• 06 Feb 2023

  Opdag Ischia og Napoli: 1 uge med fly og hoteller fra kun 3.356 kr. p.p.

  Savner du inspiration til en ny og relativt ukendt rejsedestination? Så lad mig introducere dig for vulkanøen Ischia! Denne billedskønne ø ligger i Napolibugten i det sydlige Italien og bliver kaldt Isola Verde – Den Grønne Ø. Ischia er det perfekte sted for dig, der drømmer om at komme væk på en afslappende og afstressende ø-ferie i smukke omgivelser. Samtidig kan du opleve et stykke af det autentiske Italien og fordybe dig i regionens rige kultur og eminente køkken! På denne rejse tilbringer du samtidig lidt tid i Napoli – du får med andre ord den skønneste kombination af ægte storbyferie og afslappende ø-ferie! 😍☀

  Ischia og Napoli
  april - oktober
  fra3.356 kr.
  København og Aalborg
  Napoli
  Billige fly til Napoli
  1.435 kr.
  Fra København
  Fra Aalborg
  Hotel i Napoli
  f.eks. det anmelderroste 3* Grand Hotel Europa
  751 kr.
  Prisen pr. nat for et 2-personers værelse
  Totalprisen for 2 personer (4 nætter)
  Hotel på Ischia
  f.eks. det anmelderroste 4* Myage
  1.170 kr.
  Prisen pr. nat for et 2-personers værelse
  Totalprisen for 2 personer (4 nætter)
  Hotel
  1.170 kr.
  Fly
  1.435 kr.
  Hotel i Napoli
  751 kr.
  Total (pr.person)
  3.356 kr.

  Billige fly til Napoli

  Fra København kan du flyve direkte til Napoli med bl.a. Ryanair. Og lige nu kan du faktisk finde et hav af afgange til rigtig fornuftige priser i skolernes sommerferie!

   

  Du finder afgange fra København til Napoli på alle onsdage, lørdage og søndage fra april til oktober.

   

  Prisniveauet for returbilletter i skolernes sommerferie ligger meget stabilt omkirng 1.400-1.500 kr. Det er faktisk rigtigt billigt.

   

  Udover skolernes sommerferie kan du finde også finde flybilletter fra ca. 1.000 kr. i de andre måneder.

   

  I tilbudsboksen ovenfor har jeg f.eks. fundet en afgang i skolernes sommerferie fra København tirsdag den 27. juni til tirsdag den 4. juli til kun 1.435 kr.

   

  Fra Aalborg (som tilbyder gratis parkering og nu har en direkte togforbindelse) kan du også flyve direkte til Napoli.

   

  Det spanske lavprisflyselskab Volotea åbnede i 2022 en rute mellem Aalborg og Napoli, og igen i 2023 vil der fra april til oktober være én ugentlig afgang hver tirsdag.

   

  Prisniveauet fra Aalborg er dog meget svingende. Returbilletter ligger typisk mellem ca. 700 – 1.900 kr., alt efter hvornår du vil afsted.

   

  Hos Ryanair og Volotea må du som udgangspunkt altid medbringe en mindre håndtaske (40 x 20 x 25 cm). Hvis du ønsker at tilkøbe mere bagage, kan du med fordel læse min miniguide om Ryanairs bagageregler.

   

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  København

  • Stort set alle alle onsdage, lørdage og søndage

   

   

  Aalborg

  • 11.04. – 18.04.
  • 18.04. – 25.04.
  • 13.06. – 20.06.
  • 20.06. – 27.06.
  • Og flere

   

   

  Hotel i Napoli

  I Napoli vil du sikkert gerne bo så centralt som muligt, og det kriterium opfylder det trestjernede Art Street Hotel (4 ud af 5 på Tripadvisor).

   

  Hotellet ligger ved Piazza Garibaldi i det centrale Napoli. Det er bl.a. her, du finder hovedbanegården, så transport til og fra hotellet bliver intet problem.

