• 09 nov 2016

  Is- og snefestival i Harbin: 7 dage med hotel og fly til kun 2.711 kr.

  rsz_shutterstock_349833971

  Nogle har sikkert set det på nettet eller tv før – det  ”International Ice and Snow Festival” i Harbin, Kina, som er den største af sin slags – hundredvis af kæmpestore isslotte og skulpturer fylder hele byen og skaber et uforglemmeligt landskab. Derudover er der en masse koncerter og andre kulturelle oplevelser i byen!

  Festivalen varer fra d. 5. januar til d. 25. februar.

  Hvis du endnu ikke har hørt om Harbin, så er det en by, der ligger i det nordøstlige Kina og har knap 5 mio indbyggere. Udover den verdenskendte isfestival findes der også mange skiområder rundt omkring Harbin – så hvorfor ikke droppe den årlige skiferie til Østrig og tage hertil i stedet for?

  I dag har jeg fundet et vanvittig godt tilbud på en tur til denne enestående oplevelse!

   

  Hotel

  trivago.dk kan du finde et stort udvalg af hoteller i alle prisklasser i Harbin. Jeg har f.eks. fundet ibis Harbin Sophia Church (4 ud af 5 på TripAdvisor). Hotellet har en super beliggenhed direkte ved Sophia-katedralen og ved bus-stationen til lufthavnen. Det tager ca. 15 minutter at komme derfra til festivalen.

  2016-11-09-17_26_11-captureSE HOTEL-TILBUD HER

   

  Der findes selvfølgelig masser af andre hoteller i million-metropolen Harbin – du kan sammenligne dem her.

  HOTELLER I HARBIN

   

  Fly

  Det er muligt at få turen til sådan en lav pris pga. af nogle vanvittige billige fly, som jeg har fundet til Harbin. Du flyver med KLM fra en af de 3 store danske lufthavne. Denne gang er det faktisk billigst at flyve fra Jylland, hvor du kan få billetter fra både Billund og Aalborg til kun 1.990 kr. Fra København er billetterne kun lidt dyrere. Der findes billige billetter på storset alle datoer fra januar til marts 2017.

  2016-11-09-16_35_54-captureSE FLY-TILBUD HER

  Jeg har valgt det billigste fly, hvor man har en lang layover i Shanghai – jeg elsker at udnytte layover til at opleve andre byer ”gratis” – for kun et par hundrede kroner oveni kan du også få forbindelser uden lange ventetider.

   

  Hotel

  721 kr.

  Fly

  1.990 kr.

  TOTAL (per person)

  2.711 kr.

   

   

  Visum

  Harbin er en 72-timer-visumfri by. Så hvis du ikke vil ansøge om et kinesisk visum, kan du kun være 3 dage i byen. Så medmindre du har planer om at flyve videre til f.eks. Hong Kong skal du ansøge om visum her.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Is- og snefestival i Harbin: 7 dage med hotel og fly til kun 2.711 kr.

  1. Xiao Larsen says:

   Kære personaler

   Er det muligt at jeg rejser sammen med jer til Kina og kommer tilbage senere?  kan du hjælpe mig at book en senere retur dato?

   Forresten jeg er kineser, har ikke problem med visum eller noget.

   De bedste hilsner

   Xiao Larsen

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Xiao, 

    Du kan ændre datoerne inde på momondo, så får du de datoer, der passer dig bedst. 

    Jeg håber du får en super god rejse!