• 20 sep 2018

  Solferie på Mallorca: 1 uge på et flot og anmelderrost 4* hotel til kun 1.677 kr. inkl. fly

  Hvis du stadig leder efter sommerferien til Sydeuropa, så får du et godt tilbud her! For du kan nemlig komme billigt til vores allesammens foretrukne rejsemål – middelhavsperlen Mallorca! Her bager solens stråler stadig i både september og oktober. Og det krystalklare, azurblå vand ved de fine sandstrande har en fantastisk afstressende effekt. Ferie på Mallorca er i det hele taget bare en dejlig oplevelse!

  Badeferie på Mallorca
  september og oktober
  1.677 kr.
  København, Aalborg og Billund
  Mallorca
  Hotel på Mallorca
  f.eks. det 4* voksenhotel Hotel Vistamar by Pierre & Vacances
  1.378 kr.
  Billige fly til Mallorca
  inkl. 6 kg håndbagage
  299 kr.
  OBS! Der er også afgange fra Aalborg og Billund, hvis du scroller længere ned
  Hotel
  1.378 kr.
  Fly
  299 kr.
  Total (pr.person)
  1.677 kr.

  Hotel på Mallorca

  Mallorca plus et hotel tæt på stranden er en winning combination! Det var netop denne kombination, jeg havde i tankerne, da jeg fandt det anmelderroste 4* Hotel Vistamar by Pierre Vacances (4 ud af 5 på TripAdvisor). Hotel Vistamar er et voksenhotel, der ligger i byen Portocolom på Mallorcas østkyst – 50 meter fra marinaen og en 7 minutters gåtur fra stranden.

   

  Det elegante hotel har hele 2 udendørs pools og et indbydende spaområde, som bl.a. inkluderer indendørs pool, tyrkisk bad og spa. Her kan du mod et gebyr bestille en række behandlinger og massager. Hotellet byder også på 2 tennisbaner og en minigolfbane, så du også har mulighed for at være lidt aktiv.

   

  Prisen for et dobbeltværelse i en hel uge er 2.755 kr. Ved en rejse for 2 bliver prisen derfor kun 1.378 kr. pr. person. Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel på Mallorca, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

   

   

  Billige fly til Mallorca

  Lige nu kan du finde superbillige flybilletter til Mallorca. Der er tilmed billige afgange fra både København, Billund og Aalborg. Der er flest fra København, hvor du kan finde billetter helt ned til 299 kr. pr. person. Men det er altså også muligt at finde afgange fra de jyske lufthavne fra ca. 500 – 600 kr.

   

  I eksemplet ovenfor har jeg fundet billetter fra København den 02.10. – 09.10. til kun 299 kr. hos Spies. Billetterne er som udgangspunkt inklusive 6 kg håndbagage. Vil du gerne have 14 kg indchecket bagage med, koster det 250 kr. oveni.

   

  Hvis du vil have det fulde overblik over de billige afgange, skal du blot klikke på fly-linket ovenfor (i feltet til venstre kan du bl.a. filtrere søgningen efter afrejselufthavne). Hotelpriserne kan i øvrigt variere en del afhængig af rejsedatoerne.

   

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Jeg vil anbefale at leje en bil. Det er nemt, bekvemt og billigt. Hvis du gerne vil med bus, skal du først med en bus fra lufthavnen ind til Palma busstation. Herfra kan du tage buslinje 490 til Portocolom, hvor hotellet ligger. Turen tager ca. halvanden time og koster omkring 7 euro (52 kr.). Du kan se køreplanen her.

   

   

  Lejebil

  Vil du derimod gerne leje en bil, kan du gøre det superbilligt. Du kan f.eks. leje biler helt ned til 84 kr. pr. person for en hel uge.

   

  Bilen nedenfor får en 10 ud af 10-rating på skyscanner og kommer med fri kilometer, fair brændstofpolitik og kan afhentes i lufthavnsterminalen. Herudover har den også forsikring (dog med selvrisiko – så tjek om din rejseforsikring dækker den).

   

  Husk, at de fleste biludlejningsfirmaer i Spanien (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

  Lejebil i 1 uge
  inkl. fri kilometer, fair brændstofpolitik og afhentning i lufthavnsterminalen
  84 kr.

   

   

  Hotel-indtryk

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  se fly se hotel