Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

Minicruise i højsæsonen ☀️ fra 250 kr.
Fiskebrygga-Kristiansand-Norge-banner-1280-x-1280-1080x1080
Andet

Sviptur til Norge og kystbyen Kristiansand

Dagstur til Kristiansand med færgeoverfart tur/retur

Andet |

Sviptur til Norge og kystbyen Kristiansand

Pak rygsækken og find dine solbriller frem! Du skal nemlig med på et minicruise til Kristiansand! Norske Kristiansand er en ægte lille charmetrold, og den hyggelige kystby tilbyder den perfekte kombination af kultur, historie og naturskønne omgivelser – med aktiviteter, der passer til hele familien. En hyggelig dagstur til Kristiansand vil derfor være en oplagt sommerferieaktivitet! Efter en afslappende – og lynhurtig (2 timer 15 minutter) – færgeoverfart ankommer du til hjertet af byen, hvor du kan udforske den gamle bydel med sine farverige træhuse og hyggelige caféer. Kristiansand er også kendt for sin berømte dyrepark, der er en af Norges største turistattraktioner. Så mulighederne er mange. Og heldigvis er priserne lave. Så det er bare om at komme afsted! ⛴️🎒

Minicruise til Kristiansand

juni – august

fra

250 kr.

⛴️ Til Norge på under 2,5 timer

✅ Vælg mellem tre forskellige pakker

🔁 Ud og hjem samme dag

🔥 Superskarp pris

Dagstur til Kristiansand

Færgeoverfart tur/retur

Dagstur + entré til Dyreparken

Færgeoverfart tur/retur

Færgeovert med autocamper eller campingvogn

Én vej mellem Hirtshals og Kristiansand

Minicruise til Kristiansand

Sommerferien lurer lige rundt om hjørnet. Så skulle du ikke se at invitere familien, dine venner eller din partner på en dagstur til Kristiansand?

Fjord Line tilbyder nemlig et smadderhyggeligt minicruise til Kristiansand. Og hører du til campingfolket, tilbyder de faktisk også en billig færgeoverfart med autocamper eller campingvogn.

Fælles for tilbuddene er, at de har afgang fra Hirtshals.

Og så er det jo altid rart, man man faktisk kan bruge transporttiden på noget fornuftigt. Du kan f.eks. shoppe, nyde en kop kaffe eller beundre havudsigten fra en lounge – alt sammen imens ungerne leger i legeområdet (hvis du rejser med børn).

Tilbud 1 – dagstur til Kristiansand

Det første tilbud (i den øverste boks) er kort og godt en billig dagstur til Kristiansand.

Her får du billetter til en færgeoverfart tur/retur (ud og hjem samme dag), der giver dig det meste af dagen i charmerende Kristiansand.

Turen går over Skagerrak ombord på den lynhurtige katamaran Fjord FSTR ⚡

Skibet sejler fra Hirtshals kl. 09.45 og ankommer i Kristiansand allerede kl. 12.10. Og da du først sejler hjem igen kl. 19.45, har du altså mere end syv timer til rådighed i Norge. Det er da fedt! Og det samme er prisen 😉

Fraprisen for dette minicruise lyder på kun 250 kr. pr. person + EU-miljøafgift.

Tilbud 2 – dagstur + entré til Dyreparken

Det andet tilbud (i boks nummer to) er grundlæggende set det samme tilbud som ovenfor – her får du bare indgangsbillet til Dyreparken i Kristiansand med i købet.

Og netop Dyreparken i Kristiansand er en fantastisk oplevelse for hele familien! Det er ikke “bare” en dyrepark, men et eventyrligt univers, hvor Thorbjørn Egners magiske fortællinger kommer til live.

Parken er opdelt i forskellige temaområder, der bringer historierne fra “Folk og røvere i Kardemomme by” og “Dyrene i Hakkebakkeskoven” til live. Skuespillere i parken bidrager til en autentisk og levende oplevelse, der gør besøget endnu mere spændende for både børn og voksne. Her kan du gå på opdagelse i Kardemomme by og møde Kasper, Jesper og Jonathan eller tage en tur gennem Hakkebakkeskoven og se Mikkel Ræv og Klatremus.

Med over 100 forskellige dyrearter tilbyder Dyreparken en fascinerende rejse gennem dyreverdenen. Børn og dyreentusiaster kan glæde sig til at se alt fra løver og giraffer til aber og eksotiske fugle.

Udover dyrene og de eventyrlige områder byder Dyreparken også på spændende shows og forestillinger og interaktive oplevelser. Parken har virkelig noget for enhver smag, og du kan nemt tilbringe en hel dag med at udforske alt, hvad den har at byde på.

Kort sagt er Dyreparken i Kristiansand en uforglemmelig oplevelse, hvor du kan dykke ned i en verden af eventyr, natur og dyreliv.

Fraprisen for dette minicruise lyder på kun 499 kr. pr. person + EU-miljøafgift.

Tilbud 3 – Færgeoverfart med autocamper/campingvogn

Det sidste tilbud henvender sig udelukkende til campingfolket.

Her er der nemlig tale om en billig færgeoverfart med enten autocamper eller campingvogn.

Slæber du egen autocamper/campingvogn med til Norge, kan du skræddersy din sommerferie i det naturskønne land, lige som du vil.

I højsæsonen kan du vælge mellem op til fire daglige afgange, og prisen gælder for en enkelt færgeoverfart mellem Hirtshals og Kristiansand.

Fraprisen for dette tilbud lyder på kun 1.543 kr. for 2 personer + EU-miljøafgift (ekstra personer kan tilkøbes fra 175 kr.)

Oplevelser i Kristiansand og omegn

Kristiansand er en hyggelig by med en god størrelse til en dagstur.

Du kan bl.a. gå på opdagelse i den historiske bydel Posebyen eller nyde naturen i Ravnedalen Naturpark og Baneheia.

Du kan også mærke historiens vingesus på veteranjernbanen Setesdalsbanen eller i Kristiansand Kanonmuseum.

Og så er der selvfølgelig forlystelsesparken Kristiansand Dyrepark, der nok skal vække stor begejstring!

Hvis du har mod på en bustur lidt ind i landet, kan du også opleve naturperler som Setesdal og Steinfossen ved Vennesla.

Steinfossen kan du komme til med bus 30 og 31, der kører fra Kristiansand rutebilstasjon til byen Vennesla. Og naturen ved Setesdal kan du bl.a. opleve fra byen Evje, som du kan køre til med bus 170 (også fra rutebilstationen).

Fiskebrygga

Fiskebrygga i Kristiansand

Rådhuskvartalet

Rådhuskvartalet, Kristiansand

Dyreparken

Dyreparken i Kristiansand

Baneheia

Baneheia, Kristiansand

En gammel lumber slide ved Steinfossen

En gammel lumber slide ved Steinfossen

En gammel lumber slide ved Steinfossen

Setesdal

Setesdal

Er du mere til norsk fjeldvandring, kan du smutte forbi min artikel om et minicruise til Preikestolen.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Sviptur til Norge og kystbyen KristiansandSviptur til Norge og kystbyen Kristiansand

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud