Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

Black Week-rabat fra 859 kr.
rsz_whisky
Andet

Whiskysmagning i Vestjylland: Overnat på Hotel Skjern og oplev Stauning Whisky fra kun 859 kr. p.p. inkl. 3-retters middag og morgenmad

Andet |

Whiskysmagning i Vestjylland: Overnat på Hotel Skjern og oplev Stauning Whisky fra kun 859 kr. p.p. inkl. 3-retters middag og morgenmad

Whisky er noget, man traditionelt forbinder med Skotland og Irland. Men faktisk kan vi i Danmark være utroligt stolte af vores “egen” whisky. Det vestjyske destilleri Stauning producerer nemlig intet mindre end fremragende whisky med adskillige priser på cv’et! Er du en ægte whisky-connaisseur, så er det tilbud, jeg her har fundet, lige sagen for dig! Du kan komme ind og lære om Staunings historie og samtidig smage tre af deres lækre whiskyer – og måske endda købe en (eller flere) med hjem. Med i prisen får du også et lækkert hotelophold med halvpension på Hotel Skjern. Whisky og lækker mad? Det lyder som en ret fed kombi, hvis du spørger mig! 🥃

Hotelophold og whiskysmagning

fra

859 kr.

Whiskey Ophold hos Hotel Skjern

859 kr.

Whiskysmagning i Skjern – smag den kendte Stauning Whisky

Jeg er i dag faldet over dette spændende tilbud fra Truestory – et whiskyophold hos Hotel Skjern og Stauning Whisky!

Under dit ophold bliver du indlogeret på Hotel Skjern. På hotellet får du et dobbeltværelse med en lækker kontinental seng at sove i, og om aftenen bliver du forkælet med enten 3-retters aftenmenu i Restaurant Stuen Th (opgraderer du til luksuspakken vil det være en 5-retters menu med vin). Derudover får du også adgang en lækker morgenmadsbuffet den efterfølgende morgen.

Selve Hotel Skjern er meget fokuseret på den grønne omstilling og yder deres maksimale for at lave grønne løsninger på deres hotel. Og deres indsats er blevet belønnet med en ‘Green Key’. Det vil altså sige, at hotellet er certificeret som et bæredygtigt hotel.

Tilbuddet inkluderer selvfølgelig også en guidet rundtur hos Stauning Whisky. Rundturen vil give dig et spændende indblik i produktionen af den kendte Stauning Whisky. Og du får naturligvis også lov til at smage på de gyldne dråber!

Hvis du ikke vil bruge hele din tid på at smage på whisky, så er der også mulighed for at opleve den smukke vestjyske natur.

Priser og bestilling

Jeg har som sagt fundet tilbuddet hos Truestory.

Du kan lige nu booke et ophold, hvor du får hotelovernatning, whiskysmagning, 3-retters aftenmenu og morgenmad.

Normalprisen for et 2-personers ophold er i alt 2.290 kr. Det vil sige kun 1.145 kr. pr. person.

Lige nu kører Truestory dog i anledning af Black Week en kampagne med 25 % rabat. Det betyder, at du kan booke whisky-opholdet helt ned fra kun 859 kr. pr. person.

Rabatkoden kan benyttes frem til og med søndag den 27. november. 

Stauning Whisky Stauning Whisky

Stauning Whisky

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Whiskysmagning i Vestjylland: Overnat på Hotel Skjern og oplev Stauning Whisky fra kun 859 kr. p.p. inkl. 3-retters middag og morgenmadWhiskysmagning i Vestjylland: Overnat på Hotel Skjern og oplev Stauning Whisky fra kun 859 kr. p.p. inkl. 3-retters middag og morgenmad

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud