• 19 jun 2018

  Luksuriøs sommerferie i Tyrkiet: 1 uge på et superlækkert 4* SENTIDO-hotel i Side til kun 4.399 kr. inkl. fly og ALL INCLUSIVE

  Sommerferien nærmer sig med hastige skridt, og er du én af dem, der stadig går og holder udkig efter det helt rette sommerferietilbud, så er dette tilbud måske lige, hvad du leder efter. Du kan nemlig få en hel uge på et voldsomt lækkert 4* SENTIDO-hotel i Side med all inclusive! Godt nok er der kun én billig afgang – men den ligger til gengæld også i skolernes sommerferie. Og så er det bare et supergodt tilbud! Hvis du spørger mig, ville det derfor have været grænsende til det kriminelle ikke at dele tilbuddet med jer!

  Superlækker sommerferie i Side
  02.07. - 09.07.
  4.399 kr.
  København og Billund
  Side
  1 uge på det 4* SENTIDO Flora Garden
  med fly, 20 kg bagage og all inclusive
  4.399 kr.

  På prissammenligningssiden travelmarket.dk er jeg netop faldet over et hammerlækkert sommerferietilbud. Du kan få en hel uge med all inclusive på det 4* SENTIDO Flora Garden (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og Certificate of Excellence) til kun 4.399 kr. pr. person!

  SENTIDO Flora Garden ligger i Side mellem Antalya og Alanya. Hotellet ligger helt ud til vandet og har en imponerende 850 meter lang privat sandstrand. Og skulle du få brug for lidt afveksling, kan du blot benytte hotellets flotte udendørs swimmingpool og spafaciliteter, der bl.a. inkluderer sauna og hamam.

  Tilbuddet kommer som sagt med all inclusive, og derfor vil du under hele dit ophold kunne forsyne dig med velsmagende retter fra hotelrestaurantens omfattende menukort og nyde kolde drinks fra baren, når tørsten melder sig. (No wonder at all inclusive er blevet så populær en rejseform!).

  Jeg har fundet tilbuddet fra den 02.07. til den 09.07., og det er heldigvis muligt at flyve fra både København og Billund. Fra København koster rejsen 4.399 kr. pr. person (i alt 8.798 kr.), mens den kun er 200 kr. dyrere pr. person fra Billund. Rejsen er desuden inklusive 20 kg bagage (6 kg håndbagage + 14 kg indchecket).

  OBS! Du bør være opmærksom på, at dette er et voksenhotel med en aldersgrænse på 16 år.

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Det nemmeste vil helt klart være at tage en taxi fra lufthavnen til hotellet. Køreturen tager lidt over en time og koster et sted omkring 70 kr. pr. person.

   

  Hotel-indtryk

  😍

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se tilbud her