• 13 okt 2021

  Fjordophold ved Kalundborg: Hotelophold på Strandhotel Røsnæs fra kun 360 kr. p.p. inkl. overnatning

  Længes du efter ro i sindet og ren selvforkælelse, skal du helt klart læse med her! Jeg er nemlig faldet over et fint ophold i bedste badehotelsstil lige ud til Kalundborg Fjord – og så til en god pris. Du kommer til at bo på det charmerende Strandhotel Røsnæs, som har en fuldstændig sublim beliggenhed omkranset af skov og med udkig til fjorden. Under opholdet kan du bl.a. se frem til at bo i lyse, smukke værelser – og evt. forkæle dig selv gastronomisk med en middag på hotellets anmelderroste restaurant. Hvad mere kan man be’ om til at forsøde tilværelsen?

  Ophold på strandhotel
  november - marts
  fra360 kr.
  Ophold på Strandhotel Røsnæs
  inkl. overnatning
  fra360 kr.

  Ophold på Strandhotel Røsnæs

  Langt, langt borte ved en grøn skov med udsigt til havet ligger et skønt badehotel ved navn Strandhotel Røsnæs. . . Ja, det lyder næsten som et eventyr. Og det er måske heller ikke helt ved siden af. For naturen omkring Strandhotel Røsnæs er i den grad eventyrlig! Og badehotellet i sig selv kunne også være et lille eventyr værdigt.

   

  Den smukke hvide facade og det røde tag ser bare kanongodt ud sammen. Samtidig er badehotellet omgivet af skov og strand, mark og eng – ja, kort sagt indhyllet i skøn natur. Herudover har du det flotte Røsnæs Fyr en kort køretur fra hotellet (et oplagt sted til vandreture).

   

  Værelserne på Strandhotel Røsnæs er nyrenoverede og indrettet dejligt lyst og med flotte møbler.

   

  Med et ophold på Strandhotel Røsnæs bør du også i den grad også overveje et besøg på hotellets anmelderroste Restaurant Naes. Restauranten blev bl.a. anbefalet i den prestigefyldte White Guide i 2019 og kåret som Sjællands Bedste Restaurant uden for København af Den danske Spiseguide i 2018. Så noget tyder altså på, at kokkene i køkkenet udmærket ved, hvordan man steger, sauterer og braiserer 😉

   

   

  Priser og bestilling

  Jeg har fundet tilbuddet ovenfor på Trivago. Her kan du booke hotelophold til priser mellem ca. 700 og 900 kr. pr. nat i langt de fleste weekender.

   

  Jeg har f.eks. fundet et topersoners weekendophold fra lørdag den 4. december til søndag den 5. december til i alt 719 kr. – dvs. kun 360 kr. pr. person.

   

   

  Billeder fra Strandhotel Røsnæs

  Strandhotel Røsnæs

  Strandhotel Røsnæs

  Strandhotel Røsnæs

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Fjordophold ved Kalundborg: Hotelophold på Strandhotel Røsnæs fra kun 360 kr. p.p. inkl. overnatning

  1. Camilla says:

   Linket virker ikke ???

  Se tilbud her