• 29 aug 2020

  Luksusferie i Grækenland: 1 uge i Halkidiki på 5* hotel fra kun 1.958 kr. inkl. fly og morgenmad

  Hvis du ikke har nogle planer for en efterårsferie, og ikke har lyst til at sidde herhjemme i det grå og kedelige vejr, så skal du bare høre her – jeg har et lækkert tilbud til dig, og det er til smukke Halkidiki. Halkidiki er efter min mening noget af det bedste, det græske fastland har at byde på. Regionen består af et opland og tre halvøer (Kassandra, Sithonia og Athos), der rager ud i Ægæerhavet. Især ferie på Halkidikis halvøer indeholder alt det, der gør Grækenland så fantastisk som rejsedestination – bakkede landskaber, idylliske landsbyer, smukke sandstrande og billedskønne bugter ved det azurblå Middelhav!

  Sol og luksus i Grækenland
  September-december
  fra1.958 kr.
  København
  Thessaloniki
  Billige fly til Halkidiki
  5* voksenhotel
  f.eks. det 5* Alia Palace Hotel - Adults only
  1.460 kr.
  obs! Det er også muligt at tilkøbe halvpension eller all-inclusive!
  Hotel
  1.460 kr.
  Fly
  498 kr.
  Total (pr.person)
  1.958 kr.

  Billige fly til Halkidiki

  Lige nu findes der rigtig billige fly fra København til Thessaloniki – også i uge 42, hvor du kan få dem til knap 500 kr.!

   

  Du kan finde billige flybilletter resten af sommeren og efteråret med. I efteråret kan der stadig blive op til 20 graders varme, så det er jo noget bedre end det danske efterår. I september og oktober kan du finde billetter til priser mellem ca. 400-1.000 kr. Jeg i dette eksempel fundet en afgang fra København lørdag d. 10. oktober til lørdag d. 17. oktober til kun 498 kr.

   

  Når du flyver til Halkidiki, så flyver du med Ryanair, hvor der er afgang onsdag og lørdag fra København. Hos Ryanair må du som udgangspunkt altid medbringe en mindre håndtaske. Hvis du ønsker at tilkøbe mere bagage, kan du med fordel læse min miniguide om Ryanairs bagageregler.

   

  Nedenfor har jeg lavet en liste over billige afgange, hvis du allerede har lagt planer for din efterårsferie, men simpelthen bliver nødt til at opleve det her hotel.

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  (afgange hver onsdag og lørdag)

  • 05.09. – 12.09.
  • 12.09. – 19.09.
  • 19.09. – 26.09.
  • 30.09. – 07.10.
  • 03.10. – 10.10.
  • 10.10. – 17.10.
  • 24.10. – 31.10.
  • Og flere

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Voksenhotel i Halkidiki

  Du kan godt begynde at glæde dig! Det voksenhotel, jeg her har fundet, ser nemlig forrygende lækkert ud! Det 5* Alia Palace Hotel (4 ud af 5 på TripAdvisor og Certificate of Excellence) ligger i Pefkohori på den østlige kyst af halvøen Kassandra. Selvom du har mindre end 10 minutters gang til stranden, tilbyder hotellet alligevel gratis bustransport dertil. Det er vel et 5* hotel. Alia Palace byder på grund af sin skønne beliggenhed desuden på en eminent udsigt over den smukke Kassandra-bugt.

   

  Hotellet har naturligvis også et superlækkert poolområde med en elegant infinity-pool, som tidligere gæster har været meget begejstret for. Du har fri adgang til et veludstyret fitnesscenter og kan mod et gebyr også benytte dig af hotellets wellnesscenter med jacuzzi, tyrkisk bad og suana.

   

  Jeg har i dette eksempel fundet et 7-nætters ophold fra lørdag den 10. oktober til lørdag d. 17. oktober til 1.460 kr. Prisen er inklussiv morgenmad.

   

  Bare til info – hvis man rejser med børn, så findes der faktisk også rigtig mange lækre børnevenlige hoteller i området – du kan finde en oversigt over alle hoteller i Halkidiki ved at klikke på “se andre hotel-tilbud” ovenfor.

   

  Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Halkidiki, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Det er muligt at tage offentlig transport til hotellet. Det er en noget længere tur. Først skal du fra lufthavnen med lufthavnsbussen X1 ind til Thessaloniki. Busserne kører hver halve time, og en enkeltbillet koster 2 euro. Denne tur tager ca. 40-50 minutter. Fra Thessaloniki kan du så tage en bus videre til til Pefkohori. Turen tager ca. 95 minutter og koster 13 euro (ca. 100 kr.) hver vej. Du kan se køreplanen på ktel-chalkidikis.gr.

  Alternativt kan i bestille en taxa eller leje en bil. En taxa til hotellet koster omkring 600 kr. hver vej.

   

  Billeder af Hotel Alia Palace Hotel

   

   

  Mundbind-tilbud

  Når du flyver til Grækenland skal der bæres mundbind, og faktisk har jeg fundet et ret godt tilbud på dem på Downtown.dk. Her kan du få 50 CE-godkendte mundbind til kun 179 kr.!

