Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

suitcase
Weekendophold

Is- og snefestival i Harbin: 7 dage med hotel og fly til kun 2.711 kr.

Weekendophold |

Is- og snefestival i Harbin: 7 dage med hotel og fly til kun 2.711 kr.

rsz_shutterstock_349833971

Nogle har sikkert set det på nettet eller tv før – det  ”International Ice and Snow Festival” i Harbin, Kina, som er den største af sin slags – hundredvis af kæmpestore isslotte og skulpturer fylder hele byen og skaber et uforglemmeligt landskab. Derudover er der en masse koncerter og andre kulturelle oplevelser i byen!

Festivalen varer fra d. 5. januar til d. 25. februar.

Hvis du endnu ikke har hørt om Harbin, så er det en by, der ligger i det nordøstlige Kina og har knap 5 mio indbyggere. Udover den verdenskendte isfestival findes der også mange skiområder rundt omkring Harbin – så hvorfor ikke droppe den årlige skiferie til Østrig og tage hertil i stedet for?

I dag har jeg fundet et vanvittig godt tilbud på en tur til denne enestående oplevelse!

Hotel

trivago.dk kan du finde et stort udvalg af hoteller i alle prisklasser i Harbin. Jeg har f.eks. fundet ibis Harbin Sophia Church (4 ud af 5 på TripAdvisor). Hotellet har en super beliggenhed direkte ved Sophia-katedralen og ved bus-stationen til lufthavnen. Det tager ca. 15 minutter at komme derfra til festivalen.

2016-11-09-17_26_11-captureSE HOTEL-TILBUD HER

Der findes selvfølgelig masser af andre hoteller i million-metropolen Harbin – du kan sammenligne dem her.

Fly

Det er muligt at få turen til sådan en lav pris pga. af nogle vanvittige billige fly, som jeg har fundet til Harbin. Du flyver med KLM fra en af de 3 store danske lufthavne. Denne gang er det faktisk billigst at flyve fra Jylland, hvor du kan få billetter fra både Billund og Aalborg til kun 1.990 kr. Fra København er billetterne kun lidt dyrere. Der findes billige billetter på storset alle datoer fra januar til marts 2017.

2016-11-09-16_35_54-captureSE FLY-TILBUD HER

Jeg har valgt det billigste fly, hvor man har en lang layover i Shanghai – jeg elsker at udnytte layover til at opleve andre byer ”gratis” – for kun et par hundrede kroner oveni kan du også få forbindelser uden lange ventetider.

Hotel 721 kr.
Fly 1.990 kr.
TOTAL (per person) 2.711 kr.
https://youtube.com/watch?v=QLLrkWwRemM

Visum

Harbin er en 72-timer-visumfri by. Så hvis du ikke vil ansøge om et kinesisk visum, kan du kun være 3 dage i byen. Så medmindre du har planer om at flyve videre til f.eks. Hong Kong skal du ansøge om visum her.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud