07 aug 2018

Solferie på Mallorca: 1 uge på et flot og anmelderrost 4* hotel til kun 2.401 kr. inkl. fly

Hvis du stadig leder efter sommerferien til Sydeuropa, så får du et godt tilbud her! For du kan nemlig komme billigt til vores allesammens foretrukne rejsemål – middelhavsperlen Mallorca! Her bager solens stråler i både august og september. Og det krystalklare, azurblå vand ved de fine sandstrande har en fantastisk afstressende effekt. Ferie på Mallorca er i det hele taget bare en dejlig oplevelse!

Badeferie på Mallorca
august og september
2.401 kr.
Aalborg, Billund og København
Mallorca
Hotel på Mallorca
f.eks. det 4* Hotel Vistamar by Pierre & Vacances
2.102 kr.
Billige fly til Mallorca
inkl. 6 kg håndbagage
299 kr.
Fra både Aalborg, Billund og København (længere nede på listen)
Hotel
2.102 kr.
Fly
299 kr.
Total (pr.person)
2.401 kr.

Hotel på Mallorca

skyscanner.dk har jeg fundet et lækkert 4* hotel i form af det anmelderroste Hotel Vistamar by Pierre Vacances (4 ud af 5 på TripAdvisor). Hotel Vistamar er et voksenhotel, der ligger i byen Portocolom på Mallorcas østkyst – ganske tæt på stranden.

 

Det elegante hotel har hele 2 udendørs pools og et indbydende spaområde, som bl.a. inkluderer indendørs pool, tyrkisk bad og spa. Her kan du mod et gebyr bestille en række behandlinger og massager. Hotellet byder også på 2 tennisbaner og en minigolfbane, så du også har mulighed for at være lidt aktiv.

 

Prisen for et dobbeltværelse i en hel uge er 4.203 kr. Ved en rejse for 2 bliver prisen derfor kun 2.102 kr. pr. person (vær opmærksom på, at der også er et mindre turistgebyr på 3,30 euro (ca. 25 kr.) pr. nat).

 

Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel på Mallorca, kan du finde et nyt hotel her. Og leder du efter et enkeltværelse eller et større værelse, kan du ændre antallet af personer i søgefeltet.

 

 

Billige fly til Mallorca

På prissammenligningssiden travelmarket.dk kan du lige nu finde superbillige flybilletter til Mallorca. Der er tilmed billige afgange fra både Aalborg, Billund og København. Jeg har f.eks. fundet billetter fra Aalborg den 28.08. – 04.09. til kun 299 kr. hos Spies. Billetterne er som udgangspunkt inklusive 6 kg håndbagage. Vil du gerne have 14 kg indchecket bagage med, koster det 250 kr. oveni.

 

Du kan finde  billetter til mellem 299 og 699 kr. på en lang række datoer i hele august og i starten af september. Hvis du vil have det fulde overblik over de billige afgange, skal du blot klikke på fly-linket ovenfor. Hotelpriserne kan i øvrigt variere en del afhængig af rejsedatoerne.

 

 

Transport til/fra lufthavnen

Jeg vil anbefale at leje en bil. Det er nemt, bekvemt og billigt. Hvis du gerne vil med bus, skal du først med en bus fra lufthavnen ind til Palma busstation. Herfra kan du tage buslinje 490 til Portocolom, hvor hotellet ligger. Turen tager ca. halvanden time og koster omkring 7 euro (52 kr.). Du kan se køreplanen her.

 

 

Lejebil

Vil du derimod gerne leje en bil, kan du på skyscanner.dk se deres store udvalg af lejebiler. Du kan f.eks. leje biler helt ned til 143 kr. pr. person i det ovenstående rejseeksempel.

 

Bilen nedenfor får en 10 ud af 10-rating på skyscanner og kommer med fri kilometer, fair brændstofpolitik og kan afhentes i lufthavnsterminalen. Herudover har den også forsikring (dog med selvrisiko – så tjek om din rejseforsikring dækker den).

 

Husk, at de fleste biludlejningsfirmaer i Spanien (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

Lejebil i 1 uge
inkl. fri kilometer, fair brændstofpolitik og afhentning i lufthavnsterminalen
143 kr.

 

 

Hotel-indtryk

 

 

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

se fly se hotel