ø Gozo: 3 nætter på et lækkert, anmelderrost 4* spahotel fra kun 796 kr. inkl. fly

  Du kan godt begynde at gøre dig klar til en af Middelhavets mest charmerende destinationer. Malta og søsterøen Gozo ligger lunt og godt cirka midt i Middelhavet og venter på dig! Jeg har netop fundet billige flybilletter til Malta, og hertil har jeg fundet et superindbydende 4* hotel på Maltas lille søster-ø Gozo (en lille hyggelig ø, der kun er 14 km fra vest til øst og 8 km fra nord til syd). Her får du maltesisk ø-charme og lunt vintervejr til op over begge ører til en superskarp pris!

  Opdag Gozo
  november - marts
  fra796 kr.
  Billund
  Malta
  Billige fly til Malta
  224 kr.
  Hotel på Malta/Gozo
  f.eks. det anmelderroste 4* Grand Hotel Gozo
  572 kr.
  Hotel
  572 kr.
  Fly
  224 kr.
  Total (pr.person)
  796 kr.

  Billige fly til Malta

  Fra Danmark er Billund næsten altid den billigste direkte afrejselufthavn. Herfra finder du ofte priser til mellem ca. 250 og 750 kr. hos Ryanair på mandage og fredage. Normalt ville du også kunne flyve fra København med Norwegian, men de flyver kun til og med oktober (og der er kun nogle få dyre afgange tilbage).

   

  Jeg har i dette eksempel fundet en lækker weekendafgang fra Billund fra fredag den 13. december til mandag den 16. december til kun 224 kr. Når du flyver med Ryanair, må du som udgangspunkt kun medbringe en mindre håndtaske. Hvis du vil have 10 kg håndbagage med, skal du booke billetten med prioritet. Dette koster mellem 45 og 75  kr. ekstra pr. vej (når du booker direkte gennem Ryanair). Flyver du med Norwegian, får du 10 kg håndbagage inkluderet i prisen.

   

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra Billund d. 13.12. – 16.12. – her er nogle andre billige afgange (husk hotelpriserne kan stige eller falde en smule alt afhængig af datoerne).

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  (afgange på fredage og mandage)

  • 08.11. – 11.11. – WE
  • 11.11. – 15.11.
  • 22.11. – 25.11. – WE
  • 25.11. – 29.11.
  • 06.12. – 09.12. – WE
  • 09.12. – 13.12.
  • 13.12. – 16.12. – WE
  • 16.12. – 20.12.
  • 20.12. – 23.12. – WE
  • 23.12. – 30.12. – Henover juleaften
  • 27.12. – 30.12. – WE mellem jul og nytår
  • 30.12. – 06.01. – henover nytår!
  • 10.01. – 13.01. – WE
  • 17.01. – 20.01. – WE
  • 24.01. – 27.01. – WE
  • 31.01. – 03.02. – WE
  • Og flere

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Hotel

  Malta har rigtigt mange hoteller. Og mange af dem er ret dyre. Dog er vintermånederne heldigvis markant billigere end sommermånederne, og i dag er det lykkedes mig at finde det superlækre 4* Grand Hotel Gozo (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og Certificate of Excellence) til en virkelig god pris.

   

  Grand Hotel Gozo ligger, som navnet antyder, på Gozo. Hotellet ligger kun 400 m fra Mgarr Havn, hvor du ankommer med færgen (mere om det senere). Hotellet byder på en flot tagterrasse og en indbydende swimmingpool med en imponerende udsigt over øen. Selvom poolen nok ikke er til at tage i brug om vinteren, kan du i stedet nyde Grand Hotel Gozos flotte, nye spaområde (som åbnede i 2016). Her finder du både en opvarmet indendørs pool og et stort udvalg af diverse skønheds- og massagebehandlinger (mod gebyr).

   

  Tidligere gæster, som også inkluderer en del danskere, roser hotellet til skyerne – bl.a. for de pæne og rene værelser og det meget imødekommende personale.

   

  Jeg har i dette eksempel fundet et 3-nætters ophold fra fredag den 13. december til mandag den 16. december til 1.143 kr. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen derfor kun 572 kr. pr. person. Prisniveauet for lignende ophold ligger i skrivende stund ret stabilt omkring 300-500 kr. pr. nat i både november, december og januar.

   

  Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel på Malta eller Gozo, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

   

   

  Pakkerejser

  Foretrækker du at booke fly og hotel i én og samme booking, kan du også finde superbillige pakkerejser til Malta. F.eks. kan du på de samme datoer som ovenfor finde det anmelderoste 4* Maritim Antonine Hotel & Spa til kun 815 kr. pr. person ved en rejse for 2.

  Pakkerejser til Malta
  fra815 kr.

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Først skal du med en bus fra lufthavnen til Cirkewwa – her kører bus X1 direkte fra lufthavnen. Turen tager ca. 1 time og koster kun 3 euro (23 kr.). Alternativt kan du også tage en taxa. Fra lufthavnen tager turen ca. 30 minutter og plejer at koste omkring 35 euro (ca. 260 kr.).

   

  I Cirkewwa skal du så med færgen til Mgarr, hvorfra du kun har 400 meter til hotellet. Færgen sejler døgnet rundt (du kan se færgeplanen her), og en almindelig enkeltbillet koster kun 4,65 euro (35 kr.).

   

  Planlægger du at rejse meget rundt på Malta og søsterøen Gozo med offentlig transport, kan du med fordel købe et såkaldt “explore card” for kun 21 euro (157 kr.). Med sådan et kort kan du i 7 dage køre lige så meget i bus, som du overhovedet har lyst til.

   

   

  Lejebil

  Hvis du gerne selv vil køre rundt og opleve lidt af øen, så kan du også vælge at leje en bil. Det kan du f.eks. gøre på momondo.dk, hvor du kan leje biler superbilligt. Husk at de fleste biludlejningsfirmaer på Malta (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

   

   

  Grand Hotel Gozo

   

   

  Oplevelser på Malta

  Malta har lidt af hvert at byde på. Du kan f.eks. tage på bådture til Den Blå Lagune eller ATV-ture rundt på øen. Vil du hellere afsted på en historisk byvandring i middelalderbyen Valletta eller besøge Maltas templer, har du også mulighed for det.

  ture og aktiviteter
  kr.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  4 kommentarer til Oplev Maltas søster-ø Gozo: 3 nætter på et lækkert, anmelderrost 4* spahotel fra kun 796 kr. inkl. fly

  1. Vivi Berry says:

   kigger efter 14 dage til økonomi pris. Malta/Gozo fra 1/5
   Findes der hostells???

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Vivi 🙂

    Det er en smule sent nu, men du kan sagtens bruge hotel-linket til at søge efter billigere overnatningsmuligheder som hostels. Alternativt kan du også se, hvad du kan finde på fx airbnb.dk 🙂

  2. Niels says:

   8 km høj? Lyder som Himalaya: “Gozo (en hyggelig, lille ø, der kun er 14 km bred og 8 km høj).”

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Niels 🙂

    Det har du selvfølgelig ret i (selvom folk nok forstod, hvad jeg mente 😉 ). Den er nu rettet 😉

  se fly se hotel