   

  Herudover ligger hotellet kun 2 kilometer fra Napoli Havn, som er den havn, du skal sejle fra for at komme videre til Ischia.

   

  Art Street Hotel er den perfekte blanding af favorabel pris, ideel beliggenhed og høj komfort.

   

  Jeg har i dette eksempel fundet et ophold på 3 nætter fra tirsdag den 27. juni til fredag den 30. juni. På disse datoer koster et topersoners ophold i alt 1.501 kr. Ved en rejse for to personer bliver prisen derfor kun 751 kr. pr. person.

   

   

  Ischia

  Ischia

   

   

  Hotel på Ischia

  Som du kan se, har jeg delt denne tur op i to ophold – et i Napoli og et på Ischia. Præcis hvor du starter/slutter din ferie, bestemmer du jo selv – og det kan også afhænge lidt af dine flytider.

   

  Du kan også altid både starte og slutte i Napoli og så besøge Ischia midt imellem. Det er helt op til dig 😉

   

  Anyways, på Ischia har jeg fundet det familievenlige Hotel Loreley (3,5 ud af 5 på Tripadvisor).

   

  Hotellet har en ideel beliggenhed tæt ved populære Sant’Angelo, hvor der også er nærliggende restauranter.

   

  Du kan også altid nyde en dukkert i swimmingpoolen eller ligge og nyde solen på hotellets solterrasse.

   

  Værelserne er enkle – ikke specielt moderne, men der er alt, hvad du skal bruge.

   

  Jeg har i dette eksempel taget udgangspunkt i et 4-nætters ophold fra fredag den 30. juni til tirsdag den 4. juli. På disse datoer koster et topersoners værelse i alt 2.340 kr. inkl. morgenmad. Ved en rejse for to personer bliver prisen således kun 1.170 kr. pr. person.

   

  Er hotellerne udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Napoli eller på Ischia, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde andre hoteller.

   

  Ischia

  Ischia

  Ischia

  Ischia

   

  Transport fra Napoli til Ischia

  Først skal du finde vej fra lufthavnen til færgelejet. Den billigste løsning vil være at tage en Alibus, der kører direkte fra lufthavnen til havnen (Stazione Marittima).

   

  Herfra har du ikke særlig langt til færgelejet. Alibussen standser undervejs ved hovedbanegården (Piazza Garibaldi), så hvis du blot vil ind til centrum af Napoli, kan du også tage denne bus. En billet koster 5 euro (ca. 37 kr.) og kan bookes online på lufthavnens hjemmeside. Selve busturen tager kun omkring 22 minutter.

   

  Ift. færgebilletter kan du tjekke priser (omkring 12 – 22 euro) og afgangstider på ischiainsider.com. Medmindre du rejser i højsæsonen (juni – august), vil jeg anbefale at købe billetterne i Napoli – så slipper du nemlig for bookinggebyret på 10 euro.

   

   

  Billeder og rejseinspiration til Ischia og Napoli

  Castello Aragonese – en imponerende fæstning bygget i år 474 f.Kr.

  Ischia

   

  Sant’Agnelo – en malerisk smuk by i det sydlige Ischia.

  Ischia

   

  En ferie i Napoli er et fantastisk udgangspunkt for at opleve nogle enestående attraktioner i det omkringliggende område – f.eks. Pompeji, Vesuv og Amalfikysten. Vil du gerne opleve nogle af disse steder, kan du finde gode tilbud på f.eks. guidede ture og entrébilletter på getyourguide.dk. Du kan også læse min guide om Napoli.

   

  Corona og Italien

  Der er ikke indrejserestriktioner eller krav om fremvisning af coronapas ved indrejse til Italien.

   

  OBS: Disse oplysninger er fundet efter bedste evne. Jeg vil derfor altid anbefale, at du selv undersøger reglerne og holder dig opdateret om corona-situationen på Udenrigsministeriets hjemmeside.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  7 kommentarer til Opdag Ischia og Napoli: 1 uge med fly og hoteller fra kun 3.356 kr. p.p.