• 19 okt 2020

  Fjordophold ved Kalundborg: overnatning på det 4* Strandhotel Røsnæs fra kun 349 kr. inkl. morgenmad

  Længes du efter ro i sindet og ren selvforkælelse, skal du helt klart læse med her! Jeg er nemlig faldet over et fint ophold i bedste badehotelsstil lige ud til Kalundborg Fjord – og så til nærmest ingen penge. Du bor på det charmerende Strandhotel Røsnæs, som har en fuldstændig sublim beliggenhed omkranset af skov og med udkig lige ud til fjorden. På hotellet kan se se frem til at bo i lyse, smukke værelser og blive forkælet med en skøn morgenmad. Hvad mere kan man be’ om til at forsøde tilværelsen? 😉

  Ophold på badehotel
  fra349 kr.
  Ophold på Strandhotel Røsnæs
  inkl. morgenmad
  fra349 kr.

  Ophold på Strandhotel Røsnæs

  Langt langt borte, midt ude i den tætte skov og med udsigt til havet, ligger et skønt badehotel… Nemlig Strandhotel Røsnæs. Ja, man skulle tro, at strandhotellet lagde navn til et eventyr, og rammerne omkring badehotellet er da også fuldstændig eventyrlige. Den smukke, hvide facade rejser sig fra stranden og er omgivet af skov og strand, mark og eng – ja, kort sagt indhyllet i skøn natur. Herudover har du Røsnæs Fyr en kort køretur fra hotellet.

   

  Værelserne på Strandhotel Røsnæs er nyrenoverede og indrettet dejligt lyst og med flotte møbler. Du overnatter på et dobbeltværelse med fin udsigt, uanset om du vender mod skoven eller havet.

   

  Opholdet inkluderer en overnatning i et smukt dobbeltværelse, lækker morgenmad m.m. Prisen for et ophold med ankomst tirsdag – lørdag koster 698 kr. for 2 personer, svarende til 349 kr. pr. person. Vær opmærksom på at opholdet kan bruge fra d. 2. november 2020 og frem til d. 31. januar 2021.

   

  TakeOffer kører lige nu med to tilbud til Strandhotel Røsnæs. Der er den mulighed, jeg har brugt i eksemplet (pakke 1), og så er der mulighed for en pakke 2. Den består af samme indhold som pakke 1, men her er yderligere inkluderet en lækker hovedret om aftenen  i Restaurant Næs. Her koster opholdet i stedet 1.248 kr. for 2 personer, svarende til 624 kr. pr. person. Du vælger, om du ønsker pakke 1 eller pakke 2, når du booker opholdet via linket.

   

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

   

  Tilbuddet inkluderer for 2 personer:

  • 1 overnatning i smukt dobbeltværelse
  • Lækker morgenmad
  • Gratis Wi-Fi
  • Gratis parkering ved hotellet under hele opholdet

   

  OBS: Ankomst mulig fra tirsdag – lørdag fra d. 2. november 2020 – 31. januar 2021

   

  OBS: Hotellet holder julelukket fra d. 20. december – 5. januar 2021.

   

   

  Strandhotel Røsnæs

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Fjordophold ved Kalundborg: overnatning på det 4* Strandhotel Røsnæs fra kun 349 kr. inkl. morgenmad

  1. Camilla says:

   Linket virker ikke ???

  Se tilbud her