• 09 jan 2019

  Middelhavs-krydstogt på et af verdens største krydstogtskibe: 7 nætter i ren luksus til kun 7.258 kr. inkl. helpension og drikkepenge

  Er du klar til at gå ombord på et af verdens største krydstogtskibe? Så skal du følge med her! Du kommer til at rejse med Oasis of the Seas og det er nærmest som at komme ombord på en flydende by. Her er alt, hvad du kunne forestille dig og så lige lidt mere til! Du starter dit cruise i Barcelona og så kommer du til at opleve både Mallorca, Marseille i Frankrig, Pisa, Rom og Napoli før du igen ankommer til Barcelona. Så hvis du vil leve i ren luksus en uge på Middelhavet, så er det altså nu du skal slå til!

  Krydstogt i Middelhavet
  maj - september
  fra7.258 kr.
  7 nætters luksus cruise
  fra7.258 kr.
  Der er 2 forskellige tilbudsbokse til samme cruise når du skal booke - den første til start maj og den nedenunder fra slut maj - september

  Middelhavskrydstogt

  Der findes krydstogtsskibe og så findes der Oasis of the Seas! Dette giga-skib er et af verdens største og sejler i år gennem Middelhavet. Og i dag har jeg fundet et meget fint tilbud på en uges luksus-ferie på havet!

   

  Turen starter i Barcelona og derefter sætter skibet kurs mod Mallorca, Marseille, La Spezia (Pisa), Civitavecchia (Rom), Napoli og til sidst ankommer du til Barcelona igen. Udover muligheden for at se disse smukke byer, så byder krydstogtskibet også på alverdens underholdning. Og når jeg siger alverdens underholdning, så mener jeg det virkelig. Tag en dyb indånding og læs med. Skibet er ”delt op” i 7 bydele, hvor du også får 7 temaområder. Der er blandt andet butikker, gallerier, koncerter, et forlystelsesområde med den første karrusel til havs, skøjteshows, 22 forskellige barer og caféer, 3D biograf, casino, svævebane og minigolf. Og hvis du er til action og vand, så bliver du bestemt heller ikke skuffet. Der er både surfing simulatorer, klatrevægge, fitnesscenter, spaområde, vandpark for børn og hele 4 pools og 10 boblebade.

   

  Med i prisen er også helpension og vand, kaffe, te og juice – og faktisk også roomservice til kahytten 24/7 (dog opkræves der et mindre gebyr, hvis du bestiller mellem kl. 24-05). Med din helpension kan du vælge mellem en masse restauranter og et par caféer. Normalvis skal man betale drikkepenge ved siden af når man er på cruise, men med dette tilbud er drikkepengene inkluderet i din pris! Som sagt er der nogle drikkevarer inkluderet, men ønsker du f.eks. at hygge dig med øl, sodavand osv., så skal dette købes ved siden af (her kan det måske betale sig at kigge nærmere på tilkøb af drikkepakker).

   

  Og hvad koster hele den her herlighed så? Du får 7 nætters krydstogt i ren luksus på et af verdens største krydstogtskibe fra kun 7.258 kr. Den billigste afgang finder du d. 12.05. – 19.05. – men der findes også andre afgange fra maj – september. Priserne i juni ligger fra ca. 8.00-9.700 kr., juli til august finder du priser fra ca. 10.000-11.000 kr. og i september ligger priserne fra 7.950-10.800 kr.

   

  Det er selvfølgelig også en slat penge, men til gengæld får du også en unik oplevelse – og med i prisen får du

  • 7 nætter på skibet
  • Drikkepenge
  • Helpension
  • Vand/kaffe/te/juice
  • Roomservice i kahytten
  • Fri adgang til pools, spabad, fitnesscenter og teater
  • Alle gebyrer, skatter og afgifter

   

  Hvis du rejser med børn, så kan jeg glæde dig med, at de lige nu kommer GRATIS med! Hvis du bestiller senest d. 28.02., må du gratis medbringe 1-2 børn – det eneste du skal betale er skatter og afgifter! Rabatten er pladsbegrænset og gælder som sagt for 1-2 børn (op til 12 år) som deler kahyter med to fuldtbetalende voksen. Gælder kun for 3. og 4. person i kahytten. Kampagnen har begrænset kapacitet og visse datoer/afgange kan blive udsolgte.

   

  Billige fly til Barcelona

  Tilbuddet indeholder ikke fly til/fra Barcelona, så det skal du selv sørge for. Det vil jeg selvfølgelig gerne hjælpe med at finde og jeg har fundet billige billetter fra både København og Billund (og Aalborg).

  Fra København kan du rejse til Barcelona og jeg har f.eks. fundet billige billetter d. 12.05. – 21.05 til kun 660 kr.

   

  Fra Billund rejser du til Girona – en lufthavn lidt over en times kørsel fra Barcelona. Her har jeg fundet billetter d. 11.05. – 21.05. til kun 506 kr.

   

  Det er også muligt at flyve fra Aalborg til Barcelona, men flytiderne passer ikke helt med skibets afgangstider. Så hvis du vil fra Aalborg, kan du tage af sted d. 09.05. – 23.05. til 893 kr. – og så er Barcelona og omegn selvfølgelig ikke det værste sted at bruge et par ekstra dage.

  Billige fly til Barcelona
  kr.
  Fly fra København
  Fly fra Billund
  Fly fra Aalborg

  Hotel i Barcelona

  Ved nogle af afgangene har du et par ekstra dage i Barcelona (eller hvor du nu vælger at tilbringe dem) og her får du brug for et hotel – det kan du finde her.

   

  Oasis of the Seas og krydstogt-indtryk

   

   

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Middelhavs-krydstogt på et af verdens største krydstogtskibe: 7 nætter i ren luksus til kun 7.258 kr. inkl. helpension og drikkepenge

  1. John schlander says:

   Jeg sidder lige aktuelt, og søger et krydstogt. Jeg ved at der om efteråret er nogle “transportture” hvor man skal have flyttet damperne fra Europa til Caribien. I 2018 var der en kombinationstur, hvor pakken bestod af krydstogt og så et ophold i Den Dominikanske Republik. Tilbuddet var ganske attraktivt, men inden jeg fik besluttet/tænkt mig om, da var skibet længe sejlet. Jeg er 1 person. Med venlig hilsen John Schlander

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej John,
    Det har du helt ret i – og de tilbud plejer at komme ud når vi nærmer os sommeren. Så hvis det er sådan et tilbud du er på udkig efter, så skal du vente lidt endnu – men jeg holder selvfølgelig også godt øje og opdaterer bloggen så snart jeg finder noget 🙂

  Se tilbud her