• 08 nov 2019

  Billige fly til smukke Costa Rica: tur/retur til San Jose fra kun 2.960 kr.

  Costa Rica er måske det mest spændende og mest forskelligartede land i Mellemamerika. Landet mellem Caribien og Stillehavet byder på vidunderlig natur, nogle af verdens smukkeste strande og et fascinerende dyreliv. Det, som derimod ofte ikke er så fascinerende, er priserne på fly til dette ferieparadis. Men i dag har jeg fundet en masse onsdag til onsdag-kombinationer, hvor du kan komme til Costa Rica til en megagod pris!

  Billige fly til Costa Rica
  april - juni
  fra2.960 kr.
  Hamborg
  San Jose
  Billige fly til Costa Rica
  2.960 kr.
  Inkl. håndbagage
  Inkl. 23 kg bagage

  Fly til Costa Rica

  Så er det altså nu, du skal slå til, hvis du er på udkig efter billige flybilletter til paradiset Costa Rica. I dag har jeg fundet superbillige billetter! Du flyver fra Hamborg, og de billigste afgange finder du fra slutningen af april til starten af juni til priser fra ca. 2.960 – 3.700 kr. Det er næsten halv pris ift. afgange fra Danmark – så turen til Hamborg kan sagtens betale sig, uanset hvor i landet man bor.

   

  Jeg har ovenfor fundet en afgang hos KLM og Air France fra onsdag den 3. juni til onsdag den 17. juni til kun 2.960 kr. inkl. håndbagage. Skal du have mere bagage med, så kan det tit bedst betale sig at booke det online direkte på flyselskabets egen hjemmeside. På vej til Costa Rica har du en enkelt kort mellemlanding i Paris, og på hjemturen har du 2 korte mellemlandinger i Panama og Amsterdam, men de er bestemt værd at tage med til denne superlave pris.

   

  Jeg har også fundet billige billetter med Lufthansa, hvor 23 kg indchecket bagage er inkluderet i prisen. Alt efter, hvor lang tid man er afsted, kan det nemlig betale sig at give lidt ekstra for flybilletten for at få bagage med. Jeg har f.eks. fundet en afgang med Lufthansa fra Hamborg fra onsdag den 6. maj til onsdag den 27 maj til kun 3.702 kr. inkl. bagage. Flyver du med Lufthansa har du 2 korte mellemlandinger i Frankfurt og Panama begge veje.

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 29.04. – 20.05.
  • 06.05. – 20.05.
  • 06.05. – 27.05.
  • 13.05. – 27.05.
  • 13.05. – 03.06.
  • 20.05. – 03.06.
  • 20.05. – 10.06.
  • 27.05. – 10.06.
  • 27.05. – 17.06.
  • 05.06. – 17.06.
  • Og flere

   

   

  Hotel i Costa Rica

  Der findes mange skønne hoteller i Costa Rica i alle prisklasser. Om du vil booke alle dine overnatninger i forvejen eller tage det lidt hen ad vejen, er helt op til dig. Men det er nu meget rart at have styr på overnatningen den første nat.

  Hoteller i Costa Rica

  Pas og visum

  Costa Rica er visumfri i 90 dage med dansk pas (eller et andet EU-pas).

   

   

  Vaccination til Costa Rica

  Når turen går til de mere eksotiske destinationer, er det som regel en god idé at få styr på sine vaccinationer. Så kig forbi sikkervaccination.dk og bliv ført ajour med de vacciner, du skal bruge i Costa Rica.

   

   

  Costa Rica

   

  Oplevelser i Costa Rica

  Vil du gerne undersøge, hvad du kan se og opleve i Costa Rica, så kan du blive meget klogere på getyourguide.dk.

  Ture og aktiviteter

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  17 kommentarer til Billige fly til smukke Costa Rica: tur/retur til San Jose fra kun 2.960 kr.

