• 13 aug 2017

  Mega billige fly til Costa Rica: tur/retur til kun 2.338 kr. inkl. bagage

  Costa Rica er måske det mest spændende og mest forskelligartede land i Mellemamerika. Landet mellem Caribien og Stillehavet byder på vidunderlig natur, nogle af verdens smukkeste strande og et fascinerende dyreliv. Det, som derimod ofte ikke er så fascinerende, er priserne på fly til dette ferieparadis. Især i højsæsonen fra december er billetpriserne fuldstændigt urimelige.

  Men i dag har jeg fundet et meget lækkert tilbud, hvor du kan komme til Costa Rica til meget få penge også i højsæsonen.

  Billige fly til Cost Rica
  september - marts
  2.338 kr.
  Amsterdam
  San Jose
  Billige fly til Costa Rica
  inkl. 23 kg bagage

  momondo.dk kan du lige  du lige nu få billetter til Costa Rica. Jeg har f.eks. fundet en afgang d. 20.01 – o2.02.2018 til kun 2.338 kr. men du kan finde mange andre datoer til omkring denne pris fra september til marts 2018 – dvs. også i højsæsonen! Du flyver med United Airlines (23 kg bagage) eller en af deres partnere. Du flyver fra Amsterdam, men bliv ikke afskrækket af det, da der findes billige måder at komme dertil (se nedenfor).

  Fly fra Danmark til Costa Rica koster omkring 5-6.000 kr. så turen til Amsterdam kan godt betale sig!

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 10.09. – 20.09.2017
  • 15.09. – 27.09.2017
  • 19.09. – 01.10.2017
  • 17.11. – 30.11.2017
  • 24.11. – 15.12.2017
  • 08.12. – 15.12.2017
  • 08.01. – 31.01.2018
  • 15.01. – 01.02.2018
  • 28.01. – 14.02.2018
  • 04.02. – 21.02.2018
  • 12.02. – 12.03.2018
  • 22.02. – 21.03.2018
  • 27.02. – 26.03.2018
  • 01.03. – 29.03.2018
  • 12.03. – 30.03.2018

   

  Hoteller i Costa Rica

  Hoteller i Costa Rica kan du finde hos TripAdvisor og især til din første nat ville jeg anbefale at du booker et hotel hjemmefra. Et sted, som jeg kan anbefale er det  det bæredygtige og meget autentiske La Palapa Ecolodge Resort (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og “Certificate of Excellence”). Hotellet har en helt unik beliggenhed midt i regnskoven. Desuden findes der en stor udendørspool, en restaurant og bar. Og vil du hellere slappe af ved stranden, så ligger den kun 3 km fra hotellet.

   

  Hvordan kommer man til Amsterdam

  Med bil tager det fra grænsen ca. 5,5 timer. Alternativt kan du også flyve fra København  til Amsterdam til under eller omkring 500 kr. næsten året rundt. Fra Billund og Aalborg kan du finde tur/retur-billetter til omkring eller under 1.000 kr. Alternativt kan du ogsa tage bussen til Amsterdam. Hos busselskabet Flixbus kan du få billetter til 239 kr.

   

  Pas og visum

  Costa Rica er visumfri i indtil 90 dage med dansk pas (eller et andet EU-pas).

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  12 kommentarer til Mega billige fly til Costa Rica: tur/retur til kun 2.338 kr. inkl. bagage

  1. Hans says:

   Hej Rejsespejder. Sidste januar/februar (2018) var der vildt billige billetter til Costa Rica. Nu står vi og kunne godt tænke os at komme afsted uge 5 til og med uge 8 …2019. Hvor skal vi kigge. Det vi kan finde lander på 6000 + pr. billet. På forhånd tak.

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Hans 🙂

    Fly til Mellem- og Sydamerika er generelt bare rigtig dyre. Jeg vil helt klart anbefale dig også at holde med afgange fra lufthavne som Hamborg, Amsterdam og Bruxelles. Tit vil man faktisk kunne spare penge ved at flyve fra disse lufthavne i stedet for de danske 🙂

    Jeg skal nok også selv holde øje med gode tilbud på fly til Costa Rica 😉 Og hvis jeg finder noget, skriver jeg om det på bloggen. Hvis du har en smartphone, kan du derfor overveje at downloade rejsespejder-appen. Med den kan du nemlig sætte en rejsealarm. På den måde får du automatisk besked, når/hvis der kommer en rejse, som matcher dine ønsker 😉

    Du kan downloade den her: https://rejsespejder.dk/apps/

  2. Maja says:

   Jeg ved at dette oplag er ved at være gammelt i forhold til om jeg kan nå de billige flybilletter. Men det tager lidt tid at overtale veninderne til at tage med. Jeg har selv prøvet at slå nogle datoer ind i januar hvor en retur koster omkring 2900. Er det dyrt? Vi vil nemlig gerne være af sted i 3 uger i midt januar, hvor jeg har prøvet selv med nogle datoer, men er der bestemte dage hvor det er billigere at rejse?

  3. Ole says:

   Prøv denne beregner til forskellige byers prisniveau
   https://www.numbeo.com

  4. Maj-Britt says:

   Nogen der vil fortælle om prisniveau m.v i Costa Rica.

   Har de sidste 2 år været i Thailand, som er ekstremt billigt.

  5. Julie F says:

   Tror der er en fejl eller mangler noget… billedet af flyeksemplet er til Panama City. Jeg er ret sikker på at Panama City ligger i Panama og ikke i Costa Rica
   Jeg var ellers klar til at pakke kufferten

   • Rejsespejder says:

    Hej Julie,
    det var en fejl – jeg har nemlig kigget på både fly til Panama og Costa Rica fordi priserne var ca. de samme. Men jeg besluttet mig for at skrive om fly til Costa Rica siden det ikke var alt for lang tid siden, at jeg har skrevet om fly til Panama. Og så endt det med at jeg brugt de forkert links og screenshots :/. Men nu er det fikset :).

  6. Peter Cappelen says:

   Hej

   Påtænker at slæbe familien 1 mdr. til Costa Rica fra sidst midt i december 2017. 

   pt ligger de få rejser der er på godt. 6.000 / stk. – hvornår kan man forvente at de fleste selskaber har booket deres flyafgange, altså måneder før…? Tror vi lige skal have lidt mere konkurrence på priserne… men hvad vil du tro at vi ca skal regne med bliver prisen pr voksen i den periode.. ?

   Er parat til selv at stykke rejsen sammen – men forøger det risikoen for transitbøvl ift. at få vores vandre-rygsække flyttet fra fly til fly rent tidsmæssigt ift. en samlet rejse via søgemaskinerne…..? 

   Nogle siger at man bør undgå mellemlandinger i usa pga tidskrævende sikkerhedsprocedurer – nogle erfaringer…? 

   vh Peter

   • Pernille says:

    Hej Peter, jeg og min familie bookede selv reise til CR, inkl hotell osv. Vi fløj Oslo-london-N.Y.-SJ., samme vej hjem, bare at vi byttede N.Y med Miami. Alt gik faktisk helt fint, men det var lidt bøvlet med mellomlanding i USA pga transit ja. Det tog laaaaang tid og er jo unektelig en stresfaktor. Måske var vi naive som troede at bagasjen gik af sig selv og vi slap at sjekke ind igen men vi måtte stå i samme kø som absolutt alle andre og selv plukke bagasjen og sjekke den ind igen. Så jeg støtter dig i at hvis du kan undgå mellomlanding i USA, så gør du det
    Vi rejste også i desember. Anbefales på det sterkeste, beste ferien vi noengang har haft! Utrolig oplevelse som satte spor ☀️gooood tur

  7. Emilie Andersen says:

   Er det specielt billigt sammenlignet med hvad det normalt koster fra Amsterdam? Det er jo meget billigere end at flyve fra DK, men jeg tænker om jeg kan vente med at bestille og stadig flyve så billigt fra Amsterdam, eller om det er en kampagne Air Canada kører lige nu? 

   • Rejsespejder says:

    Hej Emilie,

    det er et Air Canada kampagne-tilbud. De plejer at ligge omkring 3.500-4.500 kr. i højsæsonen.