• 12 nov 2020

  Fjordophold ved Kalundborg: Bo på det 4* Strandhotel Røsnæs fra kun 859 kr. inkl. overnatning, 2-retters middag og morgenmad

  Længes du efter ro i sindet og ren selvforkælelse, skal du helt klart læse med her! Jeg er nemlig faldet over et fint ophold i bedste badehotelsstil lige ud til Kalundborg Fjord – og så til en god pris. Du bor på det charmerende Strandhotel Røsnæs, som har en fuldstændig sublim beliggenhed omkranset af skov og med udkig til fjorden. Under opholdet kan du bl.a. se frem til at bo i lyse, smukke værelser og blive forkælet med en skøn 2-retters middag på hotellets anmelderroste restaurant. Hvad mere kan man be’ om til at forsøde tilværelsen? 😉

  Ophold på badehotel
  24 måneders gyldighed
  fra859 kr.
  Ophold på Strandhotel Røsnæs
  inkl. overnatning, 2-retters middag og morgenmad
  fra859 kr.

  Ophold på Strandhotel Røsnæs

  Langt, langt borte ved en grøn skov med udsigt til havet ligger et skønt badehotel ved navn Strandhotel Røsnæs … Ja, det lyder næsten som et eventyr. Men det er måske heller ikke helt ved siden af skiven. For naturen omkring Strandhotel Røsnæs er i den grad eventyrlig! Og badehotellet i sig selv kunne også være et lille eventyr værdigt. Den smukke hvide facade og det røde tag ser bare kanongodt ud sammen. Samtidig er badehotellet omgivet af skov og strand, mark og eng – ja, kort sagt indhyllet i skøn natur. Herudover har du det flotte Røsnæs Fyr en kort køretur fra hotellet (et oplagt sted til vandreture).

   

  Værelserne på Strandhotel Røsnæs er nyrenoverede og indrettet dejligt lyst og med flotte møbler. Der er både værelser og suiter. Med dette tilbud overnatter du som udgangspunkt i et dobbeltværelse. Du kan dog sagtens opgradere til et værelse med havudsigt eller en suite med havudsigt. Tilbuddet inkluderer også en dejlig morgenmad på afrejsedagen.

   

  Foruden overnatning og morgenmad kan du også glæde dig til en lækker 2-retters middag på hotellets anmelderroste Restaurant Naes. Restauranten blev bl.a. anbefalet i den prestigefyldte White Guide i 2019 og kåret som Sjællands Bedste Restaurant uden for København af Den danske Spiseguide i 2018. Så noget tyder altså på, at kokkene i køkkenet udmærket ved, hvordan man steger, sauterer og braiserer 😉 Går du meget op i gastronomi, kan du i øvrigt booke et decideret gourmetophold – det kan du læse mere om nedenfor.

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Priser og bestilling

  Jeg har fundet tilbuddet ovenfor på dgda.dk. Et topersoners ophold i et standard dobbeltværelse koster i alt 1.718 kr. Det svarer således til kun 859 kr. pr. person. Du kan som sagt også vælge at opgradere til et værelse med havudsigt (+100 kr. pr. person) eller en suite med havudsigt (+200 kr. pr. person).

   

  Herudover har du også mulighed for at booke badehotellets gourmetophold fra kun 1.675 kr. pr. person. På dette ophold er overnatningen og morgenmaden den samme. Til gengæld vil du blive forkælet med kaffe-kage-tapas ved ankomst, champagne & snacks, en lækker 5-retters middag med afstemte vine og kaffe/te med petit fours. Forkælelse fra start til slut!

   

  OBS: Hotellet holder julelukket fra d. 20. december – 5. januar 2021.

   

   

  Billeder fra Strandhotel Røsnæs

  Strandhotel Røsnæs

  Strandhotel Røsnæs

  Strandhotel Røsnæs

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Fjordophold ved Kalundborg: Bo på det 4* Strandhotel Røsnæs fra kun 859 kr. inkl. overnatning, 2-retters middag og morgenmad

  1. Camilla says:

   Linket virker ikke ???

  Se tilbud her