  1. Martin Nørgård says:

   Hej “Rejsespejder”.
   Det lyder som et rigtig spændende tilbud – jeg har altid drømt om at komme til Costa Rica! Men for det første kan jeg desværre ikke finde priserne fra d. 2/1 – 11/1. Kan det mon passe? Derudover vil det nok være lettere at sælge turen for resten af min familie, hvis det meste er arrangeret på forhånd. Ved om man kan købe jungle og strand (m. koralrev) ture m. transport o. lign. inclusiv?
   På forhånd tak. Martin.

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Martin 🙂

    Datoer i og omkring jul og nytår er næsten altid megadyre. Så det kan godt passe, at billetter fra 1. jan. til 11. jan. er dyre. Artiklen er dog også over en uge gammel nu, og jeg kan se, at priserne på billetterne er steget, så langt de fleste afgange nu ligger over 3.000 kr. Jeg vil dog helt sikkert holde øje med flere billige flybilletter og opdatere bloggen, hvis jeg finder nogen 😉

    Ift. at arrangere diverse ture på forhånd vil jeg kraftigt anbefale dig at kigge på getyourguide, som jeg linker til nederst i artiklen. Der kan du nemlig netop finde gode tilbud på alt fra river rafting og ture til vulkaner og vandfald til sunset sailing og snorkeling tours 😉

  2. Mie Jung says:

   Hej Rejsespejder.
   Hvis vi vil rejser over jul og nytår, har du så erfaring med, om det kan betale sig at vente på billigere billetter? Jeg synes, de er ret dyre p.t.
   Vi overvejer at tage til Costa Rica fra den 21.12 til 05.01. Når det kun er 2 uger, vil vi også helst have så kort rejsetid som muligt.

   VH Mie

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Mie 🙂

    Rejser henover jul og nytår er bare megadyre. Og det er generelt en rigtig god ide at være tidligt ude, som I er 😉 Jeg har f.eks. selv allerede skrevet en artikel om nytår i Dubai. Men det er som sagt virkelig svært at finde billige flybilletter i den periode – især når I helst vil have en ret kort rejse. Jo længere væk fra jule- og nytårsdagene man kan komme, jo større chance vil man have for at finde noget billigt.

    Nu er der heldigvis stadig lang tid til jul/nytår, så I kan godt tillade jer at vente. Men vær forberedt på, at det bare er en dyr periode.

    Jeg skal nok også selv holde øje, og hvis jeg finder noget billigt, skriver jeg om det her på bloggen. Derfor kan du overveje at downloade rejsespejder-appen. Med den kan du nemlig sætte en rejsealarm. På den måde får du automatisk besked, når/hvis der kommer en rejse, som matcher dine ønsker 😉

    Du kan downloade den her: https://rejsespejder.dk/apps/

  3. Lars Damgaard Hansen says:

   Fantastisk – kan se er billig og et dejligt og smukt land

  4. Hans says:

   Hej Rejsespejder. Sidste januar/februar (2018) var der vildt billige billetter til Costa Rica. Nu står vi og kunne godt tænke os at komme afsted uge 5 til og med uge 8 …2019. Hvor skal vi kigge. Det vi kan finde lander på 6000 + pr. billet. På forhånd tak.

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Hans 🙂

    Fly til Mellem- og Sydamerika er generelt bare rigtig dyre. Jeg vil helt klart anbefale dig også at holde med afgange fra lufthavne som Hamborg, Amsterdam og Bruxelles. Tit vil man faktisk kunne spare penge ved at flyve fra disse lufthavne i stedet for de danske 🙂

    Jeg skal nok også selv holde øje med gode tilbud på fly til Costa Rica 😉 Og hvis jeg finder noget, skriver jeg om det på bloggen. Hvis du har en smartphone, kan du derfor overveje at downloade rejsespejder-appen. Med den kan du nemlig sætte en rejsealarm. På den måde får du automatisk besked, når/hvis der kommer en rejse, som matcher dine ønsker 😉

