Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 2.921 kr.
Ischia-Banner-1280-x-1280-1080x1080
Sol og strand

Rejse til Ischia og Napoli

1 uge med fly og hoteller

Sol og strand |

Rejse til Ischia og Napoli

Savner du inspiration til en ny og relativt ukendt rejsedestination? Så lad mig introducere dig for vulkanøen Ischia! Denne billedskønne ø ligger i Napolibugten i det sydlige Italien og bliver kaldt Isola Verde – Den Grønne Ø. Ischia er det perfekte sted for dig, der drømmer om at komme væk på en afslappende og afstressende øferie i smukke omgivelser. Samtidig kan du opleve et stykke af det autentiske Italien og fordybe dig i regionens rige kultur og eminente køkken! På denne rejse tilbringer du samtidig lidt tid i Napoli – du får med andre ord den skønneste kombination af ægte storbyferie og afslappende øferie! ☀️

Ischia og Napoli

april – oktober

fra

2.921 kr.

✈️ fra Aalborg og København

Oplev billedskønne Ischia og autentiske Napoli

🌟 Lækkert 5* hotel på Ischia

Billige fly til Napoli

286 kr.

Hotel på Ischia

1.850 kr.

Hotel på Ischia

1.850 kr.

Fly

286 kr.

Hotel i Napoli

785 kr.

Total (pr. person):

2.921 kr.

Billige fly til Napoli

Vil du gerne en tur ned til Napoli og Ischia, skal du først have fat i et par flybilletter til Napoli.

Fra Aalborg flyver det spanske lavprisflyselskab Volotea direkte. Fra april til juni har de én ugentlig afgang hver tirsdag.

Prisniveauet for returbilletter fra Aalborg ligger typisk mellem ca. 300 og 1.000 kr. (uden for højsæsonperioderne).

Fra København kan du fra april flyve direkte til Napoli med bl.a. Ryanair, Norwegian og SAS. Der er direkte afgange alle ugens dage undtagen tirsdage – i nogle måneder er der heller ikke afgange torsdage og søndage.

Prisniveauet for de billigste returbilletter fra København ligger typisk mellem ca. 300 og 1.000 kr. (uden for højsæsonperioderne).

Ovenfor har jeg – blot som et eksempel – fundet billetter med afgang fra København fra onsdag den 29. maj til onsdag den 5. juni til kun 286 kr.

Hos Ryanair og Volotea må du som udgangspunkt altid medbringe en mindre håndtaske (40 x 20 x 25 cm). Hvis du ønsker at tilkøbe mere bagage, kan du med fordel læse min miniguide om Ryanairs bagageregler.

Eksempler på billige rejsedatoer

København

 • 24.05. – 31.05.
 • 27.05. – 03.06.
 • 29.05. – 05.06.
 • 31.05. – 07.06.
 • 03.06. – 10.06.
 • 05.06. – 12.06.
 • 07.06. – 14.06.
 • 08.06. – 15.06.
 • 10.06. – 17.06.
 • 12.06. – 19.06.
 • 14.06. – 21.06.
 • 17.06. – 24.06.
 • 19.06. – 26.06.
 • 21.06. – 28.06.
 • Og flere

Aalborg

 • Alle tirsdage fra april t.o.m. juni

Hotel på Ischia

Som du kan se, har jeg delt denne tur op i to ophold – et på Ischia og et i Napoli. Præcis hvor du starter/slutter din ferie, bestemmer du jo selv – og det kan også afhænge af dine flytider.

Du kan også altid både starte og slutte i Napoli og så besøge Ischia midt imellem. Det er helt op til dig 😉

Anyways, på Ischia har jeg fundet det firstjernede Terme Tramonto D’Oro (4,5 ud af 5 på Tripadvisor og Travellers’ Choice 2024).

Hotellet ligger ved byen Forio og tilbyder en skøn udsigt over både byen og havet.

Der bliver rig mulighed for at tage en forfriskende dukkert under dit ophold, da hotellet har både udendørs pool og en indendørs termisk pool. Derudover er der spa- og wellnesscenter og en stor solterrasse, hvor du kan slænge dig på en af de mange solsenge.

Hotellet har også en restaurant, hvor du kan bestille lokale specialiteter og diverse internationale favoritter. Og nu vi er ved maden, så kan jeg fortælle dig, at dit ophold er inklusive daglig morgenmad. Ikke dårligt!

Værelserne har en meget klassisk italiensk indretning med træmøbler, og så er der aircondition og tv.

Jeg har i dette eksempel taget udgangspunkt i et 5-nætters ophold fra onsdag den 29. maj til mandag den 3. juni. På disse datoer koster et topersoners værelse i alt 3.700 kr. inkl. morgenmad. Ved en rejse for to personer bliver prisen således kun 1.850 kr. pr. person.

Rejse til Ischia og Napoli

Rejse til Ischia og Napoli

Rejse til Ischia og Napoli


Hotel i Napoli

Next up, Napoli!

I Napoli vil du sikkert gerne bo så centralt som muligt, og det kriterium opfylder det trestjernede Art Street Hotel (4 ud af 5 på Tripadvisor).

Hotellet ligger ved Piazza Garibaldi i det centrale Napoli. Det er bl.a. her, du finder hovedbanegården, så transport til og fra hotellet bliver intet problem.

Herudover ligger hotellet kun 2 kilometer fra Napoli Havn, som er den havn, du skal sejle fra for at komme videre til Ischia.

Art Street Hotel er den perfekte blanding af favorabel pris, ideel beliggenhed og høj komfort.

Jeg har i dette eksempel fundet et ophold på 2 nætter fra mandag den 3. juni til onsdag den 5. juni. På disse datoer koster et topersoners ophold i alt 1.570 kr. Ved en rejse for to personer bliver prisen derfor kun 785 kr. pr. person.

Rejse til Ischia og Napoli


Transport fra Napoli til Ischia

Først skal du finde vej fra lufthavnen til færgelejet. Den billigste løsning vil være at tage en Alibus, der kører direkte fra lufthavnen til havnen (Stazione Marittima).

Herfra har du ikke særlig langt til færgelejet. Alibussen standser undervejs ved hovedbanegården (Piazza Garibaldi), så hvis du blot vil ind til centrum af Napoli, kan du også tage denne bus. En billet koster 5 euro (ca. 37 kr.) og kan bookes online på lufthavnens hjemmeside. Selve busturen tager kun omkring 30 minutter.

Ift. færgebilletter kan du tjekke priser (omkring 12 – 22 euro) og afgangstider på ischiainsider.com. Medmindre du rejser i højsæsonen (juni – august), vil jeg anbefale at købe billetterne i Napoli – så slipper du nemlig for bookinggebyret på 10 euro.

Billeder og rejseinspiration til Ischia og Napoli

Castello Aragonese – en imponerende fæstning bygget i år 474 f.Kr.

Ischia

Sant’Agnelo – en malerisk smuk by i det sydlige Ischia.

Ischia

En ferie i Napoli er et fantastisk udgangspunkt for at opleve nogle enestående attraktioner i det omkringliggende område – f.eks. Pompeji, Vesuv og Amalfikysten. Vil du gerne opleve nogle af disse steder, kan du finde gode tilbud på f.eks. guidede ture og entrébilletter på getyourguide.dk. Du kan også læse min guide om Napoli.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Rejse til Ischia og NapoliRejse til Ischia og Napoli

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud