• 24 jun 2017

  Luksus og selvforkælelse i Venedig: 3 dage på et super luksuriøst 5* hotel til kun 1.702 kr. inkl. fly

  Har du lyst til at opleve lukus i verdensklasse i en af verdens mest romantiske byer? Så skal du læse videre, fordi jeg har fundet et vildt tilbud på en rejse til Venedig, hvor du kommer til at bo på et af byens mest eksklusive hoteller! Tænker du så: ”der får jeg vist aldrig råd til at bo” – så kan jeg fortælle dig, at det faktisk kan lade sig gøre til en pris, som man plejer at betale for en “normal” rejse til Venedig!

  Turen går til det meget luksuriøse 5* Hilton Molino Stucky (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og “Certificate of Excellence“), som ligger midt i Venedig. Et af hotellets mange highlights er deres rooftop-pool, hvorfra man har den vildeste udsigt udover byen – var der nogen, der sagde romantisk? Kig selv nedenfor!

  3 dage i Venedig med 5* luksus
  august
  1.702 kr.
  5* Hilton Molino Stucky Venice
  1.422 kr.
  prisen vises pr. nat
  Hotel
  1.422 kr.
  Fly
  280 kr.
  0 kr.
  Total (pr.person)
  1.702 kr.

   

  Hotel

  Hilton Molino Stucky ligger på øen Giudecca i en tidligere kornmølle, der nu er renoveret til et veneziansk mesterværk. På luksushotellet kan du både svømme rundt i poolen placeret på tagterrassen og besøge Venedigs største spa med både sauna, spabad og tyrkisk bad – derudover skal man ikke glemme det døgnåbne fitnesscenter.

  På hotellet er der flere stilfulde restauranter, der helt sikkert giver store gastronomiske oplevelser samt en bar på tagterassen, hvor du har mulighed for at nyde en cocktail med udsigten til smukke Venedig.

  Hoteller ligger på øen Giudecca, som er et fantastisk sted, hvis man er interesseret i kunst, madoplevelser og ikke mindst nogle skønne gåture igennem byen, men man skal selvfølgelig også opleve Venedig under opholdet, og her tilbyder hotellet at sejle gæster over til den smukke by, hvor der er endnu flere muligheder for shopping, madoplevelser og fantastisk arkitektur.

  Normalvis er prisen for dette fantastiske hotel altså omkring de 2.500 kr. pr. nat !!, men jeg har fundet det til kun ca. 1.400 kr. på næsten alle datoer i august! F.eks. fra 22. til d. 24. august kan du få 2 nætter (3 dage) til kun 2.844 kr. Dvs. 1422 kr. pr. person ved en rejse for to.

   

  Fly

  Fra Hamborg kan du finde rigtig billige fly til Venedig med Ryanair. I august kan du finde billetter fra kun 250 kr. Leg selv med datoerne inde på momondo for at finde de datoer, som passer dig bedst. Hvis du vil flyve fra Danmark, så er dit bedste bud at flyve fra København, hvor du kan finde billetter til omkring 8 – 900 kr. i august.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  se hotel