  Se tilbud her

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Også her vil jeg anbefale at tage en taxa (ca. 600 kr.) eller leje en bil, hvilket jeg også kan anbefale, da I får muligheden for at opleve endnu mere af det græske – læs med nedenfor.

   

   

  Lejebil

  Det kan varmt anbefales at leje en bil. Halkidiki giver en smag på det “ægte” Grækenland med smukke landsbyer, små bugter med smukke strande og en gæstfri lokalbefolkning. Især i lavsæsonen fra april til juni og september til oktober kan du få en lejebil til næsten ingen penge.

  I mit eksempel har jeg fundet en lejebil til 327 kr. Dvs. 164 pr. person, hvis I er 2 om det. Husk at de fleste biludlejningsfirmaer i Grækenland (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

  Lejebil i 1 uge
  inkl. fri kilometer, fair brændstofpolitik og lufthavnstransport
  164 kr.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  17 kommentarer til Luksusferie i Grækenland: 1 uge i Halkidiki på 5* hotel fra kun 1.958 kr. inkl. fly og morgenmad

  1. Mia says:

   Blot en tak – jeg har netop booket 3 overnatninger i suite med privat pool m/all incl i maj til 900 kr pr person inkl fly. Så manden får en skøn julegave i år. Så tusind tak for altid at finde gode rejser til gode priser – jeg kigger dagligt i app’en

   Glædelig jul 🙂

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Mia 🙂

    Tusind tak for din kommentar og rosende ord!

    Det lyder bare skønt – og sikke en julegave din mand har at se frem til! Jeg bliver altid så glad for at høre fra læsere, der kan lide de rejser, jeg finder 😀

    Glædelig juli til dig også 😉

  2. Keld says:

   Hvad hvis du skal rejse Alene, her tænker jeg på prisen på hotellet.

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Keld 🙂

    Ofte er der desværre ikke så meget at gøre. Langt de fleste hoteller har kun dobbeltværelser som deres mindste værelser. Som solorejsende er man derfor tit nødt til at betale prisen for et dobbeltværelse selv :/

    Men du kan altid prøve at ændre hotelsøgningen til én person og se, om der er gode tilbud til en solorejsende 😉

  3. Mia says:

   Hej! Tusind tak for de altid gode rejsetips. 🙂
   Min veninde og jeg overvejer en tur til Grækenland, og har kigget både på dette og et lækkert resort på Rhodos. Vi vil gerne have all inclusive (som jeg kan se at man kan tilkøbe på dette hotel fra artiklen), men jeg er meget i tvivl om, hvilken standard på maden man kan forvente, når det også er muligt kun at købe halvpension eller morgenmad.
   Jeg er midt bekymret for, om kun få køber all inclusive, og der derfor er kold og kedelig mad.. håber du forstår hvad jeg mener.
   Mon du ved noget om dette?
   Mvh Mia

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Mia,
    Det var så lidt og tusind tak fordi du følger med!
    Angående maden, så kan jeg læse mig frem til (i anmeldelser af hotellet), at folk er meget tilfredse med maden – så jeg tænker, at du ikke skal frygte for deres all-inclusive 🙂

  4. Charlotte says:

   Er det 2050 for de anviste mdr

  5. David says:

   Hej, jeg leder efter rejsen i slut juni.
   Billetterne er stadig til rimelig pris, men hotellet er steget markant.
   Har du nogle forslag til dejlige hoteller, lejlighed, b’n’b eller noget til maks 500kr pr nat, måske gerne med morgenmad inkl.

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej David,
    Her har du en oversigt over hoteller 🙂 Nu ved jeg ikke helt, hvornår du gerne vil afsted, så du kan selv lige ændre datoerne, hvis de ikke passer. Du kan få de billigste hoteller først ved at vælge “sorter efter kun pris” øverst på siden 🙂

  6. kirstine kellberg says:

   Hej rejsespejder.
   Kan du se om der stadig er billige tilbud til denne rejse i maj? 🙂

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Kristine,
    Hvis du klikker på de links, der findes i artiklen, så kan du se, at der stadig er både fly og hotel i maj (fly er dog steget med 140 kr.) 🙂

  7. Betina says:

   Hej.. hvordan finder jeg det hotel i skriver om til 2251 for en uge med halvpension og fly?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Betina 🙂

    Prisen i det originale eksempel var steget markant, så nu har jeg opdateret det med nye datoer. Nu skulle prisen gerne holde 😉

  8. Kristina Jensen says:

   Hvad er prisen på denne rejse hvis man vil afsted i juli ? Og koster det ekstra med er barn på 8 måneder ? 🙂

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Kristina 🙂

    Rejsen bliver dyrere i juli. Både fly- og hotelprisen stiger. Den præcise pris afhænger af den specifikke rejseperiode. Du kan få et overblik over flypriserne på Ryanairs lavpriskalender, og så kan du se hvad hotellet koster ved at indtaste dine rejsedatoer inde på hotellinket 🙂

    Hos Ryanair kommer der et spædbarnsgebyr på ca. 186 kr. oveni.

  9. Stephan says:

   Tak for verdens bedste rejse-tilbudssite! Måske er det for meget for langt, men man kunne måske i dato feltet skrive i paratens hvilke dage, du nævnte i oversigten. Så var det nemmere for folk at hvilke dage der var billige.

  se fly se hotel