Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud

også i sommerferien ☀️ fra 1.836 kr.
Oplev fortryllende Kasakhstan: billige fly til Almaty til kun 1.836 kr.
Fly

Oplev fortryllende Kasakhstan: billige fly til Almaty til kun 1.836 kr.

Fly |

Oplev fortryllende Kasakhstan: billige fly til Almaty til kun 1.836 kr.

Forbered dig på en tur, du sent vil glemme! Kasakhstan er en overset perle i Centralasien, der byder på alt fra pulserende storbyer til kæmpe, snedækkede bjergkæder og store, spektakulære ørkener og stepper. Landet er ikke specielt turistet, så du har mulighed for at besøge store moskéer, historiske landmærker og betagende landskaber uden at være omringet af andre rejsende. Og der er altså  mange spændende ting at opleve! Så hvis du er klar på et besøg til et autentisk og storslået land, så venter Kasakhstan på dig!

Kasakhisk eventyr

maj – september

1.836 kr.

København ✈ Almaty

Billige fly til Kasakhstan

inkl. 8 kg håndbagage

Billige fly til Kasakhstan

Kasakhstan er et kæmpestort land. Faktisk verdens niendestørste land, og derfor svinger vejret meget fra sted til sted. I Almaty, hvor du lander, har de fra maj til september skønt vejr mellem 20 og 30 grader. Og det passer simpelthen perfekt med de billige flybilletter, jeg har fundet. Generelt ligger prisen i de fem måneder mellem 1.800 og 1.900 kr. fra København, hvilket er en rigtig god pris!

Jeg har f.eks. fundet billetter i skolernes sommerferie med AirBaltic fra København fra den 02.07. til den 10.07. til kun 1.836 kr. Her har du en kort mellemlanding i Riga, Letland, på både udrejsen og hjemrejsen. Når du flyver med AirBaltic, har du en håndbagage på 8 kg inkluderet i prisen.

Hvis du vil have indchecket bagage med, er det billigst at tilkøbe ved booking af flybilletter direkte gennem AirBaltic (150 kr. hver vej). Hvis du først tilkøber bagage i lufthavnen, koster det 374 kr. hver vej, så der er lidt at spare ved at være på forkant.

Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra København d. 02.07. – 10.07. Her er nogle andre billige afgange.

Eksempler på billige rejsedatoer

 • 28.04. – 06.05.
 • 30.04. – 08.05.
 • 19.05. – 27.05.
 • 04.06. – 12.06.
 • 09.06. – 17.06.
 • 20.06. – 26.06.
 • 30.06. – 08.07.
 • 02.07. – 10.07.
 • 04.07. – 10.07.
 • 04.07. – 12.04.
 • 25.08. – 02.09.
 • 10.09. – 18.09.
 • Og flere

Hoteller i Kasakhstan

Du skal selvfølgelig også have et sted at bo på din rejse til spændende Kasakhstan. Der findes et godt udvalg af prisvenlige hoteller i Almaty, hvor du lander. Nedenfor kan du se en oversigt over hoteller i Almaty, så du kan danne dig et overblik.

Hoteller i Almaty

Rejseinspiration

Som nævnt tidligere er Kasakhstan verdens niendestørste land. Det betyder, at du har rig mulighed for at få fede oplevelser med hjem i kufferten. Herunder kan du få lidt inspiration til, hvad du kan opleve på din rejse til Kasakhstan.

Almaty

Du skal selvfølgelig på opdagelse i Kasakhstans største by, Almaty. Her bor ca. 1,8 millioner mennesker, og byen har masser at byde på. Som du bl.a. kan se på billedet, er byen dekoreret med flere unikke springvand, ca. 125 stk. Du kan også tage en tur i svævebanen Kök Töbe, som tager dig op på toppen af Kök Töbe-bjerget. Her er der flere forskellige ting at lave, f.eks. kan du besøge zoologisk have eller tage en tur i en af de mange forlystelser i området. Fra bjerget har du også en eventyrlig udsigt over byen.

Oplev fortryllende Kasakhstan: billige fly til Almaty til kun 1.836 kr.

Charyn Canyon

Charyn Canyon er Kasakhstans svar på Grand Canyon! Selvom Charyn Canyon er mindre end Grand Canyon, er den ikke mindre spektakulær. Den er ca. 90 kilometer lang og ligger ikke langt fra den kinesiske grænse, så det er oplagt med en dagstur hertil. Med det orange skær og de flotte former er Charyn Canyon en særdeles instagram-venlig attraktion, der helt sikkert vil imponere dig (også selvom du har besøgt Grand Canyon).

Oplev fortryllende Kasakhstan: billige fly til Almaty til kun 1.836 kr.

Lake Kaindy

Denne smukke sø blev til i 1911 som følge af et jordskælv og består af vand fra forskellige bjergfloder. Det vidner lidt om, hvilke kræfter der er i verden! Vandet er helt tyrkis og står som smuk kontrast til det frodige bjerglandskab, der omslutter søen. Op fra søen stikker falmede grantræer, der skaber et unikt og eventyrligt smukt landskab.

Oplev fortryllende Kasakhstan: billige fly til Almaty til kun 1.836 kr.

Big Almaty Lake

Denne enestående sø ligger kun 15 km fra Almaty, og er ligesom Lake Kaindy og de mange andre søer i dette område skabt som følge af jordskælv. Her kan du hele året rundt nyde det udsøgte syn af den tyrkise sø, som omringet af majestætiske bjerge.

Oplev fortryllende Kasakhstan: billige fly til Almaty til kun 1.836 kr.

Visum

Kasakhstan er visumfrit i op til 30 dage for EU-statsborgere.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Oplev fortryllende Kasakhstan: billige fly til Almaty til kun 1.836 kr.Oplev fortryllende Kasakhstan: billige fly til Almaty til kun 1.836 kr.

Denne artikel er ikke længere ny. Priser og tilgængelighed kan have ændret sig, siden artiklen blev offentliggjort.

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar