Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 958 kr.
Munchen-nyhedsbrev
Weekendophold

Nytårsaften i München: 2 dage på et 4* hotel til kun 958 kr. inkl. fly

Weekendophold |

Nytårsaften i München: 2 dage på et 4* hotel til kun 958 kr. inkl. fly

Nytårsaften er en af de helt store festdage herhjemme. Men for at være helt ærlig, så kan der godt gå lidt “same procedure as last year” i den. Måske netop derfor er nytårsperioden en af de allermest eftertragtede (og dyre) rejseperioder. Men en gang imellem har man lov at være heldig og finde en billig nytårsrejse – som f.eks. 2 dage i den sydtyske storby München til kun 958 kr. inkl. 4* hotel og fly! Så hvis du gerne vil prøve noget nyt til nytår, så kan du fejre den festlige højtid på ægte sydtysk manér sammen med 1,5 millioner feststemte münchenere! Det er i hvert fald ikke “same procedure as last year”!

Nytårsaften i München

december – januar

958 kr.

København (og Aarhus) ✈ München

Billige fly til München

inkl. 8 kg håndbagage

749 kr.

Hotel i München

209 kr.

Hotel

209 kr.

Fly

749 kr.

Total (pr. person):

958 kr.

Billige fly til München

Vil du en tur til München, er SAS typisk flyselskabet med de billigste billetter. SAS flyver både direkte fra København og Aarhus, og lige på nytårsdatoerne er København klart den billigste afrejselufthavn.

Fra den 31. december til den 1. januar kan du nemlig finde en afgang til kun 749 kr. Og på grund af billetternes gode flytider, får du to dage i München. Vil du gerne tilbringe længere tid i den tyske storby, kan du også rejse hjem den 2., 3. eller 5. januar, uden at flybilletten bliver dyrere. Fra Aarhus er den eneste billige afgang henover nytår fra den 28. december til den 2. januar (836 kr.) – men så bliver hoteludgiften selvfølgelig for 5 nætter i stedet for 1.

Hos SAS må du som udgangspunkt frit medbringe 8 kg håndbagage.

Hotel i München

På hotelfronten er München som regel en halvdyr by. Nytår plejer heller ikke at være den billigste periode. Men du kan faktisk få det 4* NH München Ost Konference Center til en skarp pris.

Business-/konferencehoteller som dette byder sjældent på de mest charmerende hoteloplevelser (synes jeg) – til gengæld er faciliteterne som regel rigtig fine, og transportforbindelserne til og fra centrum plejer også at være rigtig gode. Det er de også i dette tilfælde. Stationen Riem ligger kun 900 meter fra hotellet, og her kan du hoppe på S2’eren, der på 18 minutter fører dig ind til Münchens Hauptbahnhof (hovedbanegård). Så det er superfedt.

En enkelt nat på et standardværelse til 2 personer henover nytår fra den 31. december til den 1. januar koster kun 418 kr. Ved en rejse for 2 bliver prisen derfor kun 209 kr. pr. person. Vil du hellere selv finde et hotel i München, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

Nytårsaften i München: 2 dage på et 4* hotel til kun 958 kr. inkl. fly

Nytårsaften i München: 2 dage på et 4* hotel til kun 958 kr. inkl. fly

Nytårsinspiration

Hvor skal man så være, når det hele går løs i München nytårsaften? Jeg har da et par bud.

Går du efter ren og skær udsigt (og muligheden for at få de flotteste billeder), skal du helt klart overveje at besøge området ved Olympiaberg og Olympiaparken. Dette område er simpelthen Münchens fyrværkeri-hotspot, da du heroppe får den bedste udsigt over byen og fyrværkeriet! Et alternativ kunne være Luitpoldpark, hvor du også kan nyde en flot god udsigt over byen.

Går du mere op i fest og farver, så er der dog i München særligt ét sted, der skiller sig ud fra mængden – Theresienwiese! Man fristes helt til at sige: “Hvor ellers?”. Hvis ikke Theresienwiese ringer nogen klokker, så er det den selv samme festplads, hvor den berømte og berygtede oktoberfest løber af stablen. Og det er altså ikke kun i september/oktober, at Theresienwiese er samlingspunktet for en spektakulær fest.

Herudover er der flere steder i byen, du kan overveje at smutte forbi. Du kan f.eks. vælge at nyde midnatsfyrværkeriet ved en af Münchens mange broer ved Isar-floden, der løber midt igennem München – f.eks. Corneliusbrücke eller Reichenbachbrücke. Eller tage til gadefest ved Leopoldstraße og Ludwigstraße.

Vil du gerne vide mere om nytårsaften i München, kan du læse mere på hjemmesiden muenchen.de.

Andre oplevelser i og omkring München

München er ikke kun spændende til nytår. Tysklands tredjestørste by kan både friste med bl.a. segway tours, udflugter til Neuschwanstein-slottet og guidede ølture.

Ture og aktiviteter

Transport fra/til lufthavnen

Toglinjerne S1 og S8 forbinder lufthavnen med München centrum, og der er togafgange hvert 10. minut. En billet fra lufthavnen til centrum koster ca. 86 kr. Herudover er der også en del busforbindelser, du kan vælge imellem.

Hvis du f.eks. gerne vil hen til hotellet, kan du tage S8’eren til stationen Leuchtenbergring. Herfra kan du fortsætte med S2-linjen til stationen Riem, der ligger små 900 meter fra hotellet.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Nytårsaften i München: 2 dage på et 4* hotel til kun 958 kr. inkl. flyNytårsaften i München: 2 dage på et 4* hotel til kun 958 kr. inkl. fly

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud