• 14 okt 2020

  “Europas bedste luksushotel”: med overnatning på det eksklusive Bandholm Hotel fra kun 698 kr. inkl. morgenmad

  Er du klar til en oplevelse ud over det sædvanlige? Jeg er nemlig faldet over en lille perle, der har fundet vej til Lolland. Eller fundet vej er nok så meget sagt. Det luksuriøse Bandholm Hotel har nemlig ligget på den lollandske nordkyst siden 1886. Hvad der til gengæld er nyt, er hotellets udmærkelser de seneste år med kåringer som bl.a. “Europas Bedste Luksushotel” i 2018. Sagt med andre ord kan du se frem til et ekstraordinært ophold i særdeles luksuriøse rammer. Så gør nu dig selv den tjeneste at få besøgt det her luksus-badehotel – det skal i hvert fald ikke være prisen, der holder dig fra det 😉

  Ophold på Europas bedste luksushotel
  fra698 kr.
  Ophold på Bandholm Hotel
  inkl. morgenmad
  fra698 kr.

  Ophold på Bandholm Hotel

  Et ophold på Bandholm Hotel er noget helt særligt og mere end bare en overnatning! Her inviteres du nemlig til diskret luksus og ren idyl i smukke naturomgivelser lige ud for Lollands nordkyst.

   

  Hotellet får rigtig flotte anmeldelser (5 ud af 5 stjerner på TripAdvisor og Travellers’ Choice), og kommentarerne er ikke til at tage fejl af: fantastisk beliggenhed, hjertelig betjening, en udsøgt, lokalinspireret madoplevelse og generelt rigtig meget værdi for pengene.

   

  Hotellet har desuden et wellnesscenter, hvor det er muligt at tilkøbe forskellige skønhedsbehandlinger, spa og massage. Jeg ved ikke med dig, men jeg er allerede ved at pakke tasken 😉

   

  I eksemplet har jeg fundet en overnatning på luksushotellet fra torsdag d. 26. november til fredag d. 27. november. Prisen på disse datoer er 1.395 kr. for et værelse inkl. morgenmad, hvilket svarer til 698 kr. pr. person ved en rejse for to. Du kan også finde værelser i weekenden til kun ca. 100 kr. mere, så totalprisen ender på 1.495 kr. (svarende til 748 kr. pr. person).

   

   

  Flere priser på kaminhylden

  Bandholm Hotel har flere internationale anerkendelser og priser at bryste sig af. I 2016 blev det lollandske luksus-badehotel kåret til “Luxury Sea View Hotel of the Year” i Danmark af den internationale rejseguide Luxury Travel Guider ifm. LTG Awards. Året efter, i 2017, var det så TripAdvisor, der hyldede badehotellet med kåringen som “Danmarks Bedste Hotel”. Senest snuppede Bandholm Hotel i 2018 førstepladsen i den prestigefyldte og brede kategori “European Luxury Hotel and Restaurant of the Year” – igen ifm. LGT Awards.

   

  Og hvad er der så sket det seneste år? Hotellet har såmænd fået nyt ejerskab. Med den nye anerkendte chef Peter Bøgil i spidsen, der tidligere er kendt fra både Ruths Hotel og Brøndums Hotel i Skagen, lægger Bandholm Hotel nu fundamentet for at nå nye højder. Især i køkkenet vil der være et skarpt fokus på at løfte hotellets gastronomiske tilbud til et nyt niveau. Så du kan godt glæde dig til et hotelophold, der fortsat er i international topklasse!

   

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

   

  Aktiviteter i området

  Bandholm Hotel ligger i et ret fint område med skøn natur og med udkig lige ud til vandet. Og med en beliggenhed få hundrede meter fra Maribosøerne, Knuthenborg Safaripark, Fuglsang Kunstmuseum, Krenkerup bryggeri og naturskønne golfbaner er det ikke fordi, du kommer til at kede dig under opholdet.

   

  Desuden går færgen til Askø direkte fra Bandholm. Så vil du gerne udvide opholdet med en overnatning eller bare en eftermiddagstur hertil, er det også en perfekt mulighed fra Bandholm Hotel.

   

   

  Bandholm Hotel

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se hotel-tilbud her