    Du kan downloade den her: https://rejsespejder.dk/apps/

  5. Maja says:

   Jeg ved at dette oplag er ved at være gammelt i forhold til om jeg kan nå de billige flybilletter. Men det tager lidt tid at overtale veninderne til at tage med. Jeg har selv prøvet at slå nogle datoer ind i januar hvor en retur koster omkring 2900. Er det dyrt? Vi vil nemlig gerne være af sted i 3 uger i midt januar, hvor jeg har prøvet selv med nogle datoer, men er der bestemte dage hvor det er billigere at rejse?

  6. Ole says:

   Prøv denne beregner til forskellige byers prisniveau
   https://www.numbeo.com

  7. Maj-Britt says:

   Nogen der vil fortælle om prisniveau m.v i Costa Rica.

   Har de sidste 2 år været i Thailand, som er ekstremt billigt.

  8. Julie F says:

   Tror der er en fejl eller mangler noget… billedet af flyeksemplet er til Panama City. Jeg er ret sikker på at Panama City ligger i Panama og ikke i Costa Rica
   Jeg var ellers klar til at pakke kufferten

   • Rejsespejder says:

    Hej Julie,
    det var en fejl – jeg har nemlig kigget på både fly til Panama og Costa Rica fordi priserne var ca. de samme. Men jeg besluttet mig for at skrive om fly til Costa Rica siden det ikke var alt for lang tid siden, at jeg har skrevet om fly til Panama. Og så endt det med at jeg brugt de forkert links og screenshots :/. Men nu er det fikset :).

  9. Peter Cappelen says:

   Hej

   Påtænker at slæbe familien 1 mdr. til Costa Rica fra sidst midt i december 2017. 

   pt ligger de få rejser der er på godt. 6.000 / stk. – hvornår kan man forvente at de fleste selskaber har booket deres flyafgange, altså måneder før…? Tror vi lige skal have lidt mere konkurrence på priserne… men hvad vil du tro at vi ca skal regne med bliver prisen pr voksen i den periode.. ?

   Er parat til selv at stykke rejsen sammen – men forøger det risikoen for transitbøvl ift. at få vores vandre-rygsække flyttet fra fly til fly rent tidsmæssigt ift. en samlet rejse via søgemaskinerne…..? 

   Nogle siger at man bør undgå mellemlandinger i usa pga tidskrævende sikkerhedsprocedurer – nogle erfaringer…? 

   vh Peter

   • Pernille says:

    Hej Peter, jeg og min familie bookede selv reise til CR, inkl hotell osv. Vi fløj Oslo-london-N.Y.-SJ., samme vej hjem, bare at vi byttede N.Y med Miami. Alt gik faktisk helt fint, men det var lidt bøvlet med mellomlanding i USA pga transit ja. Det tog laaaaang tid og er jo unektelig en stresfaktor. Måske var vi naive som troede at bagasjen gik af sig selv og vi slap at sjekke ind igen men vi måtte stå i samme kø som absolutt alle andre og selv plukke bagasjen og sjekke den ind igen. Så jeg støtter dig i at hvis du kan undgå mellomlanding i USA, så gør du det
    Vi rejste også i desember. Anbefales på det sterkeste, beste ferien vi noengang har haft! Utrolig oplevelse som satte spor ☀️gooood tur

  10. Emilie Andersen says:

   Er det specielt billigt sammenlignet med hvad det normalt koster fra Amsterdam? Det er jo meget billigere end at flyve fra DK, men jeg tænker om jeg kan vente med at bestille og stadig flyve så billigt fra Amsterdam, eller om det er en kampagne Air Canada kører lige nu? 

   • Rejsespejder says:

    Hej Emilie,

    det er et Air Canada kampagne-tilbud. De plejer at ligge omkring 3.500-4.500 kr. i højsæsonen.

  Se fly-tilbud her