Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 2.361 kr.
Banner-32-1080x1080
Weekendophold

Luksus og selvforkælelse i Venedig: Forlænget weekend med 3 nætter på et 5* luksushotel fra kun 2.361 kr. p.p. inkl. fly

Weekendophold |

Luksus og selvforkælelse i Venedig: Forlænget weekend med 3 nætter på et 5* luksushotel fra kun 2.361 kr. p.p. inkl. fly

Har du lyst til at opleve luksus i verdensklasse i en af verdens mest romantiske byer? Så skal du læse videre, for jeg har fundet et fantastisk tilbud på en luksusrejse til Venedig, hvor du kommer til at bo på et af byens mest eksklusive hoteller! Måske tænker du, at du aldrig får råd til at bo sådan et sted – men så kan jeg fortælle dig, at det faktisk sagtens kan lade sig gøre til en pris, hvor de fleste kan være med! Turen går helt præcist til det femstjernede Hilton Molino Stucky Venice. Et af hotellets mange attraktioner er tagterrassen (med sæsonåben rooftop-pool), hvorfra du har den vildeste udsigt udover byen – var der nogen, der sagde romantisk? Kig selv nedenfor! ✨

Luksusrejse til Venedig

januar – april

fra

2.361 kr.

✈️ Fly fra København (og Billund)

Femstjernet luksushotel

Hotel i Venedig

2.009 kr.

Fly til Venedig

352 kr.

581 kr.

Hotel

2.009 kr.

Fly

352 kr.

Total (pr. person):

2.361 kr.

Luksusrejse til Venedig – hotel

Som jeg løftede sløret for i introen, har jeg ovenfor fundet et virkelig lækkert tilbud på Hilton Molino Stucky Venice (4,5 ud af 5 på Tripadvisor).

Det femstjernede Hilton-hotel ligger på øen Giudecca i en tidligere kornmølle, der nu er renoveret til et veneziansk mesterværk.

Som nævnt er tagterrassen hotellets helt store højdepunkt i kraft af sin forrygende udsigt og elegante rooftop-pool (sæsonåben). Selvom poolen er lukket om vinteren, skal du stadig huske badetøj. Hilton Molino Stucky er nemlig indehaver af et af Venedigs største spaområder (gebyr) med både sauna, spabad og tyrkisk bad – derudover skal man ikke glemme det døgnåbne fitnesscenter (gratis).

På hotellet er der desuden flere stilfulde restauranter, der helt sikkert giver store gastronomiske oplevelser samt en bar på tagterrassen, hvor du har mulighed for at nyde en cocktail med udsigt over smukke Venedig.

Hotellet ligger på øen Giudecca, der er den aflange ø lige under Venedig. Giudecca er et fantastisk sted, hvis du er interesseret i kunst, madoplevelser og gåture. Men du skal selvfølgelig også opleve Venedig ø under opholdet. Her tilbyder hotellet at sejle gæster over til den smukke by, men du kan også tage en af de almindelige vandbusser.

Hvad skal en forlænget weekend på dette luksushotel så koste? Normalvis ligger prisen for dette femstjernede Hilton-hotel omkring 2.000-3.000+ kr. pr. nat! Men jeg har fundet det til priser mellem kun ca. 1.400 og 1.800 kr. pr. nat på mange weekenddatoer henover vinteren.

I tilbudsboksen ovenfor har jeg f.eks. fundet en 3-nætters forlænget weekend fra fredag den 19. januar til mandag den 22. januar. På disse datoer koster et topersoners ophold i alt 4.017 kr. Det svarer således kun til 2.009 kr. pr. person.

Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Venedig, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

Luksusrejse til Venedig

Luksusrejse til Venedig

Luksusrejse til Venedig

Luksusrejse til Venedig

Luksusrejse til Venedig

Luksusrejse til Venedig

Luksusrejse til Venedig – fly

Hvis du gerne vil en tur til Venedig, er der direkte afgange fra både Billund (dog først fra april) og København.

Fra København kan du flyve med bl.a. Ryanair, SAS og Norwegian året rundt.

Typisk tilbyder Ryanair de billigste afgange. De har frem til marts direkte afgange mandage og fredage.

Prisniveauet for de billigste flybilletter ligger mellem ca. 400 og 900 kr. tur/retur.

Fra Billund kan du også flyve med Ryanair. Herfra finder du fra april direkte afgange på onsdage og lørdage.

Prisniveauet ligger ca. mellem 500 og 800 kr. for de fleste returbilletter.

I tilbudsboksene ovenfor har jeg f.eks. lavet et eksempel på en rejse fra København fra fredag den 19. januar til mandag den 22. januar. På disse datoer koster flybilletter kun 352 kr.

Hos Ryanair må du som udgangspunkt altid medbringe en mindre håndtaske. Hvis du ønsker at tilkøbe større håndbagage, kan du med fordel læse min miniguide om Ryanairs bagageregler.

Luksusrejse til Venedig – eksempler på fly

København

  • November – marts: mandage og fredage
  • April – oktober: tirsdage, torsdage og lørdage

Billund

  • Onsdage og lørdage (fra april – oktober)

Pakkerejse til Venedig

Foretrækker du i stedet en pakkerejse (med fly og hotel samlet i én booking), kan du finde billige pakkerejser til Venedig herunder.

Pakkerejser til Venedig

Billeder af Venedig

Luksusrejse til Venedig

Luksusrejse til Venedig

Luksusrejse til Venedig

Transport til og fra lufthavnene

Venedig har to lufthavne – Marco Polo og Treviso.

Busselskabet ATVO opererer buslinjer ind til Venedig fra begge lufthavne, og du kan booke billetter på Getyourguide.dk.

Oplevelser i Venedig

Du kan også bruge Getyourguide til at gå på opdagelse blandt en række spændende ture og aktiviteter i Venedig 😉

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Luksus og selvforkælelse i Venedig: Forlænget weekend med 3 nætter på et 5* luksushotel fra kun 2.361 kr. p.p. inkl. flyLuksus og selvforkælelse i Venedig: Forlænget weekend med 3 nætter på et 5* luksushotel fra kun 2.361 kr. p.p. inkl. fly

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud