• 28 maj 2019

  Lastminute til smukke Montenegro: 1 uge på et flot 3* hotel til kun 928 kr. inkl. fly

  Få steder i Europa er lige så skønne som Adriaterhavet. Italien og Kroatien er et par af de mere turistede og velkendte destinationer ved Adriaterhavet, men et land som Montenegro begynder så småt at få mere opmærksomhed. Og det er fuldt fortjent, for det lille land i Balkan har potentialet til at blive en ægte sværvægter blandt Sydeuropas sol- og stranddestinationer! Montenegro har nemlig hele pakken: et varmt, subtropisk klima, sol i rigelige mængder, spektakulær natur og fabelagtige strande!

  Last minute til Montenegro
  juni
  928 kr.
  København
  Tivat
  Billige fly til Montenegro
  inkl. håndbagage
  299 kr.
  Hotel i Montenegro
  f.eks. det 3* Maslinjak ved Budva
  629 kr.
  Hotel
  629 kr.
  Fly
  299 kr.
  Total (pr.person)
  928 kr.

  Hotel i Montenegro

  Montenegro er bare et megabilligt land at rejse i. Og hoteller er på ingen måde en undtagelse. Jeg har i dette eksempel fundet det 3* Maslinjak i kystbyen Becici, der er naboby til den populære ferieby Budva. Og hotellet ser i den grad hyggeligt og indbydende ud!

   

  Maslinjak byder på en forrygende udsigt over Adriaterhavet og har et lækkert poolområde med liggestole, parasoller og en lille bar. Samtlige lejligheder på Maslinjak er udstyret med aircondition og har enten terrasse eller altan med panoramaudsigt over havet.

   

  Jeg har i dette eksempel fundet et 7-nætters ophold fra søndag den 2. juni til søndag den 9. juni til 1.258 kr. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen derfor kun 629 kr. pr. person. Prisniveauet for lignende ophold ligger i skrivende stund ret stabilt under 300 kr. pr. nat i hele juni.

   

  Vil du hellere selv finde et hotel i Montenegro, skal du naturligvis være velkommen til det.

   

   

  Billige fly til Montenegro

  I skrivende stund kan du finde en række superbillige flybilletter fra København til Montenegro hos både Spies og TUI. Jeg har f.eks. fundet en afgang nu på søndag (02.06. – 09.06.) til kun 299 kr. hos Spies. Her får du som udgangspunkt 5 kg håndbagage med gratis. Hvis du gerne vil have 15 kg indchecket bagage med, koster det 250 kr. ekstra.

   

  Udover den superbillige afgang fra den 02.06. – 09.06. kan du også finde billige billetter fra den 09.06. – 16.06. og fra den 16.06. – 23.06.

   

  Det er desværre ikke muligt at finde tilsvarende billige fly fra Jylland.

   

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Der er ikke så gode muligheder hverken med offentlig transport eller shuttle til hotellet, så hvis ikke du vil leje en bil, skal du tage en taxi. Der er ca. 30 km mellem lufthavnen og Budva. Turen tager ca. 20 minutter, og priserne ligger omkring 150-200 kr.

   

   

  Lejebil

  Hvis du vil ud og udforske lidt af Montenegro på egen hånd, så vil en lejebil være en rigtig god idé. Og sådan en kan du leje meget billigt. Husk at de fleste biludlejningsfirmaer i Montenegro (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

  Lejebil i 1 uge
  inkl. fri kilometer, fair brændstofpolitik og afhentning i lufthavnsterminalen
  426 kr.

   

  Maslinjak

   

   

  Oplevelser i Montenegro

  Vil du gerne planlægge et par ture på din ferie, så har du faktisk nogle ganske interessante muligheder for det. Fra Montenegro kan du nemlig både tage afsted til kroatiske Dubrovnik eller nationalparken Lovcen. Foretrækker du lidt mere action, kan du også prøve kræfter med river rafting på Tara-floden.

  Ture og aktiviteter

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  se fly se hotel