Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud

3.222 kr.
Lollapalooza Berlin 2024
Andet

Lollapalooza Berlin 2024

2 dage på festival inkl. overnatning på premium-hotel, morgenmad og billetter til Lollapalooza Berlin

Andet |

Lollapalooza Berlin 2024

Gør dig klar til at opleve en af Europas førende musikfestivaller, Lollapalooza Berlin! Her kan du se frem til to dage smækfyldt med musik af store internationale stjerner og masser af unikke oplevelser. For udover et vanvittigt fedt line-up af musikere byder festivalen desuden på spændende interaktive oplevelser som Fashionpalooza, Grüner Kiez og Lolla Fun Fair. Lollapalooza Berlin er desuden den første festival i Tyskland, der er certificeret som bæredygtig i henhold til internationale standarder. Gå endelig ikke glip af ottende udgave af denne legendariske festival, som sidste år havde besøg af flere end 60.000 festglade festivalgængere! 🎶🎉

Legendarisk festivaloplevelse

7. og 8. september 2024

fra

3.222 kr.

🎶🔥 En af Europas førende musikfestivaller

🛏️ Inkluderer adgang til festivalen og hotelophold

🎤🌟 Oplev bl.a. Sam Smith, Martin Garrix og The Chainsmokers!

Hotel på Mallorca

Pakketilbud til Lollapalooza Berlin 2024

Ovenfor har jeg fundet et billigt pakketilbud til Lollapalooza Berlin 2024.

Tilbuddet inkluderer en 2-dages billet, som giver adgang til festivalen den 7. og 8. september, og overnatning på et hotel efter eget valg.

Og dette års musikprogram på Lollapalooza Berlin er mildest talt vanvittigt. Du kan nemlig se frem til skrige dig hæs, når store stjerner som Sam Smith, Martin Garrix, Burna Boy og The Chainsmokers indtager scenerne! Og det er blot for at nævne nogle få af de store internationale artister, som du kan opleve på festivalen.

Som sagt byder Lollapalooza ikke kun på et spektakulært line-up af musikere men også et spændende og alsidigt program. Du kan f.eks. besøge Lolla Fun Fair, hvor du kan se smukke kunstinstallationer og gadeteater, udforske bæredygtighedsområdet Grüne Kiez og opleve det fashionable Fashionpalooza.

Du kommer selvfølgelig hverken til at mangle vådt eller tørt på festivalen, for du kan se frem til et udsøgte udvalg af kulinariske lækkerier og selvfølgelig alverdens drikkevarer, der nok skal bidrage til et højt humør 😉

Alt i alt venter der en uforglemmelig festivaloplevelse, hvor der er sørget for alt det nødvendige, så du kan fokusere på at nyde musikken, aktiviteterne og den unikke stemning på Lollapalooza Berlin 2024!

Priser og bestilling

Jeg har fundet pakketilbuddet hos Travelcircus.

Tilbuddet inkluderer som sagt en 2-dages billet, som giver adgang til festivalen den 7. og 8. september, og overnatning på et premium-hotel.

Der er flere forskellige overnatningsmuligheder at vælge imellem. Ovenfor har jeg taget udgangspunkt i den billigste overnatningsmulighed. Her overnatter du på det trestjernede The Niu Amity (3,5 ud af 5 på Tripadvisor og 7,9 ud af 10 på Booking.com).

Hotellet er et nydeligt, budgetvenligt hotel med beliggenhed i centrum af Potsdam, som ligger ca. en halv times kørsel fra festivalen. Opholdet er inklusive morgenmad.

Vælger du denne overnatningsmulighed bliver prisen i alt 3.222 kr. pr. person inkl. festivalbilletter, overnatning og morgenmad.

Der er som sagt flere hoteller at vælge imellem, så vil du gerne overnatte tættere på festivalen, er dette også en mulighed.

Tilbuddet indeholder (pr. person)

  • Overnatning på et premium-hotel efter eget valg
  • Morgenmad (afhængigt af det valgte hotel)
  • 2-dages billetter til Lollapalooza Berlin 2024


Billeder fra Lollapalooza Berlin

Lollapalooza Berlin 2024

Lollapalooza Berlin 2024Vil du gerne tilbringe mere tid i Berlin i forbindelse med festivallen, kan du finde flere spændende aktiviteter og oplevelser på getyoutguide.dk

Du kan også hoppe ind på min guide til rejser til Berlin for flere rejsetips.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Lollapalooza Berlin 2024Lollapalooza Berlin 2024

Denne artikel er ikke længere ny. Priser og tilgængelighed kan have ændret sig, siden artiklen blev offentliggjort.

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar