• 05 nov 2018

  All inclusive-nytårsophold i Heide Park: 2 nætter på hotel fra kun 1.805 kr. inkl. delvis adgang til parken og all inclusive

  Nytårsaften er mindre end 2 måneder væk. Og hvis du i år gerne vil prøve noget nyt – måske noget lidt mere familievenligt – så afholder den tyske forlystelsespark Heide Park som noget helt specielt et superfedt nytårsarrangement! Normalt er Heide Park lukket i vintermånderne, men den 30.12. åbner parken for en stund – så skal der nemlig fejres nytår! Og her har Heide Park sammensat en lækker pakke, der både indeholder 2 nætter på hotel, fantastisk underholdning for børn, julemarked, morgenmad, frokost-snacks, aftensmad og en lækker nytårsaftenmenu/-fest med fyrværkeri!

  Nytårsophold i Heide Park
  30.12. - 01.01.
  fra1.805 kr.
  Nytårsaften i Heide Park
  med 2 overnatninger, all inclusive og adgang til parken
  fra1.805 kr.

  Nytårsophold i Heide Park

  Nytårsaften er som regel altid et ualmindeligt festligt bekendstab – og skål for det. Men det kan også hurtigt blive det samme år efter år. Hvis du savner fornyelse, så er Heide Park netop kommet på banen med et nytårsarrangement, hvor hele familien kan fejre nytår sammen på en sjov og festlig måde! De tilbyder nemlig en speciel nytårspakke i år.

   

  Tilbuddet

  Det særlige nytårstilbud består af en pakkeløsning, der inkluderer lidt af hvert. Først og fremmest får du 3 dage (dvs. 2 nætter) på Heide Parks Abenteuerhotel fra den 30.12. til den 01.01. Opholdet indeholder 2 x morgenmadsbuffet, 2 x frokost-snacks, én alm. aftenbuffet med drikkevarer og én nytårsaftenmenu inkl. drikkevarer, fest og fyrværkeri. Så under hele dit ophold er der styr på forsyningerne!

   

  Den 30.12. vil du desuden have adgang til forlystelsesparken, der som noget helt særligt er delvist åben. Bl.a. vil de meget populære børneforlystelser i Lucky Land og Peppa Pig Land (som børn i Danmark kender som Gurli Gris) være klar til brug. Du skal dog være opmærksom på, at åbningen af parken afhænger af vejret. Men selv hvis parken skulle være lukket pga. dårligt vejr, er der stadig forberedt børneunderholdning indenfor. For slet ikke at tale om et hyggeligt julemarked!

   

   

  Booking

  Du booker opholdet på Heide Parks egen bookingside, hvor det hedder New -Years-Eve Adventure. Det er billigst at rejse i en gruppe på 4 med 2 voksne og 2 børn. Som du kan se på billederne nedenfor, bliver prisen nemlig i alt 967 euro, hvilket giver en pris på ca. 242 euro (ca. 1.805 kr.) pr. person. Hvis man rejser 2 personer, får man en pris på i alt 315,5 euro, dvs. 2.354 kr. pr. person. Og er man 3 personer afsted, bliver prisen 2.156 kr. pr. person.

   

   

   

  Hvordan kommer jeg til Hamborg

  Heide Park ligger ca. 50 km syd for Hamborg, så det er klart nemmest at køre selv. Alternativt kan du tage bus eller tog til Hamborg. Busselskabet Flixbus plejer tit at have billetter fra København til Hamborg fra 149 kr.

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

   

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se tilbud her