Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud

2.578 kr.
Rejse til Ischia og Napoli
Rejser

Rejse til Ischia og Napoli

1 uge med fly og hoteller

Savner du inspiration til en ny og relativt ukendt rejsedestination? Så lad mig introducere dig for vulkanøen Ischia! Denne billedskønne ø ligger i Napolibugten i det sydlige Italien og bliver kaldt Isola Verde – Den Grønne Ø. Ischia er det perfekte sted for dig, der drømmer om at komme væk på en afslappende og afstressende øferie i smukke omgivelser. Samtidig kan du opleve et stykke af det autentiske Italien og fordybe dig i regionens rige kultur og eminente køkken! På denne rejse tilbringer du samtidig lidt tid i Napoli – du får med andre ord den skønneste kombination af ægte storbyferie og afslappende øferie! ☀️

Ischia og Napoli

april – oktober

fra

2.578 kr.

✈️ fra Aalborg og København

Oplev billedskønne Ischia og autentiske Napoli

🌟 Lækkert 5* hotel på Ischia

Billige fly til Napoli

397 kr.

Fra København

Hotel på Ischia

1.296 kr.

Hotel på Ischia

1.296 kr.

Fly

397 kr.

Hotel i Napoli

885 kr.

Total (pr. person):

2.578 kr.

Billige fly til Napoli

Vil du gerne en tur ned til Napoli og Ischia, skal du først have fat i et par flybilletter til Napoli.

Fra Aalborg flyver det spanske lavprisflyselskab Volotea direkte. Fra april til juni har de én ugentlig afgang hver tirsdag.

Prisniveauet for returbilletter fra Aalborg ligger typisk under 1.000 kr. (uden for højsæsonperioderne).

Fra København kan du fra april flyve direkte til Napoli med bl.a. Ryanair, Norwegian og SAS. Der er direkte afgange alle ugens dage undtagen tirsdage og torsdage.

Prisniveauet for de billigste returbilletter fra København ligger mellem ca. 400 og 1.300 kr.

Ovenfor har jeg – blot som et eksempel – fundet billetter med afgang fra Aalborg fra tirsdag den 9. april til tirsdag den 16. april til kun 397 kr.

Hos Ryanair og Volotea må du som udgangspunkt altid medbringe en mindre håndtaske (40 x 20 x 25 cm). Hvis du ønsker at tilkøbe mere bagage, kan du med fordel læse min miniguide om Ryanairs bagageregler.

Eksempler på billige rejsedatoer

København

 • 01.04. – 08.04.
 • 03.04. – 10.04.
 • 05.04. – 12.04.
 • 06.04. – 13.04.
 • 08.04. – 15.04.
 • 10.04. – 17.04.
 • 20.04. – 27.04.
 • 24.04. – 01.05.
 • 11.05. – 18.05.
 • 13.05. – 20.05.
 • 15.05. – 22.05.
 • 22.05. – 29.05.
 • 24.05. – 31.05.
 • 29.05. – 05.06.
 • 31.05. – 07.06.
 • Og flere

Aalborg

 • Alle tirsdage fra april t.o.m. juni

Hotel på Ischia

Som du kan se, har jeg delt denne tur op i to ophold – et på Ischia og et i Napoli. Præcis hvor du starter/slutter din ferie, bestemmer du jo selv – og det kan også afhænge af dine flytider.

Du kan også altid både starte og slutte i Napoli og så besøge Ischia midt imellem. Det er helt op til dig 😉

Anyways, på Ischia har jeg fundet det lækre, femstjernede Hotel Mare Blu Terme (4,5 ud af 5 på Tripadvisor).

Hotel Mare Blue Terme har en suveræn beliggenhed på Ischia. Det femstjernede hotel ligger nemlig i Ischias gamle bydel, tæt på Ischias største shoppinggade og havnen.

Hotellet, som er beliggende i en gammel villa, er utroligt flot og charmerende med sine elegante haller og smukke, antikke møbler. Her mærker du med det samme den autentiske middelhavsstemning!

På hotellet finder du en række wellnessfaciliteter – bl.a. termiske bade, som har en konstant temperatur på hele 36 grader. Derudover er der også tyrkisk bad og hydroterapi-pools m.m.

Der er naturligvis også et indbydende poolområde, hvor du kan ligge og sole dig på en af solsengene eller tage en forfriskende dukkert i poolen.

Og som prikken over i’et serveres der hver morgen en stor morgenmadsbuffet.

Jeg har i dette eksempel taget udgangspunkt i et 4-nætters ophold fra tirsdag den 9. april til lørdag den 13. april. På disse datoer koster et topersoners værelse i alt 2.592 kr. inkl. morgenmad. Ved en rejse for to personer bliver prisen således kun 1.296 kr. pr. person.

Rejse til Ischia og Napoli

Rejse til Ischia og Napoli

Rejse til Ischia og Napoli

Rejse til Ischia og Napoli

Rejse til Ischia og Napoli


Hotel i Napoli

Next up, Napoli!

I Napoli vil du sikkert gerne bo så centralt som muligt, og det kriterium opfylder det trestjernede Bonapace Porta Nolana (4 ud af 5 på Tripadvisor).

Hotellet ligger ved Piazza Garibaldi i det centrale Napoli. Det er bl.a. her, du finder hovedbanegården, så transport til og fra hotellet bliver intet problem.

Herudover ligger hotellet tæt på Napoli Havn, som er den havn, hvor færgerne sejler til og fra Ischia.

Værelserne har aircondition, balkon, fladskærms-tv og gratis wi-fi.

Bonapace Porta Nolana er den perfekte blanding af favorabel pris, ideel beliggenhed og høj komfort.

Jeg har i dette eksempel fundet et ophold på 3 nætter fra lørdag den 13. april til tirsdag den 16. april. På disse datoer koster et topersoners ophold i alt 1.770 kr. Ved en rejse for to personer bliver prisen derfor kun 885 kr. pr. person.

Rejse til Ischia og Napoli


Transport fra Napoli til Ischia

Først skal du finde vej fra lufthavnen til færgelejet. Den billigste løsning vil være at tage en Alibus, der kører direkte fra lufthavnen til havnen (Stazione Marittima).

Herfra har du ikke særlig langt til færgelejet. Alibussen standser undervejs ved hovedbanegården (Piazza Garibaldi), så hvis du blot vil ind til centrum af Napoli, kan du også tage denne bus. En billet koster 5 euro (ca. 37 kr.) og kan bookes online på lufthavnens hjemmeside. Selve busturen tager kun omkring 30 minutter.

Ift. færgebilletter kan du tjekke priser (omkring 12 – 22 euro) og afgangstider på ischiainsider.com. Medmindre du rejser i højsæsonen (juni – august), vil jeg anbefale at købe billetterne i Napoli – så slipper du nemlig for bookinggebyret på 10 euro.

Billeder og rejseinspiration til Ischia og Napoli

Castello Aragonese – en imponerende fæstning bygget i år 474 f.Kr.

Ischia

Sant’Agnelo – en malerisk smuk by i det sydlige Ischia.

Ischia

En ferie i Napoli er et fantastisk udgangspunkt for at opleve nogle enestående attraktioner i det omkringliggende område – f.eks. Pompeji, Vesuv og Amalfikysten. Vil du gerne opleve nogle af disse steder, kan du finde gode tilbud på f.eks. guidede ture og entrébilletter på getyourguide.dk. Du kan også læse min guide om Napoli.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Rejse til Ischia og NapoliRejse til Ischia og Napoli

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar